Ajax O19 verliest van PSV, O16 wint van F'noord

ArthurV, 28-09-2019 om 16:30, 33179 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Dit was het livetopic voor de jeugdwedstrijden die zaterdag werden afgewerkt. Ajax Onder-15 won van Sparta Rotterdam, terwijl Ajax Onder-19 kopje onder ging tegen de leeftijdsgenoten van PSV. Lees hieronder de verslagen. 

FT | Ajax O15 - Sparta Rotterdam O15 (2-0)

Ajax Onder-15 heeft ook zaterdag haar wedstrijd gewonnen. Sparta Rotterdam moest er op Sportpark de Toekomst aan geloven: 2-0. De jonge Ajacieden wonnen dit seizoen hun meeste duels met enorme cijfers, maar de Rotterdammers hielden de stand enigszins beperkt. Noah Gesser opende de score, waarna Rico Speksnijder, overgekomen van Feyenoord, voor de eindstand zorgde: 2-0.

Opstelling Ajax O15:

Steur; Turner, Henry, Verschuren Easmon; Vos, Speksnijder, Woudstra; Hamouchi, Gesser, Kalokoh.

Doelpunten:

1-0 Gesser
2-0 Speksnijder

FT | Ajax O19 - PSV O19 (3-4)

Ajax Onder-19 heeft zaterdagmiddag niet de koppositie weten te grijpen. In een rechtstreeks duel met PSV om de bovenste plek op de competitieranglijst werd op het eigen Sportpark de Toekomst verloren: 2-4.

De Amsterdammers, waar Kenneth Taylor na blessureleed weer minuten maakte, hadden het betere van het spel in de eerste helft, maar gingen met een achterstand rusten. Het was Djenairo Daniels die de score opende uit een Eindhovense tegenaanval. Lang kon de uitploeg niet genieten van de voorsprong in Amsterdam, want binnen tien minuten maakte Ajax gelijk. Taylor bediende Naci Ünüvar, die met een fraaie boogbal de PSV-goalie verschalkte: 1-1.

Ajax kwam beter in de wedstrijd, maar een knal van Devyne Rensch ging naast en Enric Llansana schoot een bal op de bovenkant van de kruising. Uit het niets was het plots 1-2. De equipe van John Heitinga klungelde achterin, waardoor Daniels zijn tweede van de wedstrijd maakte: 1-2. 

Na de thee zette Ajax alle zeilen bij om een gelijkmaker te forceren, maar was het vooral slordig. Hierdoor liep het opnieuw in het mes. Madueke blonk uit bij PSV Onder-19 en zag Yorbe Vertessen de derde Brabantse goal van de middag maken. Niet veel later werd het nog erger voor de Amsterdamse club, toen PSV zelfs voor de 1-4 zorgde. 

Ajax zat niet bij de pakkeneer en vocht voor wat het waard was. Het leverde tien minuten voor tijd een aansluitingstreffer op, toen Sontje Hansen neerging in het zestienmetergebied en zelf de penalty verwoestend binnenschoot: 2-4. Ajax zette in de absolute slotfase nog aan, maar verder dan een goal van Enric Llansana in extremis kwam het niet. Zo was 3-4 de eindstand.

Opstelling Ajax O19:

Reiziger; Van der Sloot (Tasci 85'), Rensch, Musampa, Salah-Eddine (Frei 46'); Llansana, Ünüvar, Taylor (De Waal 61'); Pinas (Dostanic 77'), Hansen, De Waal (Pynadath 61').

Wissels Ajax O19:

Raatsie, Frei, Warmerdam, Tasci, Pynadath, Dostanic.

Doelpunten:

0-1 Djenairo Daniels (10')
1-1 Naci Ünüvar (19')
1-2 Djenairo Daniels (45')
1-3 Yorbe Vertessen (74')
1-4 Mees Krekels (80')
2-4 Sontje Hansen pen. (82')
3-4 Enric Llansana (90')

Feyenoord O16 - Ajax O16 (1-3)

Ajax Onder-16 heeft zaterdag de mini-Klassieker gewonnen van Feyenoord Onder-16. Op Varkenoord opende Amourricho van Axel Dongen de score, maar maakte Feyenoord op slag van rust gelijk. Na de thee maakte Gabriel Misehouy de 1-2 voor de Amsterdammers, waarna Van Axel Dongen ook nog een duit in het zakje deed: 1-3. Dit was ook de eindstand. 

