Kranten: 'Het rijke Ajax zou ver weglopen'

SJvanveen, 23-09-2019 om 07:38, 24232 views, Kranten |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De Nederlandse kranten zijn daags na de topper tussen PSV en Ajax niet heel lovend over het verloop van de wedstrijd. De scribenten noemen de wedstrijd niet spectaculair, maar wel volwassen. Ajax had misschien meer verdiend en lijkt over het algemeen verder dan PSV, dat zich gedurende het seizoen mogelijk wel verder kan ontwikkelen in een tot nog toe spannende titelstrijd. 

Trouw trapt af met quotes van Daley Blind over volwassenheid, waarna ze in het wedstrijdverslag ingaan op de verschillende stijlen tussen Ajax en PSV. De speelwijzen zijn anders en de Amsterdammers zijn rijker, maar toch werd het gelijk. 'Het rijke Ajax zou ver weglopen, heette het vóór het seizoen. Maar voorlopig blijft PSV bij. De verschillende speelstijlen bleken in de topper grofweg evenveel waard.' 

De Volkskrant zag een topwedstrijd, maar geen spektakel. 'Een topwedstrijd. In zekere zin was het dat zeker. De ploegen daagden elkaar uit, tactisch en fysiek. Maar voor wie aanvalsgolven wil zien in voetbal en tal van hachelijke momenten voor de doelen, was het eerste uur vrij saai. Trainers genieten meer van een tactisch steekspel dan de gemiddelde toeschouwer', was de simpele conclusie. 

Het Algemeen Dagblad zag voornamelijk dat Ajax verder is dan PSV. De Amsterdammers zijn volwassener, terwijl er bij de Eindhovenaren nog super veel rek zit. Omdat Ajax al op een hoog niveau speelt en het betere materiaal heeft, zit de meeste rek nog bij PSV. Maar bij de uitdager zal iedereen het hele jaar aan zijn maximum moeten spelen om kans te maken op de titel', schrijft de krant, die concludeert: 'Bij PSV zal iedereen het hele jaar aan zijn maximum moeten spelen om kans te maken op de titel. Bij Ajax heb je meer het idee dat negentig procent over een heel jaar ook genoeg kan zijn.' 

Het Eindhovens Dagblad, dat PSV dagelijks op de voet volgt, zag dat Ajax zijn 'zegeningen telde' met een gelijkspel in het Phillips Stadion, een bijna onneembare vesting. 'Gelijke spelen in Eindhoven zijn eerder uitzondering dan regel (nummer 6 in 51 duels), dus telde ook Ajax uiteindelijk de zegeningen. De regerend landskampioen was twee keer op rij weggespeeld onder Ten Hag en was nu na ongeveer een uur aan de leiding gekomen via Quincy Promes.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Aad82
Het is pas september, lool.
1 0
JanBiesbos
Hebben de kranten geroepen de kut krant telegraaf voorop met leugenaar VD!
1 0
BrandjeXL
Ajax had ook weg moeten lopen dit seizoen echter hebben wij een TD die het liefst verkoopt maar geen adequate vervangers haalt. Als je dan ook nog eens kijkt naar wat een armoede er op de bank zit dan is zelfs de titel geen zekerheid.
1 -10
Ajax#1900
Je weet zelf ook best dat De Ligt en De Jong voor een club als Ajax compleet onvervangbaar zijn. Er staat nu gewoon weer een heel aardig elftal en veel jongens zijn nog een jaartje gebleven. Alleen voor dat laatste verdient overmars alle lof.
0 0
Sterspeler
Ja want Martinez en Alvarez kunnen er geen kloten van!!
1 -1
MarkGroothuis
Martinez heeft mij al overtuigd, wat een topper. Alvarez nog niet, lijkt me meer een CV.
1 0
JSF
Je vond het vorig seizoen ook kut zeker. Zoek dan een andere club
2 -2
Schwalbino
Noem eens een betere.
1 0
AnsB
Ja, kranten en publiek willen spektakel en veel doelpunten, ik ook ja, maar zoals er werd gespeeld was voor beide ploegen gewoon realistisch. Als Ajax naar hartelust aanvalt zonder een extra oog voor de counter dan loop je in het mes van PSV, maar andersom geldt precies hetzelfde: als PSV gaat aanvallen, laat Ajax ze alle hoeken van het veld zien. En ze zouden sowieso wel gek zijn als ze géén counter-voetbal lieten zien want daar hebben ze exact de juiste spelers voor. Of je uit of thuis speelt maakt in mijn ogen dan ook niet uit: je moet primair uitgaan van je eigen kracht en wapens; beide teams deden dat.

