Gravenberch: 'Denk dat ik aardig op weg ben'

SJvanveen, 16-09-2019 om 23:27, 5373 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ryan Gravenberch blonk maandagavond uit bij Jong Ajax en vindt zelf dat hij op de goede weg is. Bijna een jaar geleden debuteerde hij in het eerste van Ajax, maar sindsdien maakt hij enkel minuten voor de beloften. Toch vindt Gravenberch dat er een stijgende lijn in zijn spel en ontwikkeling zit. 

Zondag staat PSV - Ajax op het programma, vorig jaar de wedstrijd waarin Gravenberch de jongste debutant uit de clubhistorie van Ajax werd. Het waren de enige Eredivisie-minuten die hij tot nog toe maakte, maar dat vindt de middenvelder niet per se erg. 'Ik heb een heel jaar in Jong Ajax gespeeld en daar heb ik ervaring opgedaan. Nu laat ik zien dat ik beter mijzelf ben en dat het goed gaat', zo laat hij weten bij FOX Sports

'Vorig jaar had ik dat ik goed speelde en dan weer niet goed speelde, maar nu houd ik een lijn vast en dat gaat steeds beter', vervolgt Gravenberch, die zich spiegelt aan Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt qua ontwikkeling. 'Ik denk dat ik aardig op weg ben. Ik scoorde nooit, maar nu wel en mijn acties lukken ook. Ik denk dat Erik ten Hag wel een gesprekje met mij aangaat.' 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babangida83
Als je de beste speler van JAJ ziet ballen en ons middenveld in het eerste ziet, dan kan ik mij voorstellen dat Ten Hag één deze weken eens wat gaat uitproberen (als wissel eerst maar eens).
0 0
DeMeervanweleer
Op een trainingskamp bij Martinez op de kamer indelen, bloedtransfusie s`nachts en je hebt s`ochtends een wereldvoetballer. Zonder dollen: zelden zo`n grote gast zo motorisch voetbalbegaafd gezien. Vind hem het meest potentie hebben van de talenten die bij het 1ste zitten.
0 0
altijdwelwat
Ik vind Noa Lang veel meer afwisseling in zijn spel hebben , doet ook veel meer in tempowisselingen. Ik vind Gravenberch een groot talent , maar doet veel in 2 tempo en is met regelmaat onnodig slordig. Maar is nog jong en gaat stappen maken , volgend seizoen moet hij er klaar voor zijn.
1 0
Soccerskins
Zal door zijn zaakwaarnemer niet lang in het eerste spelen, jammer want het is echt een groot talent.
1 0
je
Ja Erik
0 0
MK77
Net de samenvatting gezien. Magisch voetenwerk bij het doelpunt
7 0
Joseph
"Ik denk dat ten Hag wel een gesprekje met mij aangaat."

En anders zoekt Raiola wel een andere club voor je toch? Ik zou deze jongen pas een echte kans geven in het eerste als hij 5 jaar getekend heeft aan het eind van dit seizoen.
2 -2
HStorm
Die uitspraak viel mij ook meteen op.

TH komt praten als het je tijd is. Jezelf vergelijken met Matthijs en Frenkie is prima maar tik dan ook dat niveau aan. Iig in de Ere als je de kans krijgt. Als ik Ryan was zou ik mij heel goed voorbereiden daarop en nederig afwachten op dat moment.
0 0
Ajax#1900
Hij tekenend waarschijnlijk gewoon voor 2 jaar bij, zoals letterlijk bijna iedere andere speler.
0 0
JariHeijden
Raiola wilde hem vorig jaar al bij een andere club stallen. Daar was Gravenbergh sr. het niet mee eens. Hij gaf in een interview aan dat de redenering van Raiola is dat je carrière zomaar over kan zijn en dat je daarom zo snel mogelijk zo veel mogelijk moet gaan verdienen. Ook al op jonge leeftijd.

De vader van Gravenbergh vond dat zijn zoon eerst maar eens een vaste basisspeler van Ajax moest worden en dan wel verder zouden zien. En zoonlief was het daar mee eens. Ik denk ook dat dat veel verstandiger is. Als je een grote meneer bij Ajax bent, is het makkelijker om te slagen in het buitenland.
Ik hoop natuurlijk dat hij tot minimaal zijn 25e blijft, maar als zijn talent tot volle wasdom komt, is dat nu eenmaal geen realistische gedachte.
1 0
Ajax#1900
*Tekent
2 -1
Radikaal
Volgend jaar een tussen- en opbouwjaar, over 3 jaar staat er weer wat moois te wachten.
1 0
wolterx
Was vandaag ijzersterk aan de bal, compilatiewaardige wedstrijd van zijn kant.
3 0
Schwalbino
Drie jaar keihard werken Ryan. Dan ligt de voetbalwereld aan je voeten.
0 0
FreddyAX
Ik denk dat er samen met Lang en Unuvar wel wat moois aankomt , is ook nodig ;naar verwachting gaan we volgend jaar echt wel meer dan 2 basisspelers kwijtraken.
Ik ben benieuwd hoe e.e.a. zich gaat ontwikkelen.
2 0