Doelpunten: 

0-1 Amourricho van Axel Dongen
1-1 Feyenoord
1-2 Gabriel Misehouy
1-3 Amourricho van Axel Dongen

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Klasseman
Wat zijn we weer tekort gedaan we hadden toch minimaal 2 strafschoppen moeten hebben kut PSV
0 -1
FrankBeton
Hoe was de gemiddelde leeftijd van beide teams?
0 0
Terugnaardemeer
Volgens Transfermarkt Ajax 17,6 en Psv 17,7
1 0
MPAjax
vond bij onder 19 dat ze te snel naar voren gingen, valt me bij eerste ook op en dat ze weinig ruimte laten voor aanvallers om de ruimte in the gaan meestal zit iedereen op elkaar gedrukt in de 16

daar maakte psv duidelijk gebruik van door allemaal achter de bal te staan in en rond de 16 en als ajax een linie naar achter schoof een stuk naar voren te staan met de verdediging zodat breedte passes en diepte passes konden worden opgevangen als de aanvallers van ajax weer als een gek druk zouden zetten over de zijkanten via het centrum
2 0
wolterx
O16 heeft trouwens ook gespeeld, is niet benoemd in artikel. Hebben 1-3 van Feyenoord gewonnen, Van Axel Dongen schoot eerste erin uit een vrije trap. Misehouy heeft nog gescoord maar geen idee wie 3e goal had.
8 0
Ajax95Duivendrecht
Scheids zat te snurken de gehele 2e helft. Aantal onbegrijpelijke beslissingen genomen, zoals de duidelijke overtreding op Llansana die hij wegwuift, de doorgebroken Ajax-speler waarvoor PSV geel krijgt (wat rood had moeten zijn) en het een ruim een minuut te vroeg affluiten, ook nog op een moment dat Ajax in de aanval is.

Verder was het qua aantal kansen eigenlijk een magere wedstrijd van beide kanten. Weinig uitgespeelde aanvallen gezien bij zowel Ajax als PSV. Met 1 groot verschil: PSV benutte de weinige kansen die het kreeg echt allemaal, terwijl Ajax te veel miste.

Qua individuele prestaties vond ik Ünüvar aan Ajax-zijde en Madueke aan PSV-zijde er met kop en schouders bovenuit steken. Ook de keeper van PSV speelde een prima pot, dankzij goede saves van hem is Ajax in de slotfase niet teruggekomen tot 4-4.
3 0
willieovertoom
Scheidsrechter was ronduit kut. PSV ook een irritante ploeg maar Ajax was vandaag ook enorm zwak zeg. Sontje met zijn minste wedstrijd van het seizoen. De Waal was vandaag minder. Ik heb nog nooit zo’n blinde speler in de jeugd gezien als Frei. Dat vind ik wel echt een storende aankoop. Van der Sloot voegt ook niet veel toe. Zelfde geldt voor Pinas.

Deze ploeg heeft gewoon een kern met exceptionele talenten zoals Ünüvar, Hansen, Taylor, Llansana, Rensch en Salah-Eddine. Verder leuke spelers in Regeer (die vandaag op de tribune zat), Warmerdam en De Waal, maar de rest teert echt op de kwaliteiten van anderen. Individueel horen die (eigenlijk) niet bij Ajax te spelen. Dat mag ook best gezegd worden.

Wel (weer) zitten smullen vandaag van Ünüvar en Madueke. Die waren heel goed.
6 -3
FlyingDutchMan
Waarom Regeer dan op de tribune..
0 0
off
Was die niet geblesseerd?
1 0
altijdwelwat
Waarbij Madueke al echt over een fysiek voordeel beschikt t.o.v. Naci .
4 0
willieovertoom
Ik vind het fysiek van Naci wel meevallen. Is redelijk sterk in de duels, heeeeeel moeilijk van de bal te krijgen. Komt niet per se in de problemen als hij in duel komt. Naci kan vooral winst behalen in het spelen van negentig minuten, tenminste dat kan nu al wel, maar met iets meer adem over.
3 -1
altijdwelwat
Hoe je het ook wend of keert het scheelt gewoon of je 1.83 bent of 1.68 . Weet niet of Unavar voldoende explosiviteit heeft om dat tegen de grote jongens te compenseren.
2 -3
Vertonghen
Bij 1-2 geen pingel? Herhaling bekeken... 100% de man niet de bal.
Bij de gegeven pingel geen kaart? doorgebroken speler?
2x geel voor praten... hoor die psvers hier net zo goed kritiek op de leiding uiten maar niks?

