Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

NielsOpdam, 27-09-2019 om 11:45, 8438 views, ad |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Alle kaarten voor de thuiswedstrijden in de groepsfase van de Champions League zijn uitverkocht. Om toch gezamenlijk naar de wedstrijd te kunnen kijken, organiseert Ajax tijdens het thuisduel met Valencia een Viewing Party in de Ziggo Dome! 

Op 10 december kun je samen met familie of vrienden naar de Ziggo Dome komen om daar het laatste groepsduel te bekijken. De deuren van de zaal gaan om 18.30 uur openen, terwijl het programma van de Viewing Party om 20.00 uur start. Er komen verschillende artiesten en oud-spelers langs en uiteraard is er een groot scherm waarop de wedstrijd te zien is!

De definitieve invulling van het programma wordt op een later moment bekendgemaakt via de Ajax-kanalen. Tickets voor de Viewing Party zijn vanaf nu verkrijgbaar voor 19,95 euro. Klik hier om jou kaarten te bestellen!

 

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Kaatje
Prachtig initiatief weer. Misschien niet voor iedereen, maar voor mij zeker wel. En ik ben er dan ook zeker bij. Vorige editie Ajax-Real Madrid was echt top.
Natuurlijk beleef je het anders dan in het stadion of in de kroeg maar als beiden niet een optie is, dan is dit echt geweldig!
0 0
Joodhannus73
Wat Ajax doet is vrij uniek in de wereld. Mooi..! Dat gaat toch in ieder geval weer in heel Spanje rond. De commentatoren zullen er zeker melding van maken. Goed voor het imago! Maar belangrijker nog is om die derde ring erop te zetten! Dertigduizend mensen in de wachtrij voor een seizoenkaart vraagt om stadion uitbreiding! Parkeergarage ook uitbreken en tribunes naar beneden bouwen. Ga maar naar een stadion van 80.000. Ook extra inkomsten en toch weer groter dan die kakkies.
0 0
Radie125
aub niet nog is 30000 syc6 supporters die als we spelen tegen VVV verstek laten gaan.
0 0
Jornnn
Je kan die 3e ring toch ook afsluiten. Als je weet dat je alleen tegen de grote clubs die ring kan uitverkopen, zorg je dat hij alleen open gaat op zulke momenten. Hoef je er ook geen personeel voor in te zetten, dus kost je vrijwel niks extra. En als hij gesloten is, scherm je de boel af met sfeer doeken, zodat het stadion zijn volle uitstraling behoud.
0 0
Engeltje
Vorig seizoen tegen Madrid was echt top, jammer van de uitslag toen, maar het programma de samenhang met z'n allen was echt mooi, in het stadion is natuurlijk vele malen mooier maar toch en aanrader
0 0
Lane 8
Flikker toch op man, gwn een kroeg pakken
1 -2
martin1234
20 euro om TV te kijken? Nee joh. Wat is er mis met het sponsoren van je eigen buurt en naar het café te gaan in je eigen wijk? Dat doe ik dan liever. Gewoon met de buren en vrienden in de kroeg.
2 -2
skinny hein
dit is toch gewoon ook een kroeg? Alleen dan een hele grote.
1 0
Wimmel
Niets mis mee, maar heb ik vanaf 1984 al zo vaak gedaan. Dit lijkt me leuk om mee te maken.
3 0
afca_sittard
Is helemaal niks mis mee, Maar er is ook niks mis mee als mensen liever naar het ziggo dome gaan toch ?
0 0
dianaajax
top

no ook in heineken music hall en feest is compleet met 100.000 man
2 0
mvdk
Doe de Rai er dan ook maar bij.
0 0
Koningtoto
Olympisch stadion, als je toch bezig bent.
0 0
Radie125
en Ahoy zien ze daar ook is voetbal
1 0
Koningtoto
Leuk als je naar huis moet ook :p Is nu al een crime, met concerten is dat nog veel erger. In jouw voorstel gaat iedereen tegelijk naar huis, oftewel, nooit meer naar huis :D
0 0