Tagliafico: 'Mis het uitgebreide Argentijnse barbecueën'

BVeenstra, 13-09-2019 om 10:50, 6812 views, Ajax Life |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Nicolás Tagliafico ziet behoorlijk wat verschillen in de manieren van leven tussen Nederlanders en Argentijnen. De linksback vindt de mensen hier rustiger, terwijl hij Argentijnen gepassioneerder noemt. Ook ziet hij verschillen in de manieren van eten, zo legt hij uit tegenover Ajax Life.

Wat eten betreft, heeft Tagliafico wel een beetje heimwee naar zijn thuisland. 'Ik mis het uitgebreid barbecueën op z’n Argentijns, met familie en kennissen. Een vriend van me heeft een Argentijns restaurant in Amstelveen en daar eten mijn vriendin en ik geregeld. Ik kies dan vaak een entraña. Dat is het middenrif van een rund. Heerlijk!'

De oplettende volger heeft Tagliafico al regelmatig op zijn fiets in Amsterdam weten te spotten. 'Hier doen we alles met de fiets, dat kan in Buenos Aires niet. Dat is zelfmoord, automobilisten rijden daar levensgevaarlijk', geeft hij het verschil aan. Ook ziet Tagliafico dat Nederlanders georganiseerd leven. 'Ze leven volgens hun agenda. Als je iets wilt afspreken, kijken ze eerst welke dag het beste uitkomt. Ik mis mijn familie en vrienden wel. In Argentinië kun je makkelijker spontaan afspreken om bijvoorbeeld thuis met een vriend maté te drinken.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trainerdv
Nou Nico, wij gaan barbequeen vanavond. Je bent van harte welkom en kan gewoon spontaan aan komen waaien. Zie je wel verschijnen...
2 0
Gecko
I
Binnenkort argrntijnse avond in de JC arena
Bbq
1 0
Schwalbino
Zinloze politieke discussies.
0 -1
Asociaal
Mag hij ook vertellen hoe die tent heet, ik probeer het graag uit. Op deze manier had ik ook een Colombiaans tent uitgeprobeerd dat Davinson Sanchez & Mateo Cassiera hier ooit hadden benoemd.
1 0
Schwalbino
Met google kom je een heel eind.
0 0
paulis
Hmmm ik snap nico wel, argentijnse steaks.. Misschien moet ik ooit nog daarheen verhuizen als de gestoorde antivlees agenda hun zin nog verder gaan doordrukken
2 -2
MichelAngelo66
We leven hier over georganiseerd. En we worden geacht minder vlees te eten Nico! Anders worden de geiten sokken hier boos. Lekker aan de tofu! ;)
4 -1
Sterspeler
Precies. Op Soja basis. Waarvoor het regenwoud gekapt wordt. Top die linkse idioten.
3 -1
insectenverdelg
Onzzin. 95% van de Soja die verbouwd wordt op de plekken waar t regenwoud gekapt wordt is voor, jawel, Veevoer.....

Leuk Jort kelder na praten, mast t is totaal niet op geiten gebasseerd.
3 -3
paulis
Lekker napraten wat de vegan propaganda predikt. Palmolie is de grootste boosdoener voor tropische boskap
3 -2
OviMivO
En overbevolking is de reden van al het gezeik... Mss eens iets doen aan het "recht" zoveel kindjes te mogen baren als een ieder wil... Ook al kost het iedereen z'n leefomgeving op den duur.
2 0
DeMeervanweleer
Precies de reden dat je hier voetbalt Nico, backhome is het knotsgezellig, maar een grote teringzooi...
0 -1
Ajacied0591
Als de economie het had toegelaten had ik daar allang gewoond hoor, linkse kut volk en al die buitenlandse kanspareltjes halen het mooiste wel van Nederland af.
4 -4
DeMeervanweleer
Volgens mij heeft rechts het al decennia voor het zeggen en die kanspareltjes zijn straks hard nodig met de vergrijzing. Ik vind Nederland een fantastisch land met over het algemeen aardige mensen, onvoorstelbaar veel mogelijkheden voor hen die dat willen zien en een enorm welvaartsniveau waar je dankbaar voor zou moeten zijn.
0 -1
insectenverdelg
Ksn jij me t laatste volledige linkse kabinet van Nederland opnoemen? Ben zeer benieuwd....
3 -2
Ajacied0591
Heb het niet over de politiek maar over een groot deel van de inwoners van Nederland, dan met name richting de randstad.

Overal een probleem van makend, alles bedrukken met een stempel van racisme, klagen over zaken die totaal niet relevant zijn en protesteren tegen alles en ga zo nog maar even door.

Nederland draait totaal door in wetten en regeltjes en het iedereen maar naar zijn zin willen maken. Zonder verder moeilijke termen te gebruiken en hier de wijsneus of slimmerik uit te gaan hangen, duid het erop dat een grote groep mensen leid oikofobie en pure zelfhaat richting het vaderland.

zelf ben ik nou eenmaal wat nationalistischer ingesteld en boeit het mij vrij weinig hoe het de rest van de wereld vergaat en alle andere nationaliteiten binnen Nederland.

Mocht je het er niet mee eens zijn kan ik je tal van voorbeelden opnoemen.
2 -4
Saren
Richting de randstand? Je bedoelt richting Amsterdam, richting de stad waar je favoriete club vandaan komt. Scheer m is terug naar Eindhoven jij.
0 0
paulis
Elk nog normaal voor zichzelf onafhankelijk denkend mens is het natuurlijk met je eens

Echter de decennia lange linkse propoganda heeft gezorgd voor heel veel gebrainwste hersenpannetjes
0 -2
Rentokill
Hee grappig, daar ben ik laatst nog geweest. Superlekker. Niet te vergelijken met iets als Gaucho's
2 0
GvanderK
Argentijns eten is fantastisch. Tijdje terug nog bij een zeer goed restaurant gegeten, vlees bereiden kunnen ze erg goed.
3 0
dondonny
Nico is ook fan van de entrada
1 0