Maar Ajax had hoe dan ook gewoon kunnen en moeten winnen. De kans van Promes: hij moet weten dat hij naast het doel loopt, dus kan de bal nooit recht naar voren, en dan moet hij zijn voer er dus anders tegenaan zetten; hij is in feite onbesuist ipv technisch doordacht (maar oké hij kwam er aan stormen en had weinig bedenktijd). De kans van Ziyech: hij verpruts knullig de bal tegen twee verdedigers, terwijl Tadic links van hem volkomen vrij staat. De kans van Tadic: volkomen vrij op links en in schotpositie loopt hij door omdat hij primair oog heeft voor zijn medespelers, ziet dan dat hij ze niet kan bereiken en schiet dan pas, bijna op de achterlijn. De schietkans van Ziyech: kan me die niet helemáál goed herinneren maar hij schiet ver naast in zeer kansrijke positie - in zekere zijn vergelijkbaar met de kans van Bruma (hieronder benoemd). De (kleinere) kans van Neres op links: hij schiet hard doch kansloos in de korte hoek op Zoet ipv een geplaatst schot in de lange hoek. En er was, meen ik, nog een hele goede kans van Tadic, maar hij schiet tegen de goed uitkomende Zoet aan.

PSV had drie kansen en benutte er één. De kans die Bruma had: jammerlijk naast; de vrije trap van Ihattarren: prachtig genomen en prima gekeept van Onana.
2 -1
4-3-3
Als Ajax nou echte toppers had gehaald van al dat geld, zou je misschien mogen verwachten dat Ajax ver zou weglopen. Maar er zijn helemaal geen echte toppers gehaald. Het geld staat bijna allemaal nog op de bank, dikke rente te vangen. Oh wacht, de rente staat zo laag dat alleen de banken zelf verdienen aan giraal geld, wat Ajax daar aan overhoudt zal dus te verwaarlozen zijn. Ajax wilde natuurlijk weer voor een dubbeltje op de eerste rang zitten en heeft zo de kans laten liggen om op sportief vlak een gat te slaan met PSV. Ajax speelt nu zelfs noodgedwongen met twee verdedigers op het middenveld omdat die éne vervanger voor de vertrokken middenvelderS ook nog eens niet goed gescout blijkt te zijn. Het management en directie van Ajax zijn dus inderdaad nog lang niet goed genoeg om de Eredivisie te domineren.
2 -5
Cupmetgroteoren
Er is voor 65 miljoen ingekocht. Jij wil 200 miljoen uitgeven. Aan de overkant van de Noordzee zijn er nog wel wat clubs die je kan supporteren.
2 -1
Babangida83
Volgens de media zou Ajax makkelijk kampioen worden. Dus lekker makkelijk dit. Anderzijds zijn we pas onderweg. Dus ook nu nog te vroeg voor conclusies.
1 0
MaxAjaxx75
Ik vind het ergens wel grappig dat er in de media en door PSVers gedaan wordt, alsof Ajax maar blij mocht zijn met een gelijkspel. De eerste helft heeft PSV amper wat kunnen doen, tweede helft werden ze op wat kleine kansen na pas in de 75ste echt gevaarlijk en dat was meteen raak.
Verder hebben ze vooral heel veel geluk gehad dat wij het vizier een aantal keer niet op scherp hadden, geflatteerd gelijkspel dus.
Die Ihattaren speelde in tegenstelling tot de rest van zijn elftal wel echt sterk, mag ook gezegd worden!
6 0
koenos1
Eens. Die Ihatteran is een Ajax speler ;)
1 0
Flipper33
Alleen die wil niet naar Ajax
0 0
Klasseman
Lul
0 0
De Stift
PSV liet de bal aan Ajax. In een thuiswedstrijd. Dat is vrij pijnlijk. Wel moet gezegd dat PSV met Ihatarren, Malen, en Bergwijn buitengewoon goede spelers in huis heeft. Gisteren leek bij ons Ziyech niet helemaal fit en dat merkte je meteen.
4 0
HilversumNoord
Helemaal mee eens. Laf voetbal thuis. Lekker hangen en wachten op een counter. Maar goed. Ze voetballen altijd al zo. Daarom ligt Pisvee ons zo slecht. De counters hebben we nu, op één na, goed afgeslagen. Alleen ik vond Ajax niet best hoor. Teveel spelers afwezig. Tadic, Neres, Ziyech waren echt niet best. En Donny moest wennen. Ook slecht om Tadic niet te wisselen en Hunt de kans te geven...Zonde, had meer in gezeten hier...
1 0
Aspers73
Dat is ook DE reden dat ze er in Europa steeds uitvliegen. Een beetje club die ver komt in Europa is vaak een club die de bal wil hebben. Counterploegjes zijn ze vaak zo klaar mee.
0 0
3*stars*3
Nederland is land van attractief voetbal.
Blijft opmerkelijk dat niemand kritische noot plaats bij dat laffe spel van die boertjes.
In eigen huis ingraven...
5 0
PetrusKeizer
Het rijke Ajax zou ver weglopen. dat schreven 'de kranten'. Dus het dagblad Trouw is tegenwoordig 'de kranten'?
0 0
Simon1
Voorlopig blijft PSV bij...

