Ten Hag: 'PSV heeft vier cowboys voorin'

DouwedeVries96, 20-09-2019 om 14:30, 4483 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Op de persconferentie voorafgaand aan het duel tussen PSV en Ajax noemde Erik ten Hag de vier aanvallers voorin bij de Eindhovenaren, 'cowboys'. Verder zei hij ook tegen de gedeeld koploper 'gewoon vol op de aanval te gaan'.

Ten Hag motiveert zijn strijdwijze. 'We spelen iedere drie dagen een wedstrijd, willen iedere wedstrijd winnen. We kijken ernaar uit en hebben er zin in. Wij gaan van eigen kracht uit. Dat doen we tegen Real Madrid, dat doen we tegen Juventus, tegen Lille en tegen PSV ook.' 

Even later kwam dus de 'Quote van de dag' aangaande de vier vrijbuiters. 'PSV is een goede ploeg, de aanval springt met name in het oog. Ik zie er een verschil in. Ik denk dat PSV met name een blok van zes heeft en voorin hebben ze vier cowboys.' 

Daarna komt Ten Hag nog terug op zijn periode bij de Eindhovenaren. En hoe die periode zich weerhoudt tot aanstaande zondag. 'Ik heb er bijna drie jaar gewerkt, ik weet hoe de rivaliteit naar Ajax is. Het is aan ons om met de goede houding daar wat tegenover stellen. Ze zijn gebrand, wij moeten nog meer gebrand zijn. Een speler als Dest heeft in de jeugd al tegen PSV gespeeld, hij weet hoe het beleefd wordt daar. Je houdt van Ajax of je bent er tegen, er is geen middenweg.' 

Denk jij dat Nicolás Tagliafico scoort en Ajax wint bij PSV? Zet in en krijg 8 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AnsB
Ondanks het feit dat de aanval van PSV steeds beter begint te lopen en ze vast wel gaan scoren tegen Ajax, ben ik optimistisch - juist omdat Ajax drie keer op rij heeft verloren in Eindhoven. Dat brengt een enorme honger en scherpte met zich mee en dan is Ajax meestal op z'n best.

Maar goed, PSV heeft gewoon een goed team en een zeer gevaarlijke aanval, en vooral als zij op voorsprong komen ligt een tweede of een derde goal voor de hand, zo hebben we al vaker gezien.
Laten we hopen dat mijn optimisme ook dit keer terecht is (ik ben lang niet altijd optimistisch, maar op de momenten dat ik het - meestal met redenen - wél ben, is dat vaak terecht).
Ik ga uit van een overwinning of een gelijkspel.
0 0
RedFeather
Hahaha hoe hij dat ook weer uitspreekt
Ik vind het prachtig
1 -1
Schip
Hij heeft iets excentrieks daarin en totaal schijt aan wat anderen ervan vinden. Lekker laten aanmodderen met zijn uitspraken hoor. Op een gegeven moment wordt het puur cult.
0 0
Aad82
Vanavond bij Veronica Inside gaan die zielenpoten Ten Hag weer uitlachen.
0 -1
Ajaxxxisdebeste
Godenzonen vs Koeienjochies
0 -1
Redrum
4 cowboys voorin, 6 bouwvakkers achterin, 1 indiaan op doel en 1 power bottom langs de zijlijn.
4 -2
Eastwood
Also known as: The Village People.
1 -1
Redrum
Precies ja.
0 -1
Ajaxbrl
En wij elf gevaarlijke Indianen in het veld XD
1 -2
Red Devil
Vanaf de aftrap meteen hard aanpakken die gasten.
1 -1
MPAjax
ze zullen vanaf minuut één aan het counteren zijn
1 -1
Vierendertigste
En een blind paard rechts achterin
2 -2
wendoo9
Psv heeft 4 Cowboys en wij hebben de lasso's !!!!!! Kan me eerlijk niet voorstellen dat we van dit Psv zouden kunnen verliezen. Ajax is nog niet helemaal in zijn goede doen, maar zit toch veel meer voetbal in het spel van Ajax en scorend vermogen dan Psv op dit moment. Laat Psv maar een keer het spel maken zou ik zeggen. Hun spelen thuis.
1 -4
Labrador
Lasso Schöne
6 -1
EersteAanname
Hahahahaha, ik sta hardop te lachen in de metro
2 -1