Kritiek van Derksen doet Veltman weinig

FinnDekker, 10-09-2019 om 12:15, 6124 views, Veronica Inside |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Joël Veltman kan weinig met de kritiek van Johan Derksen. Voor de camera van Veronica Inside werd de verdediger gevraagd om zijn mening over de kritische woorden van de analist aan zijn adres. Veltman geeft aan niet zoveel aan te trekken van Derksen.

Veltman stond bij Estland - Nederland op rechtsback, een plek waar Derksen geen toekomst ziet voor de Ajacied. 'Ja, wat moet ik daarvan vinden... Ik weet nog dat ik rechtsachter kwam te staan bij Ajax toen Kenny Tete geblesseerd was. Ik was toen Europese top en nu ben ik geen Ajax 1-speler.'

'Ik denk dat je ook moet kijken naar hoeveel wedstrijden ik voor Ajax heb gespeeld. Volgens mij zit ik bijna tegen Dennis Bergkamp aan. Ik vergelijk mijzelf niet met Bergkamp hoor. Maar op zoveel wedstrijden zit ik bijna wel', besluit Veltman.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FreddyAX
Jammer dat Johan Derksen niet volledig serieus genomen wordt hoor, altijd een deskundige mening die helaas zo goed als altijd inhoudt dat ......... er geen hout van kan.

Nu moeten we wel erkennen dat die gele kaart gewoon totaal niet nodig was dat kleeft heel erg aan Veltman.
Voor de rest is hij ijverig, heeft inzet en karakter scoort tussen een 5 en een 6 dus wel vrij stabiel .