Beoordeel een competitie pas aan het eind en niet halverwege. Straks ligt er wellicht een gat van 10 punten. Het is daarnaast ook logisch dat PSV bij blijft, daar het de enige andere club is die boven de eredivisie uit stijgt. In eigen huis 1-1 spelen tegen een slordig Ajax zet het in een ander perspectief.
1 0
Cupmetgroteoren
Psv heeft een mislukte transferzomer achter de rug waarbij voor tientallen miljoenen alleen middelmaat is gehaald. Zo'n bruma kan niet eens schieten, Afrikaans schot. Baumgartl is niveau Schwaab.
1 0
RusselWestbrook
Die Nederlandse media, briljant.

Zelf roepen dat Ajax (te) rijk is en weg gaat lopen. Doen alsof Ajax het heeft laten liggen als het niet direct bij de eerste confrontatie gebeurt.

Zelf roepen dat de Eredivisie een veredelde jeugdcompetitie is. Elke speler die 3 keer een bal goed geraakt heeft vragen wanneer ie naar het buitenland gaat.

Gelukkig staan de sportkranten weer vol, dat scheelt.
8 0
behangdelul
Rosario vorig seizoen was ook de openbaring en had PSV goud mee in handen. Nou we weten hoe dat is geëindigd. Ihattaren Ja, Gakpo, waarschijnlijk Ja, Bergwijn misschien, Malen waarschijnlijk ja (hoewel, welke topclub legt 40 mio neer voor Malen? Bij Arsenal gewogen en te licht bevonden en tevens niet de body die een hoop spitsen wel hebben)
0 -1
SilverHaze
Haha Malen gaat rond de 70 miljoen opleveren pik. Geen Body? Waar heb je het over? Die gast is echt heel goed. Alles wat hij niet heeft compenseert hij met andere kwaliteiten, baal er nog steeds van dat hij niet bij Ajax speelt. Met hem en Bergwijn had je zo’n gruwelijk team gehad.

