Dest ambitieus: 'Wil zo snel mogelijk vooruit'

BartVeenstra, 18-09-2019 om 07:15, 3664 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Sergiño Dest geniet volop van zijn huidige ontwikkeling als verdediger bij Ajax. De rechtsback hoopt snel van nog grotere waarde te kunnen zijn voor het eerste elftal van de Amsterdamse club. Ambitieus is hij, het talent van Ajax.

De verdediger heeft na het Champions League-duel met Lille OSC even zijn momentje gepakt. 'Na de wedstrijd wil ik altijd space voor mezelf. Sommige mensen gaan gelijk douchen, omdat ze naar huis willen. Mij maakt het niet zoveel uit. Ik wil gewoon tot rust komen en dan ga ik naar huis', zegt hij tegenover FOX Sports.

Dest speelde een goede wedstrijd tegen Lille OSC en het zelfvertrouwen straalde van hem af. Hij gooide er zelfs een pirouette à la Zinedine Zidane uit. 'De key is gewoon zelfverzekerd zijn. Als je dat bent, kun je ook doen wat je op straat zou doen. Ik weet wat ik kan en ik laat het gewoon zien. Hopelijk kan ik nog veel meer wedstrijden spelen voor deze mooie club. Ik denk dat ik het tot nu toe goed doe. Hopelijk kan ik na een tijdje ook assist geven en goals maken.'

Als voorbeeld kan hij daarvoor de back aan de andere kant nemen: Nicolás Tagliafico. De Argentijn scoorde, net als afgelopen weekend tegen sc Heerenveen, tegen Lille OSC. 'Ja, Nico doet het goed. Hij scoort af en toe. Dan wordt er veel maar naar je gekeken en je waarde wordt hoger geschat', aldus Dest, die de vraag krijgt of hij daar al zoveel mee bezig is. 'Ik wil zo snel mogelijk vooruit. Natuurlijk kan het niet zó snel, je moet ook je rust nemen en kijken wat het beste voor jou is. Ik probeer me zo snel mogelijk te ontwikkelen en kijken hoe ver ik kan komen.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joseph
Net verlengd tot 2022, dat had 2024 moeten zijn. Kan Overmars snel mee aan de slag, wat deze jongen liet zien was geweldig gisteren!
0 0
Stoffer
Zit al een optie in voor tot 2023 ook.
0 0
bdsngsfs
Vraag me af of de KNVB weer lekker heeft zitten slapen tijdens deze wedstrijd.
2 0
Joseph
Natuurlijk, die jongen moet zelf kiezen, daar gaat de KNVB zich niet mee bemoeien.. Hopeloos!
0 0
Sterretje73
Prima wedstrijd en zsm vooruit...sja als je net 3 wedstrijden goed gespeeld hebt vindt ik dat soort teksten altijd wat cru. Laat eerst maar eens 2 hele stabiele seizoenen zien denk ik dan. Maar goed, enthousiasme en motivatie valt ook wat voor te zeggen. Go gettem tiger !
2 0
MK77
Lekker UCL debuut!
2 0