Ajax-internationals melden zich weer op trainingsveld

DouwedeVries96, 12-09-2019 om 13:35, 2833 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De internationals van Ajax die de afgelopen periode voor hun land actief waren, zijn weer teruggekeerd op het trainingsveld in Amsterdam, zo meldt Ajax via Twitter. Aanstaande zaterdag hervatten de Amsterdammers de competitie tegen sc Heerenveen. 

Bijna alle Ajacieden kwamen 'ongeschonden uit de strijd' tijdens de afgelopen interlandperiode. Dusan Tadic raakte geblesseerd aan zijn hamstring en rug, maar afgaande op de beelden van Ajax lijkt hij gewoon weer aan te sluiten. Noussair Mazraoui raakte geblesseerd aan zijn knie en is wellicht niet inzetbaar. Wel zou men in Amsterdam 'voorzichtig optimistisch' zijn over zijn blessure.

Niet alleen eerste elftalspelers van Ajax kwamen in actie voor de nationale ploeg. Ook een hoop beloftevolle Ajacieden kwamen in actie op nationaal niveau. De andere buitenlandse internationals waren: David Neres, Hakim Ziyech, Edson Álvarez, Lisandro Martínez, Razvan Marin, Dusan Tadic en Sergiño Dest.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
oudzuid2
anderhalve dag voor de volgende competitiewedstrijd, blijft bizar natuurlijk. en over een maand hetzelfde interland riedeltje
0 0
abi
Waar was ziyech?
0 0