Castillo gespot op training eerste elftal Ajax

SJvanveen, 23-09-2019 om 15:27, 19648 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Een opvallend gezicht maandag op de Ajax-training. Juan Castillo voegde zich bij de namen die zich onder toeziend oog van de technische staf in het zweet werkten. 

Daags na de topper tussen PSV en Ajax zocht de A-selectie alweer het trainingsveld op. Woensdag wacht alweer Fortuna Sittard-thuis in de Eredivisie en dus is trainen noodzaak. In een tweet van Ajax is te zien hoe André Onana het naar zijn zin heeft en Nicolás Tagliafico en Quincy Promes geconcentreerd aan het werk zijn. 

Op de achtergrond valt één gezicht op: Castillo. De Chelsea-huurling keerde deze zomer verrassend terug op het oude nest en maakte tot dusver enkel minuten voor Jong Ajax. Of zijn meetrainen betekent dat hij woensdag bij de wedstrijdselectie zit, is nog ongewis. Leuk voor de tiener is het wel. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
is lekker voor die jongen. voor zn motivatie is t niet nodig, heeft-ie plenty van.
0 0
Babangida83
Mooi voor hem.
0 0
Eastwood
Een beest in wording.
0 0
Daniii
Eigenlijk was deze transfer overbodig want Martinez was in principe gehaald voor Tagliafico uit eindelijk op te volgen op de linksback positie na een jaar wennen met invalbeurten etc.

Maar uit noodzaak hadden we Martinez al eerder nodig en blijkt hij prima op het middenveld te kunnen spelen, waardoor volgende seizoen wanneer Tagliafico (waarschijnlijk) een transfer maakt Castillo opvolgt op de linksback positie ipv Martinez.

Dus misschien een klein beetje een geluk bij een ongeluk met een op voorhand overbodige transfer?
2 0
Babangida83
Zeker. Echter wed Ajax nooit op één paard. Je moet altijd een backup hebben en als er een mooi bod voor Martinez komt, hebben wij Castillio nog (Voor een prikkie).
0 0
off
Castillo werd op 30 augustus gehaald, toen had Martinez al wedstrijden op het middenveld gespeeld.
0 0
FrankBeton
Regeren is vooruitzien
0 0
Caparzo
Als hij een "Destje" doet (als een komeet ophoog spurten), kan hij mooi Nico opvolgen in 20/21. Nu seizoen (weer) wennen/acclimatiseren.
0 0
ram
Zegt allemaal niks. Thethani trainde laatst ook mee..
5 0
GrandMasterFlex
Zal ook voor een plek op het middenveld in aanmerking komen denk ik
0 -5
AjaxDaniel
Zou mij niet verbazen als hij woensdag iig in de selectie wordt opgenomen. Thuis tegen Fortuna kan je gewoon veel wissels basis zetten.
0 -3
Tinus
Een wijziging is prima, maar je als je zomaar 3 nieuwe spelers erin zet, loop je gewoon risico op puntverlies. Moet je nooit doen.
5 0
Babangida83
3 wijzigingen lijkt mij maximaal inderdaad. En daar tel ik de terugkeer van Donny bij in. Ook die heeft weer ritme nodig. Dan heb je er nog 8 om er een beetje structuur en sturing aan te geven. Ik hoop wel op twee talentjes in de basis. Want thuis tegen Fortuna moet je het niet hebben van de Ziyechs.

Een paar talentjes erin en je bereikt dat de vedetten over zichzelf leren heenkijken (they become teachers), en het geeft wat energie in zo'n wedstrijd die de vedetten om mentale redenen wat moeilijker kunnen brengen tegen dit soort tegenstanders.
0 0
Lazell
Idd. Begin dan met Alvarez/Schuurs achterin te experimenteren en met Marin/Gravenberch langs Martinez. Castillo heeft nog wat krediet in te halen imo :)
2 0
RayJordaan
Precies, tijd voor Gravenberch!
2 0
EricAjax1
Maar met Schuurs, Lang, Marin, Huntelaar etc. rol je fortuna ook met minimaal 3-0 op hoor
0 -2
AjaxDaniel
Ik kan mij niet voorstellen dat de wissels van Ajax thuis tegen Fortuna punten laten liggen. Schuurs, Huntelaar, Marin, Labyad, enzovoort zijn allemaal spelers die paar jaar geleden gewoon basis zouden staan. Daarnaast kan je altijd nog je toppers er in wisselen als het echt nodig is.
0 -4
ram
Dit wilde ik ook precies zeggen. Deze gasten kun je makkelijk inzetten. Ziyech is niet helemaal fit en Donny kan misschien niet starten.

Ik zou lekker met Schuurs spelen, en Ziyech sowieso sparen en misschien nog Marin erbij.
0 -3
A'dam Oud-West
Wat is het nut van een brede selectie als je er niet optimaal gebruik van maakt? Na 2 pittige wedstrijden (Lille
2 -1
Gonzo
Mooie investering in de backs voor komende jaren, Dest en Castillo.
2 -2
FrankBeton
Frei
0 0
Ajaxxxisdebeste
Hoop dat Ajax geleerd heeft van het negeren van ex-jeugdspelers die het in de buitenland in eerste instantie niet lijken te redden en vervolgens door die kutboeren worden opgepikt. Hopelijk is het een goeie aanwinst direct voor het 1e.
2 0
D4nny
Kutboeten? Tjonge tjonge tjonge wat een niveau leg jij op de mat zeg. Om te huilen.

En dan ook nog zeggen “direct voor het eerste” terwijl hij in Jong zijn wedstrijden speelt.
2 0
Ajaxhart
Snuffelstage.
1 -1
Ajax27
Ik volg Jong echt totaal niet. Kan iemand me wat zeggen over hoe Castillio het tot nu toe daar doet? Of heeft ie nog te weinig minuten gemaakt om daar ook maar iets over te zeggen?
0 0
DannTheDon020
Doet het goed, steekt boven de rest uit kwa fysiek en ook wel kwa voetbal van achteruit
2 -1