'Ajax informeerde naar Hertha-speler Stark'

BVeenstra, 11-09-2019 om 10:30, 8055 views, BILD |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax heeft volgens het Duitse Sport Bild een poging gewaagd voor Hertha BSC-speler Niklas Stark. De Duitse club wilde een bedrag van 25 miljoen euro voor de verdediger en dat bedrag zou men in Amsterdam te gortig hebben gevonden.

Stark is een 24-jarige verdediger van Hertha BSC en heeft in Berlijn een basisplaats. Bovendien behoorde hij in de afgelopen interlandperiode tot de selectie van het Duitse nationale elftal. Tegen Nederland (2-4 nederlaag) zat hij de hele wedstrijd op de bank.

Volgens Sport BILD zou Ajax hebben geïnformeerd naar Stark, maar geen enkele club - ook Borussia Dortmund was geïnteresseerd - wilde aan de vraagprijs van 25 miljoen euro voldoen. Zelf wil Stark niet al te veel kwijt over de geruchten. 'Het zou niet respectvol zijn richting Hertha om over andere clubs te praten. Natuurlijk hoop je ooit op een volgende stap. Nu focus ik me volledig op mijn club.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rood Gevaar
laat Veltman in de winter naar Frank de Boer gaan en zet Schuurs gewoon centraal.
kan Schuurs nog een paar maanden rustig gebracht worden en Veltman maakt zn mooie transfer.
Het duo Blind/Schuurs was in de voorbereiding heel degelijk
0 0
TheTruth
Zet Schuurs gewoon centraal. Die jongen moet het stokje gaan overnemen van de Ligt.
3 0
WZAWZDB14
Precies. Schuurs is ook gewoon nog maar 19 jaar, als hij er straks op zn 21ste er staat is dat al heel knap. Omdat de Ligt op dezelfde leeftijd al zo goed is, hoeft dat niet voor iedereen zo vroeg te gebeuren. Van Dijk is daar het perfecte voorbeeld van.
0 0
Ajaxbrl
Gemiste kans.. Nu hebben we Veltman als eerste RCV..
0 -6
Redrum
Niklas Stark from winterfell.
0 -3
Sterspeler
Zou ik niet halen. Straks hebben nogal de neiging om verraden te worden of te worden vermoord.
0 0
Ajaciedoss0412
Als ze ervan overtuigd waren dat dit wel de juiste CV was hadden ze best 25 miljoen ervoor kunnen uitgeven..
Desondanks ben jk nog steeds benieuwd naar Alvarez op CV, omdat het voor mij geen Ajax middenvelder is, ondanks dat hij het tot nu toe redelijk invult.
2 -1
vincent_DV
Vind ik ook! Ik vind dat Ajax en de supporters zich er beperken door te stellen dat die bedragen niet kunnen. Ik zie clubs 25 miljoen voor spelers betalen die zowel qua financiën als qua status zich onder Ajax bevinden maar Ajax durft het niet, terwijl het makkelijk kan. Niet te vaak natuurlijk. Dan heb ik het over clubs als Real Betis(3x boven de 20 in 1 transferperiode), Stade Rennais, Sampdoria, Hertha BSC, Benfica. Ik heb bij Ajax vaak dat ze door het verleden niet echt meer durven en vind Ajax over het algemeen sowieso vaak te beperkt denken. De ervaren spelers die tot nu toe zijn gekomen zijn allen spelers die we al kenden bijvoorbeeld en in Nederland hebben gespeeld. Terwijl gisteren bijvoorbeeld de salarissen bekend werden gemaakt in Italië en zelfs met Napoli zou Ajax bijna nog kunnen concurreren qua salarissen, zelfs als je rekening houdt met de verschillen qua belasting. Zo’n Manuel Locatelli verdient bijvoorbeeld maar 7 ton en is aanvoerder van Jong Italië en is van Juventus naar Sassuolo gegaan voor 10 miljoen. Ajax had hem dus makkelijk kunnen halen en dan heb je een velen malen groter talent als Marin. Gaf hem 1,4 miljoen en hij deed het en het kost je misschien 600.000 meer salaris. Maar Ajax kijkt voor mijn gevoel niet eens in de grote landen.