Verder Ajax echt heel erg slordig echt zonde.
4 -1
MPAjax
kritiek op scheids was terecht, had duidelijk voorkeur psv te laten winnen getuige vroege af fluiten
1 0
Redrum
Ajax - Scheidsrechter 3-4.
7 -2
trodat4030
Zullen de spelers van Ajax de scheids nu de hand schudden en zeggen: ‘Wat heb je er een ongelooflijke puinhoop van gemaakt, scheids’?
3 -1
MPAjax
jammer weer een knvb scheids die partij kiest, penalty moest gegeven worden want de onbegrijpelijke vrije trap van de helft ervoor vond ook plaats
5 -2
Bramzel
Maar zeg er niks van, want je wordt hier zo voor Calimero uitgemaakt. Maar juist als we er niks van zeggen veranderd er helemaal niks.
2 -1
BrandjeXL
Telegraaf: De opleiding van Psv streeft die van Ajax voorbij.
Laat mij nu eens de calimero uithangen. Gisteren bij VI ook weer. Derksen vind Az en Psv het leukste om na te kijken. Kan ik Az nog wel begrijpen maar sinds wanneer is met 11 man op eigen helft de tegenstander opwachten leuk om naar te kijken. Echter het meest vreemde vind ik nog dat ploegen, die tegen Psv, spelen er in mee gaan. Lekker hoog druk zetten met veertig meter ruimte in de rug. Spelen ze tegen Ajax dan graven ze zich wel in. Zo dat moest er even uit mannen.
8 -2
Klasseman
Lul
0 -1
MPAjax
calimero is de uitvinding van ajax supporters dus je mag die naam gewoon gebruiken als het om psvers gaat anders klopt het niet
0 -2
DonAdam
Het zou best kunnen dat het vertrek van Jonk nu zichtbaar wordt. Het duurt een aantal jaar voordat veranderingen in opleiding zichtbaar worden; dat valt niet op bij exceptionele talenten, want die worden geboren, maar wel over de hele linie. Als je opleiding de beste is, dan zal de middelmaat een hoger niveau hebben dan de middelmaat bij de concurrentie en word je onder 16 niet laatste in de competitie.

Je hangt inderdaad de Calimero uit, want Derksen zei leuk ipv leukste. PSV heeft Derksen gewoon verrast, die verrassing hoor je in zijn stem. ik moet zeggen dat ik ook niet had verwacht dat Malen en Itaharren nu al zo'n hoog niveau zouden hebben en ik haat het, maar ik vind de combinaties en acties van de spelers bij PSV voorin ook geweldig om te zien.

