Salah-Eddine: 'Doel is Youth League winnen'

SJvanveen, 17-09-2019 om 00:28, 2883 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Anass Salah-Eddine wil met Ajax Onder-19 de Youth League winnen. De linksback spreekt over een talentvollere groep dan verleden jaar, toen de selectie wel wat 'fysieker' was. 

Bij Ajax TV wordt er vooruitgeblikt op het treffen tussen Ajax Onder-19 en Lille OSC en is te zien dat onder meer Issam El Maach als dispensatiespeler meetraint. Ook nieuweling Christian Rasmussen is van de partij op de training, de Deen streek deze zomer neer in Amsterdam en liet zich in de eerste wedstrijden gelden bij Onder-17. 

Salah-Eddine spreekt van een talentvol team dat zoals elk jaar zover mogelijk wil gaan. 'Onze doelstelling is om de Youth League te winnen. Ik heb er geloof in en denk dat het kan met deze ploeg. We moeten het laten zien', aldus de jeugdinternational, die onder coach John Heitinga waarschijnlijk in de basis start.

'Het is echt een uitdaging'

De oefenmeester heeft uit veel spelers te kiezen en licht toe wat de Youth League zo speciaal maakt. 'Het is echt een uitdaging. Je wordt uitgedaagd op je handelingssnelheid, kijkgedrag, situaties in kleine ruimtes... Het is mooi dat we wederom actief zijn in de poulefase en je moet je echt in de selectie spelen. Je ziet dat iedereen bij de Youth League wil zijn.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!