Jeugdopleiding en jeugdscouting zijn de drijvers van het Nederlandse voetbal. Zolang Psv goed blijft scouten en opleiden zal het altijd spannend blijven. Geld is daarbij niet doorslaggevend.
0 0
behangdelul
PSV heeft Malen en Bergwijn inderdaad goed opgeleid. Rosario ook trouwens. En Malen 70 mio...no way. Dat ie bij Ajax niet misstaan had en dan de 70 mio had gehaald, ja misschien wel.
0 0
Aspers73
Die heeft PSV helemaal niet opgeleid maar opgepikt en in het eerste gezet omdat ze geen rooie cent hadden.
0 0
behangdelul
u herkent geen sarcasme?
0 0
Klasseman
Klootzak
0 0
Aspers73
Her rijke Ajax zou weglopen...het is fucking september ! Nog een heel lang seizoen te gaan. Er zit trouwen bij PSV nauwelijks rek in met spelers zoals Rosario, Hendrix, Baumgartle, Viergever, Dumfries etc.
2 0
Leviathan
Meer rek in PSV? Naar mijn mening is het Ajax van gister nog lang niet het Niveau wat het moet kunnen halen indien iedereen fit is en op de juiste plek staat. Van de Beek terug in de basis en ik denk Alvarez met Blind centraal Ziyech wil ik dan best eens zien op 10 met Van de Beek en Martinez erachter of juist Martinez als 6 dat is een kwestie van proberen. Denk dat Promes beter op de vleugels is en Ziyech kan beide goed. Daarnaast zijn Neres en Tadic ook nog niet helemaal in topvorm, maar dat kan ook komen omdat de rest nog niet optimaal is.
3 0
Daneman
Daar denk ik ook regelmatig aan. Blind en Alvarez centraal, met daarvoor Martinez, en daarvoor Hakim en van Beek
0 0
DrD3k
Veel te Naïef en veel te veel druk op Martinèz, met Hakim die de bal verspeelt en Donny die al onderweg was. Dubbele 6 is prima en Promes op 10 is op dit moment beter dan Donny op 10 want gister niet gezien. Ziyech moet niet vast op 10 spelen want is te risicovol. Promes loopt de longen uit zijn lijf daar. Marin rvm en Alvarez op rcv zou ik graag zien. Al schijnt Alvarez niet te kunnen koppen volgens ten Hag.
1 0
Babangida83
Op momenten dat Hakim lager speelt/komt, is hij ook voorzichtiger met zijn passes. Daarnaast gaan zijn passes meestal verticaal. Dus dan is hij zelf niet voor de bal en heb je dus zowel Hakim als Martinez nog voor de bal. Al pakt Ziyech hem vaak zelf alweer terug.
0 0
DrD3k
Alleen Ihattaren en Malen zit veel rek in, net als mogelijk Gakpo. Volgend jaar als Ziyech en Neres zouden vertrekken, en deze 2 jongens hier willen komen ballen zou ik dat zeer zeker toejuichen (als ze zich zo duidelijk ontwikkelen en niet geblesseerd raken). Meer dan bijv Suarèz terughalen voor heel veel geld.
0 0
AFCA2211
'Het rijke Ajax zou ver weglopen'

Die voorspelling deed de media zelf...
3 0
vdhaas
Ik wilde precies dit zeggen. Zo gaat het altijd: een nattevinger voorspelling of een analyse, en als je ongelijk blijkt te hebben dan is het weer nieuws.
1 0
Suarez16_
Tja wij kwamen om niet te verliezen en gingen er bijna nog met de volle buit van door. Als psv kans op de titel wil maken hadden ze deze wedstrijd gewoon moeten winnen. Dit Ajax is in alles verder.
2 0
behangdelul
Iemand nog een opmerking over het schijtbakkenvoetbal van PSV in eigen huis? nee? verrassend....
1 0
Mokum31
Helaas niet scherp in de afwerking
Anders is het gewoon 1-3
0 0
mvdk
Als Promes die eerst intikker had gescoord was het een ander verhaal geworden. We hebben PSV zelf in de wedstrijd gehouden.
0 0
Ajax#1900
Klopt. Ik vond ons iets sterker. En dat in de uitwedstrijd. Zegt veel. De media doen nu net alsof PSV het goed geeft gedaan en Ajax tegenviel haha. Zo voorspelbaar.
0 0
Labrador
Als mark v Bommel na afloopt voor de camera zegt dat PSV trots moet zijn met een gelijkspel dan weet je toch al genoeg?
3 0
Babangida83
PSV was blijkbaar vooraf al blij met een gelijkspel. Schijtbakken.
0 0
ram
Het was gelijkwaardig of PSV was ietsje sterker op basis van de tweede helft.

Ik denk nog altijd dat onze selectie sterker is dan die van PSV maar het verschil is minimaal. Daarbij denk ik dat PSV (kwam Jack van Gelder gister mee; goed punt!) ook erg veel vermogen op het veld heeft staan. Als zij het in Europa goed gaan doen de komende jaren, kunnen zij wel eens extreem gaan verdienen aan transfers en op ons niveau komen qua financiën. Niet best...
1 -6
BrandjeXL
Je weet dat een wedstrijd twee helften heeft?
0 0
Babangida83
Zit een kern van waarheid in. En ook, het verschil kan 150 miljoen zijn aan vermogen. Dat zijn maar 2 spelers.

Anderzijds, als je ziet wat er bij Ajax nog aankomt in de jeugdopleiding. Het potentiële kapitaal dat wij daar hebben, is nog vele malen groter. PSV moet t daar nog te veel hebben van goed inkopen.

