Veel Ajax-jeugd opgeroepen voor Oranje

FinnDekker, 25-09-2019 om 16:30, 10161 views, Ons Oranje |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Er zijn wederom veel jeugdspelers van Ajax opgeroepen voor de jeugdelftallen van de KNVB. Dit blijkt uit de berichtgeving van Ons Oranje over de selecties. Het betreffen momenteel nog wel voorlopige selecties.

Oranje O20

Het Nederlands elftal O20 speelt in oktober twee oefenduels. Portugal en Polen zijn de tegenstanders. Namens de Amsterdammers mogen twee talenten zich melden. Zij maken deel uit van de dertig namen van Bert Konterman, de coach van het elftal.

Ajacieden in de selectie:
Juan Castillo
Jurgen Ekkelenkamp

Oranje O19

De ploeg van Maarten Stekelenburg speelt de eerste ronde van de EK-kwalificatiereeks. De O19 speelt tegen Letland, Moldavië en Israel. De KNVB selecteerde 33 namen, waaronder zes van Ajax. Tussen 8 en 14 oktober worden de duels afgewerkt. 

Ajacieden in de selectie:
Daan Reiziger
Enric Llansana
Jurriën Timber
Nordin Musampa
Quinten Timber
Ryan Gravenberch

Oranje O18 

De voorlopige selectie van het Nederlands elftal O18 zit bomvol Ajax-talenten. Liefst tien namen staan op de lijst van KNVB-coach Peter van der Veen. De 35 namen zijn geselecteerd voor een voorbereiding op het WK O17. De EK-winnaars spelen een oefenpot tegen België.

Ajacieden in de selectie:
Anass Salah Eddine 
Brian Brobbey
Calvin Raatsie
Devyne Rensch
Donny Warmerdam
Kenneth Taylor
Naci Ünüvar
Sontje Hansen
Steven van der Sloot
Youri Regeer 

Denk jij dat Dusan Tadić een hattrick scoort tegen Fortuna Sittard? Zet in en krijg 7,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
wolterx
O15: 10 Ajacieden, 4 ervan op aparte lijst, 6 op kandidatenlijst (die spelen dus een oefenwedstrijd onder elkaar, obv daarvan maken ze de selectie, die 4 zijn al 'zeker'). Misehouy niet opgeroepen, denk dat hij uiteindelijk met Oranje o16 ipv Oranje o15 gaat spelen.
O14: 11 Ajacieden.
1 0