Lille keurt gedrag eigen fans in Amsterdam af

JesseTH, 17-09-2019 om 19:55, 6119 views, Lille OSC |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Lille OSC keurt het gedrag van enkele eigen fans in Amsterdam af, zo laat de club dinsdagavond blijken via haar eigen website. Er werden ongeveer honderd Franse fans gearresteerd nadat enkelen van hen zich op metrostation Strandvliet op het spoor begaven en daarover wordt nu meer bekend.

Lille is is door de Nederlandse autoriteiten op de hoogte gebracht van de arrestatie van enkele tientallen personen wegens openbare overlast, waaronder het gebruik van pyrotechnische apparaten en materiële schade', zo valt er te lezen. 'De club heeft dit altijd veroordeeld en gevochten tegen dit gedrag, dat niet overeenkomt met de ethiek van het voetbal of de club.'

De club geeft dan ook aan personen te gaan straffen, mocht het bewezen worden dat zij de regels overtreden hebben. Tevens wil Lille de acties niet toeschrijven aan de complete aanhang die aanwezig is in Amsterdam. De Franse club wil de nog altijd aanwezige fans dinsdag in de meest vriendelijke en respectvolle sfeer uitnodigen in het stadion.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ItsinmyDNA
Ik heb de fans in de binnenstad en in de metro meegemaakt en gesproken waren prima gezellige gasten. Hadden ook veel respect voor Ajax, helaas heb je er altijd en overal zure appels tussen zitten.
0 0
Cesc87
Ik hou niet zo van Fransen.
Geef ze een pak rammel!!
0 -2
Red Devil
Gewoon weer een stadaard verhaaltje zoals v d Sar dat ook altijd doet.
0 -1
Redandwhite2015
idd
0 0
Santiago
Ach joh er zitten overal wel een paar idioten tussen. Dat is bij ons niet anders.
2 0