Dest bevestigt: 'Meeting komt er binnenkort aan'

JesseTH, 22-09-2019 om 21:10, 3889 views, VTBL |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Sergiño Dest bevestigt dat hij 'binnenkort' een afspraak heeft staan met de KNVB. Voordat het zover is, wil de Ajacied inhoudelijk niet te veel ingaan op de issue en de uitkomst ervan afwachten. Het gaat aankomen op zijn gevoel.

'Ik probeer rust te houden en als wij een meeting hebben, dan hebben we dat', klinken Dest zijn duidelijke woorden tegenover VTBL. 'Die komt er binnenkort aan. Ik ga luisteren. Het wordt een gevoelskwestie. Ik bekijk de voor- en nadelen en dan zie ik wat het beste is voor mijn toekomst.'

Welke keuze Dest uiteindelijk ook zal maken, het wordt een vervolg op een voor hem al bijzonder seizoen. De verdediger brak door in Ajax 1 tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen en verdween sindsdien niet meer uit de A-selectie. Inmiddels is Dest nog één wedstrijd verwijderd van de grens van tien officiële wedstrijden in Ajax 1.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
***1900***
Weet iemand zo een paar voorbeelden van spelers die altijd voor een bepaald jeugdelftal uitkwamen, maar alsnog voor een ander land gingen spelen? Ik hoop dat hij voor NL kiest, maar ik kan me goed voorstellen dat hij voor USA kiest als je daar zo'n beetje je hele leven in de jeugdelftallen gespeeld hebt.
0 0
RusselWestbrook
Ziyech
0 0
ram
Hem én Ihattaren gewoon beloven dat ze meegaan naar het EK.

Dest is sowieso de beste rechtsback en kan daarbij ook op links. Perfect. Ihattaren is sowieso goed genoeg voor de bank of om erbij te nemen voor de ervaring. Misschien is het op dat moment zelfs wel een ideale basisspeler.
0 0
bdsngsfs
Deze jongen moet natuurlijk voor NL kiezen. Als hij echt goed is, gaat hij gewoon spelen in oranje. Bovendien is oranje een uitdaging. Jezelf verbeteren zodat je in oranje mag spelen. Wat voor uitdaging ligt er in de States...
0 0
RusselWestbrook
Dezelfde uitdaging als in NL: voor het eerst wereldkampioen worden.
0 0
Joseph
Eerste uitdaging voor de States is de kwartfinale overleven,
0 0
Robbie en de Kock
Als dat zijn keuze zou bepalen is hij er snel uit lijkt mij dan.
0 0
afcas
Mag spelen...
0 0
ST
Dest te meer reden om met een goed voorstel te komen dat op zijn gevoel inspeelt.
0 0
JordyAjacied
Is hard gegaan met deze jongen, nooit verwacht dat hij er in de grote wedstrijden al zou staan, doet het zeer verdienstelijk.
0 0