Qua jeugdopleiding en qua potentie op t veld zijn dus nog wel een aantal jaar achter op ons. Onze structuur staat al stukken beter. En dan hebben wij ook nog lekker wat vermogen op de bank voor slechte tijden.
0 0
ajaxrulesz
Het verschil is inderdaad niet zo groot als ik verwachtte. Mede door prutwerk van Overmars die alleen op koopjes jaagt als Marin en Magallan. Als er adequate vervangers waren gehaald voor de jong en de ligt had je gisteren dik gewonnen. Psv mag zijn zegeningen tellen dat Overmars bij Ajax zit die de hand zorgvuldig zvm op de knip blijft houden en geen grote aankopen doet.
0 -3
Cupmetgroteoren
Overmars mocht maximaal 70 miljoen euro uitgeven van de rvc. Wat hij dan ook heeft gedaan.
0 0
Rhythim
Vermoeiend dit....
2 0
AjaxDaniel
Daarnaast spelen wij nu weer CL wat al zo’n 40 miljoen oplevert. Ik zie ze dat bedrag niet krijgen voor bijv. Bergwijn.
0 0
AjaxDaniel
Bergwijn, Malen en in de toekomst Ihataren zijn veel waard. De rest niet. 150 miljoen max? Wij hebben veel meer geld op de bank en een selectie die 2x zoveel waard is. PSV haalt Ajax echt nog lang niet in hoor. Ze moeten eerst een gat goedmaken.
0 0
MK77
hmm dat zou dan alleen gelden voor de voorste vier (min Bruma).
Als het echt interessant is om te cashen dan zou je volgend jaar met verkoop van Tagliafico, Neres, Ziyech ook rustig 100 miljoen kunnen binnen halen. Wat je daar dan mee wint zou ik niet weten.
0 0
OviMivO
Uiteindelijk zul je ook wel een keer moeten, om niet vast te roesten.

Niet persé die 3 spelers, maar je zult ergens ook weer de jeugd moeten inpassen, ook als dat betekent je een jaartje geen hoge ogen gooit in de CL.

Ik denk dat dat ook het plan in binnen Ajax, Ünüvar, Lang, Gravenberch, Castillo, Schuurs, Traoré en mss nog een paar, die moeten volgend jaar écht de kans krijgen en aangrijpen. En dit jaar dus alvast beetje kunnen meedraaien.
0 0
Joseph
Ik geloof zeker dat er nog rek zit in Malen en Ihattaren, dat zijn uitstekende spelers en de enige smaakmakers daar.

Bij Ajax zat de meeste rek, voorin vond ik dat niemand zijn gebruikelijke niveau haalde. De paar momenten dat ze dat wel haalde, zag je direct wat de consequenties waren voor PSV.
0 0
Rhythim
We hebben dit seizoen nu een paar wedstrijden in de competitie gehad.

Wat het resultaat ook was: werkelijk ELKE wedstrijd begint men ergens wel te reppen over de munten van Ajax, in wat voor context dan ook. Bij winst komt het door de afstand van het geld. Bij gelijkspel zouden we wel even weglopen want: geld he? . Serieus, pak de verslagen er van de afgelopen competitiewedstrijden bij en je leest dat gewoon.
Ik wil niet weten wat er geschreven wordt als we een potje gaan verliezen....vast iets met geld ofzo....
1 0
kaashaas
Ik denk dat dit het maximale is wat psv te bieden heeft.
Het is in alle eerlijkheid best een goed team.
Ik vond Ajax allround 20 % beter Ajax maakte het spel.
Psv had het vermogen niet om zo dominant te voetballen als ons. In dit Ajax zit juist nog veel rek en is nog niet de geoliede machine die het moet zijn. Het is mooi om te zien dat wij in hun huis het eigenlijk voor het vertellen hebben.
Ondanks alles vind ik de uitslag wel terecht.
Wel lekker dat we daar een punt hebben gepakt.
4 0
ajaxxcied4life
PSV weggespeeld in de Arena en in het eigen stadion van ze We Coming for Them
0 0
MK77
Ik denk dat Ajax meer heeft aan deze uitslag dan PSV
4 0
Ajacied33
Wij hebben met de 1-1 te weinig gekregen
2 0
MK77
Dat ook. Maar de druk ligt vooralsnog meer bij hen op dit moment
1 0
RaynoFischer
Bij Ajax zit er nog juist veel rek in, raken steeds beter op elkaar ingespeeld.
Ziyech, Neres en Vd Beek kunnen alledrie beter dan wat ze gister hebben laten zien
Martinez en Alvarez (misschien niet op het middenveld) zie ik ook nog wel verder komen
4 0
ajaxminimax
Artikel kwam ook van Wijffels. ik hoef alleen zijn naam al te zien en ik blader verder
0 0
bdsngsfs
'Rek bij PSV' : Ik denkdat ze vooral naar beneden toe gaan uitrekken. Als een hangzak.
0 0
Leprechaun
We zijn 7 wedstrijden onderweg...

