Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Dest geniet van tegenstand: 'Je ontwikkelt je'

JesseTH, 22-09-2019 om 21:30, 2770 views, VTBL |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Sergiño Dest vindt het mooi om tegenover spelers als Steven Bergwijn te staan. De onderlinge confrontaties tussen de twee leverden mooie duels op en daarvan zegt de Ajacied te kunnen leren.

'Ik denk niet dat hij iets gevaarlijks heeft gedaan of heeft gescoord', aldus Dest in gesprek met VTBL. 'Ik denk niet dat ik een slechte indruk heb gemaakt. Hij speelt in het Nederlands elftal, je ontwikkelt je door tegen betere spelers te spelen. Dan kun je je ook meten.'

Kijkend naar de wedstrijd zelf, zag Dest Ajax als de betere partij. 'Zij hebben wel kansen gecreëerd, maar wij ook. Wij hadden het meeste balbezit, dus vind ik wel dat wij hadden moeten winnen vandaag. PSV loerde op onze fouten. Het is gewoon kut dat de goal tegen valt in de laatste paar minuten.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
niquedegraaff
Bewijst maar weer eens dat je niet altijd op basis van prestaties in jong kunt zeggen of een speler klaar is voor ajax 1 of niet.

Vind het raar dat traore bijvoorbeeld geen kansen krijgt. Soms is het bevorderlijk om een speler gewoon een keer voor de leeuwen te gooien en kijken of hij verzuipt of niet.

Onana was in jong ook niet al te best. Moet je nou kijken.
0 0
Dubbelvla
zeer goed in kleine ruimte, prachtig koppel met hakim. defensief nog wat sterker en we hebben een gouden jongen in huis. al dachten we dat ook met Mazraoui, van Rhijn, Tete... eh.. van der Wiel? wat is het toch met die rechtsachters? hopelijk is dit een blijvertje.
1 0
Ajax27
Idd. Ieder eerste jaar van de nieuwe rechtsback is het top. Daarna wordt het heel snel minder en minder. Ben heel benieuwd hoe deze jonge zich gaat ontwikkelen. Voor nu... genieten van z'n eerste jaar ;-)
0 0
Bensco
speelde weer echt top vandaag. Gigantisch technische speler, echt een genot om naar te kijken.
1 0
3*stars*3
Ook redelijk tweebenig.
Zeker een genot om te zien en in geval van, kan je hem ook gebruiken als flankspeler.
0 -1
Bensco
zat ik ook aan te denken. Hij is aanvallend zeer sterk maar daarom houd ik hem het liefst op die rechtsback positie. Goede opkomende backs zijn tegenwoordig erg moeilijk te vinden en wij hebben er nu eindelijk na jaren weer 2 op de flanken.
1 0