Johan Derksen moet helemaal niet willen oordelen .Dat is hooguit een excuus om weer eens iemand te ridiculiseren en zijn egocentrische prietpraat te botvieren op een willekeurig in de media passerende voorbijganger.
1 -1
Kibbahimovic
Lekker Veltman gewoon negeren die zelf mislukte voetballer. Ik snap echt niet waarom zoveel mensen deze seniele gozer zó geweldig vinden.. oordelen over voetballers dat ze er niks van kunnen terwijl hij zelf geen ene pepernoot heeft gepresteerd. Heb echt het idee dat die man alles mag zeggen wat hij wilt en dat dat automatisch geaccepteerd wordt ofzo..
2 -3
aniet
Als we nou stoppen met die man serieus te nemen, en gewoon negeren
Wat hij de afgelopen jaren heeft bewezen als analist is dat hij op hetzelfde niveau zit
als mijn demente opa.
Die is echter nog steed heel grappig, deze man is bitter, vandaar zijn altijd zure uitspraken
1 -3
Superman
Derksen heeft wel een beetje gelijk. Veldmannetje komt te kort voor Ajax.
0 -2
ram
Als er iemand niet bitter is, is het Derksen wel.
1 -1
GvanderK
Hij heeft gewoon z'n eigen mening, soms denk ik ook wel van ouwe hou even je waffel. Derksen is een persoonlijkheid en vind het prachtig hoe hij z'n mening overbrengt. Het interesseert hem niet wat wij er van denken :)
1 -1
OpaVerteld
Kijk, Veltman is een prima gastje, doet flink zijn best, best een mooie carriere als beroepsvoetballer, maar laten we eerlijk zijn....'t is allemaal niet echt goed, hij speelt nog steeds op een hoog niveau wegens gebrek aan echte concurrentie.
Dest lijkt nu al beter. Als de knvb nog even verder treuzelt gaat Dest straks 100 interlands voor de USA spelen i.p.v. voor het NL elftal.
3 -6
JanTa
Je moet wat minder naar die z.g. analisten kijken en wat meer uitgaan van je eigen waarnemingen, het grote onzin wat je uitkraamt.
3 -3
Illegaal
Hij gaat niet naar analisten uit, het doet hetzelfde als mij en ziet ook dat Veltman een zwakke trage verdediger is en te slecht voor Ajax is.
2 -3
niquedegraaff
Hij heeft gelijk. Veltman is een zeer matige voetballer en garant voor geel en billenknijpen als het spel teveel van hem afhangt.
4 -2
Oliveira
Joel Veltman : Als iets fout gaat ben ik de eerste die het toegeeft. Werkelijk? Wanneer heeft hij dit dan gedaan , in de recente geschiedenis? Hij vond dat pot op Cyprus anders een prima wedstrijd....
4 -5
stefanwillem
Dat vonden v/d beek, blind en ten hag ook. Maar zoek gerust verder naar iets anders om over Veltman te zeiken.
5 -4
Oliveira
Ik ga inhoudelijk in op dingen die gezegd worden. En Veltman staat te pretenderen dat hij iets doet wat hij duidelijk niet aan het doen is. Dus "zeiken" is niet van toepassing. Het is dat jij er iets achter zoekt.
0 -1
frankvandeschepop@outlook.com
Vergeet niet , hij deed mee in interlands tegen Spanje 1-5 en Brazilië 0- 3 op en 2014. Louis Man hem ook mee.
3 -1
Illegaal
Ja en weet je wie toen nog meer meededen... Robben (de grote uitblinker op dat toernooi en de enige die verantwoordelijk was dat Oranje zo ver kwam), van Persie etc.... dat Oranje zo ver kwam heeft 0,0 met de trage kleine Veltman te maken... met 11 Veltmannetjes verloor je iedere wedstrijd met 10-o
0 -4
Knalpot
Met Dumfries ook maar die is snel en groot, dus dat zal wel toppertje zijn bij jou.
1 0
frankvandeschepop@outlook.com
Ik ben die negatieve reacties over Veltman spuugzat, de Boer, Bosz, Keizer, Koeman,en nog een hele zwik bondscoaches zien het allemaal fout. Ten Hag ook. Echt totale waanzin van gasten die zelf nooit iets gepresteerd hebben op voetbalgebied. Joël is op en top Ajacied. Exponent van onze jeugdopleiding, je kunt op hem rekenen, ook centraal. Ajax geplaatst weer . Graag ophouden met die negativiteit. Vorig jaar was hij top. Super knap.
9 -10
ram
Zeer verstandige gebruikersnaam... De tering...
1 -1
JanTa
Het zijn Johan Derksen kijkers i.p.v. voetbalsupporters.
2 -2
jaripettersson
Ik vind Johan leuker dan Joel.
3 -5
PeterVKV
nou, doe er wat mee zou ik zeggen
2 -1
jaripettersson
Je hebt gelijk. Ik ga er werk van maken.
0 0
Knalpot
Moet je wel opschieten zoveel houdbaarheid heeft die snor niet meer.
0 0
De Stift
Veltman is voor mij aan het uitgroeien tot cultheld. Een goede gozer, die zich ondanks alle kritieken toch altijd in de basis weet te vechten. Ik hoop dat het Ajax-publiek ook meer achter hem gaat staan. Hij verdient het!
9 -8
Ajax27
Nee... Gewoon niet. Prima hoe die zo nu en dan invalt, maar hij brengt gewoon niets extra. Niet zoals Schone die ondanks dat ie als 12e man kwam ontzettend waardevol is geweest. Gewoon hopen dat Dest snel stabiel wordt en bij het Nederlands elftal komt. En dat Alvarez zn plekje krijgt naast Blind.
3 -6
jutter
Je, loopt blijkbaar nog niet erg lang mee in het voetbal, bovendien zit bij jou zeer waarschijnlijk elders. Een cultheld?, ik heb de indruk dat je dat niet eens cynisch bedoeld!
2 -4
jutter
Die Dersen moet je natuurlijk niet serieus nemen, was zelf ook een beperkte back bij 1e divisie clubs. Heeft zich vervolgens omhoog kunnen werken via de verslaggeving, werd o.a. ook wel het schoothondje van Jopie Cruijff genoemd, naar hoofdredacteur bij dat VI.