Ondertussen heeft Ajax keurig de CL gehaald. De eerste groepswedstrijd gewonnen. Uit bij de nummer 2 en 3 gelijk gespeeld. En dat met een volledig vernieuwd middenveld.

Wat verwachten de kranten dan precies?
11 0
JSF
En als Ajax ver weg zou lopen is het ook weer niet goed. Tel je zegeningen media. Maar nee, liever blijven zuigen op teksten die je zelf eerder hebt gecreëerd
2 0
kampioen0809
"Het rijke Ajax zou ver weglopen"? Volgens wie? Exact, dezelfde media die dit nu schrijven.
4 0
Rhythim
Het is heel voorspelbaar ja
1 0
Sulejmanibesteaankoopooit
Makkelijk he, zelf ophef creëren en dan vervolgens cashen.
2 0
Dit is mijn club
Alsof er bij Ajax geen rek meer in zit. De ploeg zal steeds beter op elkaar ingespeeld raken en de ervaring zal de doorslag geven. En waar slaat het op om te verwachten dat Ajax na 6 wedstrijden al weggelopen zou zijn bij de rest? Even geduld zou ik zeggen want dit Ajax zal aan het einde van de rit met een ruime marge de titel prolongeren.
1 0
GvanderK
Blah Blah Blah Blah
https://youtu.be/UGt_ZjRhzic
2 0
Koekepeer
Spot on
0 0
Jariiii
Bla bla bla. Het rijke AJax heeft alles tot nu gewonnen en heeft uit bij de belangrijkste titelconcurrent gelijkgespeeld. We zijn zes wedstrijden ver, alsof iemand had verwacht dat je dan al los zou zijn.
Het ziet er in alle opzichten heel goed uit voor Ajax.
3 -1
JariL95
Ik vond het spel gisteren nou niet bepaald heel sterk. Het leek soms breien voor gevorderden. De enige opsteker wat mij betreft: de omschakeling van aanval naar verdediging verliep nu wel goed. Ik ben blij met het punt. Maar Ajsx moet dit psv toch ondersteboven kunnen voetballen. Straal toch eens uit dat je de beste wilt zijn!
1 -2
MisterAFCA
Om goed spel te zien zijn er twee partijen nodig. Als Lampensupporter schaam je je toch dood. Thuis spelen en dan vol op de verdediging en counter. Maar vooraf wel roepen dat je als Pisvee uitgaat van je eigen kracht. Welke kracht precies? Het was echt niet om aan te zien. Als je tegenstanders de linie’s zo dicht op elkaar houdt is het gewoon niet makkelijk om een mooie pot op de mat te leggen. Ajax heeft wat mij betreft 75 minuten uitgestraald dat ze kwamen voor de winst. Na die tegengoal sloop er angst in. Het enige wat ik Ajax dan ook zou kunnen verwijten is dat ze teveel
respect voor die lampjes hadden. Waarschijnlijk met de pot van vorig seizoen in het achterhoofd. Dit was echt het moment om ze daar pijn te doen en dat is helaas niet gelukt. Jammer! Maar uit 1-1 is toch een resultaat waar we tevreden mee kunnen zijn. Ajax moet altijd voor de winst gaan tegen die lampen en bij hen maakt het kennelijk niet zoveel uit zolang ze maar niet verliezen. Dat is het verschil en dat zal altijd zo blijven. Het is ook te hopen dat de media stopt met die gasten zo omhoog te schrijven want iedereen heeft nu kunnen zien dat ze bij een tegenstander van Formaat er geen reet van kunnen. Het was bij die lampen voetballend echt janken.
0 0
Juichtoon
Ook raar dat we na 6 wedstrijden nog geen mijl voor staan. Belachelijk zeg.
Als Ajax elke week tegen PSV zou moeten zouden we ws binnen een maand 6 punten voor staan. Maar aangezien ook PSV beter is dan de rest zullen ze lang bij blijven. Wat een verrassing. Zelfs Fnoord moet in staat zijn om tot aan de kerst binnen een punt of 8 te blijven.
2 0
Sanalologo
Ahahah Ajax zijn zegeningen tellen met een gelijkspel? Volgens mij mag PSV zijn zegeningen tellen dat ze niet op grotere achterstand stonden.

Spel van PSV leek nergens op, hopen dat de bal een keer hoed valt.
7 0