3 -1
ajaxrulesz
mee eens!
0 0
036AFCA97
Hehe dankjewel! Helemaal mee eens. Mooi dat je ook met informatie komt. Lijkt wel of Ajax en een groot deel van de supporters onszelf kleineren. Ajax is qua naam een van de grootsten van de wereld en op dit moment doen we echt niet onder voor teams als Napoli. Toch doen mensen hier al snel alsof Ajax alleen maar vage Deense talenten kan halen en de rest is allemaal te hoog gegrepen. Ik denk dat Ajax bijvoorbeeld makkelijk een grote naam als Renato Sanches had kunnen halen, maar zelfs voor bijvoorbeeld Fekir had kunnen gaan die nu naar Betis is. Maar mensen hier denken allemaal dat dat niet kan.
2 0
Ajax#1900
Je kan het ook ook overdrijven. Fekir gaat naar Betis zodat hij in Spanje kan spelen, wat een stap vooruit is tov Frankrijk.
1 0
vincent_DV
Ik denk niet dat dat de reden was. Volgens mij schijnt hij niet helemaal lekker gelegen te hebben bij Lyon en bood Betis uitkomst omdat de grote clubs niet meer op hem zaten te wachten. Van Lyon kan Ajax natuurlijk geen spelers halen denk ik, maar een overbodige speler als Renato Sanches had gekund bijvoorbeeld, ben ik van overtuigd.
0 0
036AFCA97
Hmm oke maar je snapt wat ik bedoel toch? Plus ik vind Betis niet perse een stap vooruit. Tuurlijk is die competitie beter, maar met Lyon speelde die Champions League en spelen ze om top 3. Maar dat is een andere discussie
0 0
Ajaciedoss0412
Vind dat je volkomen gelijk hebt, en natuurlijk moeten ze niet ineens 4/5 spelers kopen van 30 miljoen.
Maar je moet wel durven investeren zo’n Stark komt uit de Bundesliga is wel redelijk bekend. Daar kun je best 25 miljoen voor trekken, dat zou ik verantwoordelijker vinden dan iemand uit Mexico voor 15 miljoen waarvan ze favoriete positie niet eens op CV ligt.
1 0
vincent_DV
Precies. En die moest de beste speler van ons elftal gaan vervangen. Dan moet je meer op zeker spelen en dat kost misschien meer geld, maar heb je wel iets meer zekerheid.
1 0
Libero
Het grootste probleem is denk ik niet misplaatste zuinigheid van (de RVC van) Ajax, maar de vraag of spelers wel willen komen.
De Eredivisie met kunstgrasvelden en tegenstanders als FC Emmen en RKC spreekt al niet aan, maar 2e of zelfs 1e voorronde CL moeten spelen maakt het nog minder interessant.
Stel dat je gegarandeerd CL speelt als landskampioen zou dat wel eens doorslaggevend kunnen zijn.
0 0
036AFCA97
Een Beneliga, dat zou pas doorslaggevend zijn.
0 0
Libero
Ik zie daar om het niveau op te krikken en meer appeal op zich wel heil in, maar hoe vertaalt dat zich naar het aantal CL-tickets?
Het idee is mooi, maar de uitvoering zou echt een complexe kwestie worden. Alleen al in Nederland wordt het heel lastig om daar draagkracht voor te krijgen met een benodigde meerderheid van 2/3 om ook maar iéts te wijzigen
0 0
Lorenzo010
Liever Arya Stark, dat is een echte killer.
4 -2
Libero
Die is toch veel te klein om verdediger te zijn? Laten we het wel een beetje realistisch houden.
0 0
Murtagh
Doe dan maar Bobby B
0 0
Hans Kraay Jr.
Zoon van Tony?
1 0
Gecko
Jammer
2 -2