Maar hij heeft voor één keer gelijk met zijn kritiek op Veltman, Derksen kon er ook niet veel van als back, maar was m.i. beter dan Veltman, maar daar is ook niet veel voor nodig. Veltman bewijst al jaren bij Ajax dat hij in alles tekort komt, maar schijnt zich dat niet bewust te zijn, althans van enige zelfkritiek is nauwelijks sprake. Veltman kan er op zijn Hollands gezegd helemaal niets van, een veelgehoorde term in dat programma van Derksen cs overigens. Eigenlijk moet je zowel Derksen als Veltman helemaal geen podium meer geven!
1 -10
trodat4030
Derksen wordt grof betaald om kritisch te zijn, dus doet hij dat ook. Is geen analist, maar een criticaster, flink verschil. Voetballers nemen gedegen en onderbouwde kritiek wel aan om zichzelf te verbeteren, maar populistisch geschreeuw en niet onderbouwde onderbuik- en vooroordeel geneuzel laten de meesten lekker links liggen (behalve Promes, die gaat direct in de tegenaanval). En zo hoort het ook.

VI is grappig, maar inhoud heeft het niet.
1 -4
Chesterson93
Jammer van die steek naar Promes.
0 0
Wesl
Veltman heeft geen exeptionele kwaliteiten, laat dat duidelijk zijn. Maar het is, zeker na zijn blessure een betrouwbare, taakbewuste, hardwerkende, voorbeeld voetballer geworden. Ligt super goed in de groep als grappenmaker.

En kunnen we de laatste keer herinneren dat Veltman heeft geblundert zoals voor zijn blessure? ik kan het oprecht niet herrineren...
7 -5
Minsc
Handjes op de rug is ook een blunder.
2 -6
Knalpot
Totdat je een penalty tegen krijgt, dan is het weer waarom doet ie die handjes niet achter zijn rug.
1 0
Ajax#1900
Dat doen bijna alle verdedigers, en dat moet ook wel gezien de var en de nieuwe regels voor hands.
3 -1
trodat4030
Nieuwe regels hands gelden alleen voor aanvallende partij, verdedigend hands is net zo onduidelijk als voorheen. Verder zie ik het helemaal niet veel verdedigers doen, Veltman is 1 van de weinige die het echter ALTIJD doet.
1 -1
Ajax#1900
Ah dacht dat het voor beide partijen geldt.Je ziet het steeds meer iig. Ik zie het probleem verder ook niet trouwens. In de duels is hij wel fel en daar gaat het om.
0 0
Sterspeler
Precies dit. En daarom slaat de hetze nergens op. Waarschijnlijk FIFA fanboys die een back willen die allemaal specialiteiten willen.
6 -1
mvdk
Lol daar heb je alleen snelheid en kracht nodig.
1 0
Markopantelic007
Dat vrijwel iedere trainer hem graag opstelt/opstelde bij Ajax zegt me ook meer dan de zogenaamde betweters op de fora en televisie. Gewoon prima speler met juiste instelling en gif wanneer nodig. Nee, geen De Ligt, maar Neres is ook geen Ronaldo.
8 -2
RusselWestbrook
Niet alleen de trainers van Ajax, maar ook alle bondscoaches.
7 -1
Adios
Van VI moet je je sowieso niet te veel aantrekken. Die spreken zichzelf wekelijks tegen en kunnen per aflevering 180 graden van mening veranderen. Zoals ze zelf ook zeggen is het meer satire dan een inhoudelijk voetbalprogramma.
3 -1
ram
Ik snap deze kritiek nooit. Het is juist heel reëel. Als iemand goed is, is het goed. Week later ruk? Dan is het ruk. En wat betreft Veltman hebben ze natuurlijk ook best een punt.
0 0
Redrum
Iemand die nooit zelfkritisch is sluit zich uiteraard ook volledig af van kritiek van anderen. Dat lijkt me logisch.
5 -8
Pauw
Jij moet in therapie voor je Veltman antipathie.
2 -4
VoorMokum
Zelfkritisch en je iets aantrekken van de kritiek van een sensatiezoeker op tv is iets compleet anders.
4 -1
EuforischeRealist
Je wordt geen profvoetballer als je niet zelfkritisch bent!

Dat hij zich met enige regelmaat ongelukkig uitdrukt en uiteindelijk niet het niveau is dat Ajax moet nastreven ben ik met velen hier eens, maar dat staat hier los van.
1 -1