Verder heeft het geen zin om druk op Blind te zetten, want die speelt eronderuit en dan kom je spelers achterin te kort, maar druk zetten op Baumgartl resulteert in een lange bal waardoor je als ploeg meer dan 50% kans hebt dat de afvallende bal voor jou is. Slogisch, zou Johan zeggen.
1 -1
BrandjeXL
Wow. Sarcasme is jouw echt vreemd of niet.
0 0
DonAdam
Oh, jengelen is sarcasme? (Dit is spotten, dus sarcasme, get it?)
0 -1
BrandjeXL
Sorry maar hier spatte het toch echt vanaf. :):)
0 0
appeltje
Als ie de bal niet raakt is dit toch gewoon rood?!
3 0
Hollister
Sommigen moeten hier eens wat minder die roze bril dragen... alles van deze lichting wordt opgehemeld, maar intussen wel gewoon thuis eraf gaan tegen je grootste concurrent... dit is gewoon een hele mooie lichting, maar ook deze spelers moeten beseffen dat het niet allemaal vanzelf aan komt waaien... ik zei het een uur geleden al... het neigt soms te snel naar galoryplay... arrogantie, mooi om te zien maar niet altijd even effectief... en soms wordt dat gewoon hard afgestraft. Laat het eens een les zijn
2 -6
Bky
Inderdaad, hele jeugdopleiding opdoeken aub.
1 -2
Engeltje
Wat heeft die concurrent laten zien dan?
0 -1
DUDE92
Ik hou anders best van galoryplay. Althans, dat denk ik.
1 -1
appeltje
Zo veel galleryplay is het vandaag niet hoor.
1 0
IboAFCA
Ik kan de wedstrijd niet zien maar ik gok dat PSV countert?
5 0
Vlieske
Nu durft die wel. Lijkt me ook gewoon een rode kaart. Niet eens geel. Deze man is weer een Philips surround set rijker.
5 -1
Bramzel
Tja ik zie dit heel veel in de Eredivisie gebeuren zoals Higler vorig seizoen bij Ajax tegen Groningen en dan nog durven zeggen dat Frenkie de Jong de bal maar eerder moet spelen. Hier lijkt het zelfs nog wel een tandje erger.
2 0
appeltje
Ach doe niet zo raar. Deze scheidsrechters is gewoon slecht, niet bevooroordeeld.
0 -3
Vlieske
Denk je dat nu nog steeds.
2 -1
appeltje
Ja, denk je nou serieus dat PSV scheidsrechters gaat omkopen voor jeugdwedstrijden hahaha
2 0
Bramzel
Nee nog erger ze worden al voor de Eredivisie wedstrijden opgeleid zie Higler, Nijhuis en Pol om er maar een aantal te noemen en een Pieter Vink moest stoppen, omdat hij een spellingstoets niet had gehaald. Maar die floten tenminste stukken beter dan de scheidsrechters van tegenwoordig (waarschijnlijk te goed daarom hadden ze iets nodig om ze weg te kunnen krijgen).
2 -1
DeWijsneus
Dat een hoop mensen dit niet weten toch! De V in KNVB en PSV komt ook overeen, had al een duidelijk signaal moeten zijn.
1 0
Vlieske
Ja, dat denk ik. Zo vies is dat clubje. Totaal schaamteloos. Het is niet de eerste keer. Ik ben vorig jaar bijna met sjaak het veld op gestormt. Toen was het ook al belachelijk.
1 -1
Redrum
Bij psv zou me dat serieus niet verbazen nee. Die zijn echt veel laffer en gestoorder dan menigeen hier denkt.
1 -1
Persian07
Wowww we worden helemaal vernederd. En eerlijk is eerlijk, wat hebben we de 2e helft nou aan kazen gecreëerd? En laten we nou eens ECHTE TALENTEN halen uit het buitenland....en niet soort van talenten. Hoeveel buitenlandse talenten zijn er nou geslaagd bij ons? Ik vind het toch vrij bizar dat psv wel die speler van Tottenham kan halen en wij niet. Zulke spelers komen toch veel liever naar AJAX zou je zeggen..
3 -9
Marcao
Je praat poep. Echt.
0 -1
Redrum
Kazen creëren doen ze vooral in Alkmaar. In Amsterdam ken ik eigenlijk alleen Old Amsterdam. Dat is dan meteen wel weer één van de betere kazen.
4 -1
trodat4030
Flikker toch op man, alsof buitenlanders pet se beter zijn dan Nederlandse talenten..... Overigens wel opmerkelijk dat jij wéér komt piepen na een nederlaag. Je wordt wat vervelend..
3 -1
Bramzel
Nee klopt geen kansen dat kan ook niet als je in de zestien onderuit wordt geschoffeld.
2 -1
Bramzel
Nu is het zo goed als gespeeld en dan geeft hij er wel een hoor niet te geloven die scheids.
