Martínez voelt zich thuis: 'Heeft mij ook verrast'

DouwedeVries96, 17-09-2019 om 07:50, 7589 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Lisandro Martínez is snel gewend geraakt aan zijn nieuwe omgeving. Om die reden kan de Argentijn nu al van waarde zijn voor Ajax. Vol zelfvertrouwen zegt hij 'Lille rauw te lusten' tegenover De Telegraaf. 'Ik ben blij dat ik het vertrouwen van Marc Overmars samen met mijn ploeggenoten heb kunnen terugbetalen met plaatsing voor de Champions League.' 

Martinez schaart zich in het rijtje met Davinson Sanchez en Nicolas Tagliafico. Net als zij, is hij vanaf minuut één onomstreden. 'Het heeft mij ook wel verrast hoe snel ik ben geacclimatiseerd. Daar moet ik de Spaanstaligen Bruno Varela, André Onana, Tagliafico en Edson Álvarez voor bedanken.' Dinsdagavond begint Martínez met zijn collega's aan een nieuw avontuur, het hoofdtoernooi in de Champions League.

'Ik ben iemand die iedereen wil helpen, goed met zijn vrienden omgaat en positief in het leven staat', vervolgt de 21-jarige. 'Dat ik buiten het veld zo rustig overkom, heeft er misschien ook mee te maken dat ik ben geboren en opgegroeid in Gualeguay, een klein, rustig en groen stadje met veertigduizend inwoners, aan de gelijknamige rivier en bij de grens met Uruguay. Iedereen kent elkaar en gaat vredelievend met elkaar om.'

Aanpassen op voetbalniveau ging ook als een speer. 'Dat ik me zo snel kon laten gelden, had ook met de trainingsintensiteit bij Defensa y Justicia te maken. Die was te vergelijken met het hoge niveau bij Ajax.' Tot dusver speelde Martínez al tien officiële duels voor de Amsterdammers.

Denk jij dat Ajax dinsdagavond met 2-0 wint van Lille OSC? Zet in en krijg 6,60 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
BrandjeXL
Goede aankoop van Overmars maar doordat TH hem op het middenveld zet wordt het een sensationele aankoop. Sinds Wouters en Davids niet zo'n "middenvelder" meer gezien. Is spijkerhard, kan een bal afpakken en kan ook nog eens zeer goed voetballen. Weinig spelers die deze eigenschappen allemaal hebben.
0 0
MisterAFCA
Ik vergeleek hem laatst op het vak ook met Davids maar werd een beetje gek aangekeken. Leuk om te lezen dat ik niet de enige ben.
0 0
MisterAFCA
De volgende miskoop van Marc...
1 -1
PetrusKeizer
n echte ajacied, zie ik. lekker cynisch :)
0 0
ocrambo
je hebt er echt kijk op, he? :-)
0 0
MisterAFCA
Dit ziet iedereen toch? ;-)
0 0
Ajaxxxisdebeste
Voltreffer gelukkig
1 0
vijfennegentig
Bulls eye deze gozer!
1 0
MK77
Top-per!
2 0