Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ziyech: 'Denk dat Mestalla schitterend is'

SJvanveen, 30-09-2019 om 10:16, 12689 views, Ajax Life |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Hakim Ziyech kijkt er reikhalzend naar uit om in Estadio Mestalla te spelen. Het stadion van Valencia wordt door bijna alles en iedereen geloofd en hoewel Ziyech er nog nooit speelde, heeft hij veel zin in de Champions League-ontmoeting tussen Ajax en de Spanjaarden. 

'Ik denk dat Mestalla een schitterend stadion is', begint Ziyech in gesprek met Ajax Life. 'Ik ben er nog nooit geweest, dus daar kijk ik wel naar uit. Ik ga het allemaal meemaken en er sowieso van genieten', vervolgt de Marokkaan, die vorig seizoen met Ajax in heel wat mooie stadions kwam. 

De Amsterdammers haalden de halve finale van de Champions League en op weg daarnaar toe kwam het langs stadions in Lissabon, München, Turijn, Madrid en Londen. 'Wat het mooiste stadion is waar ik heb gespeeld? Ik denk Estadio Bernabéu. En die nieuwe van Tottenham Hotspur was ook echt mooi. Bernabéu is groot en er is daar zoveel gebeurd. Je voelt de historie.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hollister
Winnen en we zijn een heel eind op weg te overwinnen.. dan Lille en Chelsea nog even gelijkspelen en dan helemaal top
1 0
Henkjanklaas
Paar jaar geleden in mestalla geweest: valencia-real.
Prachtige belevenis. In januari in je T shirtje op de tweede ring. Vooargaand aan de wedstrijd staan duizenden Valencia supporters met vlaggen de bus van in dit geval Real op te wachten. Imponerend maar niet agressief ! Verder zit iedereen gewoon door elkaar. Wat een verademing.
Het oude stadion ademt historie en ligt midden in een woonwijk, een beetje zoals veel stadions in Engeland.
Erg mooie ervaring ! En vanaf het oude centrum wandel je er op je gemakkie naar toe.. heel ontspannen allemaal. Houden zo !
4 0
Dubbelvla
Ik ben er geweest toen ik daar op vakantie was voor een random spaanse competitiewedstrijd en vond het wel.. oké? vooral vet dat het midden in de stad is, maar verder vrij verouderd en krokant beton. Was niet echt onder de indruk als ik heel eerlijk ben. Mischien omdat het tegen St-etienne was oid, een matige club, waardoor het stadion niet echt aan 't kolken was.
0 0
Ajacied33
In je vakantie zou een Franse tegenstander kunnen als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Maar jij hebt het over een competitiewedstrijd, en dat kan niet tegen St. Etienne
0 0
AFC34
Competitie wedstrijden spelen ze niet tegen het Franse Saint-Etienne haha! Maar in grote wedstrijden schijnt het daar wel tof te zijn!
1 0
Red Devil
Mestallia is top en middenin de stad.
Helaas gaat het verdwijnen maar die Peter Lim verdomd het om het nieuwe stadion af te bouwen.
Deze man moet echt weg en dan hopen dat Valencia weer een eigenaar krijgt met hart voor deze mooie club.
4 0