0 0
appeltje
Het wonder geschiedt!
2 0
trodat4030
Mijn god, wat een geflatteerde uitslag. En t ging mis bij de niet gegeven strafschop en de goal erna.. Dat je nu op 1-4 komt is puur door de 1 op 1 die je toepast..
3 0
Joseph
Treurig om te zien, zo'n talentvol team dat vernederd wordt door PSV.
2 -3
Bramzel
Volgens mij leiden ze bij PSV tegenwoordig ook scheidsrechters op zeg. Wat ziet die alleen maar dingen van een kant zeg. Ook die vrije trap waar die 1-2 uit kwam zogenaamd een hand op de schouder. Nou dan kan hij wel iedere keer fluiten voor Ajax, want PSV doet niet anders heel de wedstrijd.
5 -1
off
Diebdostanic heeft toch ook. Geen toekomst bij ajax?
1 0
trodat4030
Vind m dit seizoen een stuk beter als vorig seizoen eigenlijk. Maar toen kwam ie vaan Excelsior o17 (eerste divisie) naar de top vannde eredivisie o19. Das gewoon een forse stap.
2 0
Bramzel
Niet te geloven er wordt een speler van Ajax neergeschoten, maar PSV krijgt het voordeel mee van de scheids.
4 0
appeltje
Is die scheids blind? Heb deze pot al zo vaak een kleine overtreding van PSV gezien bij eigen strafschopgebied, die niet bestraft wordt waarna PSV kan uitbreken.
4 0
Persian07
Hoe kunnen zij die Madueke halen en wij niet?? Zulke talenten moeten we juist halen!!
3 -1
appeltje
Frei ging even lekker op z'n kont zitten haha
1 0
Onpartijdig
1 3, helaas
0 0
wolterx
Bizar hoor, een duidelijkere overtreding ga je niet aantreffen.
3 0
Bramzel
Zo te zien worden de scheidsrechters ook opgeleid voor de Eredivisie. Ze vertonen in ieder geval hetzelfde gedrag, zo niet erger.
3 0
Onpartijdig
Was toch gewoon een penalty?
2 0
DUDE92
Apart, geen geel en geen penalty
3 0
appeltje
Uhh pingel?
1 0
trodat4030
Huh???
0 0
wolterx
De Waal trapt daar bijna die keeper dood, dat was echt een pegel. Van 3m afstand voel je die wel, goede aanval zeg.
2 0
wolterx
Pinas moet wel een van de slechtste contractspelers van Ajax ooit zijn, goeie genade wat speel die vaak een zaadpot.
4 -1
DUDE92
In zijn eerste seizoen was het nog best prima toch? Niet goed genoeg dat het logisch was dat hij een contract kreeg, maar ook zeker niet absurd slecht. Of herinner ik het me verkeerd?
0 -1
trodat4030
T is gewoon geen Ajax spits. Kwam op de brommer en zit daar nog steeds elke week op. Soort Martijn Kaars/Queensy Menig, snel en kan scoren..
3 0
DUDE92
Ik herinner me Kaars dan weer juist meer als statige spits haha
0 0
wolterx
Nee, in o16 schoot hij er alles in. Was er ruimte dan was hij weg, nu lukt ruimte induiken al vaak nietmeer.
3 0
off
Klopt
0 0
trodat4030
Puur contract om straks te kunnen verkopen, niet om z’n potentie het 1e te halen.
3 0
Ajax95Duivendrecht
Pinas heel erg slecht
3 0
Kaatje
Ja, die is weer de pineut :-)
0 0
trodat4030
Scheids wil ook ff laten zien dat ie de nieuwe regel kent, alleen bleef de bal gewoon in t bezit van Ajax dus doet ie t gewoon fout.. Wat een dwaas.
5 0
Redrum
Het lijkt wel of de arbitrage in Nederlands sinds al die nieuwe regels en de intrede van de VAR volledig de weg kwijt is. Ze waren al van een bedroevend niveau, maar het is zo mogelijk nog veel slechter geworden.
3 0
trodat4030
Arbitrage in jeugd is al jaren drama. Heb 1x Ruud Bossen zien fluiten (na z’n eredivisie carriere), was een verademing..
1 0
appeltje
Da's 'n beste beuk van Madueke
0 0
wolterx
Frei tegen Madueke nu? Salah-Edinne eruit, onbegrijpelijk tenzij hij geblesseerd is.
4 0
trodat4030
Dat moet haast wel. SE is gewoon een zekerheidje.
2 0
wolterx
En als Salah-Edinne het fysiek al aflegt tegen zijn tegenstander is kans klein dat Frei hem af kan stoppen.
3 0
off
Laten we maar zeggen dat het niet de beste pot van SE was. Maar die Frei doet het nog slechter
1 0
trodat4030
Nou, t geluid is iig hersteld, nu de stand nog :p
3 0
Hollister
Sorry, hoor en lees vaak goede berichten over deze keeper, maar ik heb hem toch al heel vaak grof de fout in zien gaan.. heeft ook geen uitstraling of dingen waar hij in uitblinkt.. imo gewoon een hele matig keeper die het wat mij betreft ook niet gaat redden.... vind trouwens vandaag het hele team een beetje apathisch spelen.. beetje arrogant en gemakzuchtig.. lopen bij PSV toch een paar hele behoorlijke spelers in hoor.. vooral die nummer 9 Daniels is al vaker en pain in the ass gebleken voor de achterhoede en niet alleen vandaag
2 -2
Engeltje
Lijkt niet eens op voetbal wat PSV laat zien, hoezo zie je daar behoorlijke spelers
4 -1
off
Die 10 voetbalt prima
2 0
wolterx
Madueke is klasse, zou hier ook basis spelen. Nu Ihattaren profvoetbal speelt met afstand meest interessante speler van PSV in de bovenbouw.
4 0
wolterx
Wil net zeggen, enkel Madueke laat mooie dingen zien. Verder is het lange bal en iedereen terug naar achter als Daniëls die bal niet wint of als hij niet in ruimte achter verdediging komt.
6 0
Persian07
Wat een klote goals tegen zeg.....enne die Pinas kan er echt heel weinig van!
2 0
off
Ik vind de buitenspelers echt niks voorstellen vandaag.
1 0
trodat4030
De kwaliteit zit m vandaag echt in de as. Resch, Llansana, Taylor, Naci, Hansen, aangevuld met Salah-Eddine.
4 0
trodat4030
Er staan ook een aanvallende middenvelder op links en een spits op rechts, dat helpt niet echt...
4 0
trodat4030
Pf.. Wat een rare goal.. Windvlaag ofzo? Reiziger z’n timing is niet zo beroerd normaal gesproken..
3 0
wolterx
En obstructie door eigen verdedigers anders vangt hij hem gewoon volgensmij.
1 0
trodat4030
Daar had t ook wat van weg, maar das vooral communicatie. Die verdedigers moeten gewoon wegwezen als hij roept.
1 0
appeltje
Waarom werd die vrije trap gegeven? Totaal niet duidelijk voor mij?
0 0
Vertonghen
Hand op schouder... wat een gaar besluit.
Achterin zo slecht weggewerkt, net als bij de 0-1.
Maargoed gelukkig is het droog hier... hopen dat de 2e helft wat beter is.
1 0
MPAjax
mij ook niet
1 0
off
Volgens de scheids was het vasthouden bij he tkopduel voor Taylor de bal kreeg.
1 0
off
2 kutgoals tegen
5 0
Redrum
Het handelsmerk van psv. Die club lijkt echt alleen maar zieke schijtgoals te maken. Dat is in de jeugd al zo. Gatverdamme, wat een viespeukenclub zeg, bah.
0 0
AjaxBaggio
Zou Naci eerst een paar keer met Jong laten meedoen (hoop ook dat dit op korte termijn gaat gebeuren). Kan hij alvast wennen aan het fysiek geweld op het volwassen niveau zeg maar. Daar ligt naar mijn mening het verschil. Als hij daar tegen bestand is, dan gaat hij 1 echt wel halen hoor. Want voetballend zit het wel snor. Dat is niet eens een issue.
2 0
trodat4030
Die combinaties in de 16 van psv..... Smullen! Gewoon 8-12 balcontacten zonder dat er een PSV’er bij kan.. Jammer dat niemand m dan voor z’n goede voet krijgt, maar hier geniet ik echt van!
3 -1
DUDE92
Heerlijk om te zien inderdaad! Dat schot van Llansana mocht er ook wel wezen.
1 -1
DUDE92
Die Van Der Sloot was aanvoerder van Feyenoord o17 toch? Weet tot nu toe nog absoluut niet te overtuigen.
2 0
trodat4030
De een went sneller dan de ander, Steven overduidelijk wat minder snel.. En idd, hij was aanvoerder daar.
2 0
MK77
Poeh wat is Taylor balvast. Is nu ook een stuk wendbaarder zonder blinde darm
4 0
036AFCA97
Toch denk ik dat je Unuvar best een keer kan laten invallen bij het eerste. Dembele bij Celtic, Fati bij Barcelona. Zijn ook zo jong en spelen ook mee.
2 -1
trodat4030
Ben nu vooral benieuwd hoe hij 90 min op t middenveld verteert.. Hij speelt niet voor niets vaak op linksbuiten.
3 0
trodat4030
Maar Naci is geen Fati of Dembele. Dat is dus geen argument. Juist op 16 jarige leeftijd zijn er fysiek veel verschillen tussen spelers, de ene 16 jarige is de andere niet. In n bekerpotje tegen amateurs zou t kunnen though..
3 0
Toon meer reacties