'Target' Meré: 'Missie bij Köln nog niet voltooid'

BartVeenstra, 22-08-2019 om 11:50, 5994 views, BILD |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Jorge Meré had deze zomer mogelijk een transfer kunnen maken naar Ajax of Atlético Madrid. De Spanjaard, die uiteindelijk bij 1. FC Köln is gebleven, spreekt over zijn gemaakte in keuzes in gesprek met BILD.

In Duitsland werd hij gezien als 'de opvolger van De Ligt', terwijl Ajax hem zou hebben gezien als alternatief voor Edson Álvarez. De Mexicaan kwam wel, waardoor een transfer naar Ajax uiteindelijk niet aan de orde was. 'Ik ben natuurlijk blij dat zulke clubs interesse hebben. Het is een bevestiging van mijn kwaliteiten en het laat zien dat ik op de goede weg ben. Maar mijn missie bij Köln is nog niet voltooid.'

Twee jaar geleden werd Meré als groot talent overgenomen van Sporting de Gijón, maar van een succesvol eerste jaar was geen sprake. 1. FC Köln degradeerde, terwijl Meré amper speelde. Zijn tweede seizoen was met de promotie naar de Bundesliga een stuk beter. 'Het was absoluut de juiste beslissing om Köln trouw te blijven. Voor mij is het belangrijk om mezelf nu te laten zien op het hoogste niveau.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
VoorOnzePloeg
Over transfers gesproken: ik denk dat iedereen ziet dat we dringend een ‘echte’ spits nodig hebben, aangezien een 36-jaar oude Huntelaar niet elke week kan spelen, dus waarom niet Wout Weghorst? Kost niet geweldig veel, is niet oud, scoort veel en rent elke wedstrijd de longen uit zijn lijf
2 -2
Ferd
Hoe hard ben jij tegen een lantaarnpaal opgeknalt?
1 -1
Santiago
We hebben grotere problemen dan een nieuwe spits. Traore en Danilo kansen geven indien het echt nodig is
2 0
Sterspeler
Omdat het dezelfde type spits is als Hunter. Dit is het moment voor Traore om tegen het linkerrijtje te spelen. Daarbij hebben Tadic ook gewoon. Er zijn genoeg varianten mogelijk. Ik heb veel liever een dynamische technische middenvelder. De enige die we in die rol hebben is Ziyech en die speelt rechtsbuiten. Daarbij hebben we 4 spelers die op 6 kunnen en 1 diepgaande 10.
0 0
Ajaciedoss0412
Ik vraag me oprecht af of Alvarez serieus ‘nog niet’ fit is of omdat het is dat Ten Hag het niet zo ziet zitten in hem. Ik hoop zelf absoluut op het 1e en dat die zo snel mogelijk ingepast word.

Wanneer het wel het 2e geval is, is dit wel ongelofelijk slecht gedaan van Overmars. In 2e transferperiode’s €30 miljoen uitgeven aan CV en dat er dan niet 1 voldoet.

Ik zeg dit niet om Overmars te bashen aangezien ik hem een van de beste TD vind die we gehad hebben, alleen word zo de lijst met miskopen als maar groter.

Uiteraard hoop ik gewoon dat die nog niet fit is en het een voltreffer gaat worden die we bewijs van spreken over 3 jaar voor 50 miljoen gaan verkopen.

De tijd zal het leren..
1 0
FissaDeGekste
Alvarez kon ongeveer een maand niet meetrainen i.v.m. werkvergunning. Natuurlijk heeft hij zichzelf wel fit gehouden, maar blijft heel anders dan een voorbereiding meedraaien.
0 0
Lazell
Hij is denk ik gewoon fit, alleen TH vraagt heel veel op tactisch gebied, zelfs voor een CV. Hij weet dat Veltman dit allemaal gewend is en durft daar geen risico in te nemen. Of dat de juiste keuze is weet je nooit, stel je voor dat Alvarez een of 2 afstemmingsfoutjes heeft en je ligt eruit.

Zelfde geld voor Schuurs, die de hele voorbereiding mag spelen en jn de competitie, maar Europees moet banken. Doet Klopp bijvoorbeeld ook met meer geaeriveerde spelers als Fabinho en Keita.
0 0
DT10
Renato Sanches heeft van de week aangegeven, niet blij te zijn met zijn situatie bij Bayern en dat hij de club heeft gevraagd om naar een andere club te mogen. Gisteren volgde daarop een bericht van Rummenige, dat Bayern met Sanches mee gaat denken over een eventuele transfer.

Nou weet ik uiteraard ook wel dat hij het, zowel bij Bayern, als tijdens zijn uitleenperiode bij Swansea niet helemaal heeft waargemaakt, maar het is natuurlijk geen geheim dat dit een zeer getalenteerde middenvelder is, die op alle posities op het middenveld uit de voeten kan.

Ik denk dat Ajax zeker nog een extra middenvelder kan gebruiken. Ik wil Marin nog niet afschrijven, maar een beetje concurrentie kan zeker geen kwaad. Daarnaast bestaat er nog altijd een kans dat Donny vertrekt en als je daar geen vervanger voor hebt, blijft er op het middenveld helemaal niks over.

Renato Sanches heeft een contract tot 2021 en zou 'volgens transfermarkt.nl' ongeveer 18 miljoen moeten kosten. Hij is ook nog altijd een gewaardeerd Portugees international en als hij zich zou kunnen herpakken, zou hij in de toekomst zeker ook weer veel meer waard kunnen worden.
0 0
Santiago
Poging wagen? Ja misschien, maar zet het voor de rest maar uit je hoofd. Geef mij een reden waarom hij in de Eredivisie zou komen voetballen. Zoals je zelf al aangeeft is het nog steeds een groot talent. Het zal me dan ook niet verbazen als hij veel betere opties heeft.
0 0
Flipper33
Boeien met die targets ! Wat hebben we daar nu aan ?
Leuk elke keer een artikel over spelers die niet komen of weggekaapt worden. Vind Ajax zo helemaal geen fijne ploeg meer hebben om na te kijken zonder Shöne en De jong en De Ligt.
4 -2
Pure
Ga lekker een stukkie zwemmen flipper
0 -1
Flipper33
Pure ?? Zo zuiver ben je vast niet
1 0
FrankBeton
Kijk je toch lekker ergens anders naar (geen na). Jankerd.
1 -6
Flipper33
Gelijk weer schelden wordt je betaald door Ajax of zo om alleen maar positieve dingen hiero neer te zetten ! Of heb je aandelen ? Of wordt je bedreigt door de harde kern ? Willen ze je in het beton storten ? Of ben je gewoon Frank de boer ? Je heb zo wel babbels via dit forum volgens mij ben je gewoon een 16 jarig kind !
6 0
FrankBeton
Ik heb je een duimpje omhoog gegeven zojuist. Hartstikke leuk geschreven. Misschien heb je zelfs wel een stempel in je schrift verdiend of een sticker voor in je poeziealbum.
1 -1
ajaxdordtt
Eens. Je bent buiten je beste spelers ook de sympathieke spelers kwijt met Frenkie, de Ligt, Wober, Sinkgraven, Dolberg, Schone.
3 -1
afcas
En in de huidige selectie zit geen enkele sympathieke speler? We hebben geen onana die langer als de Jong en de ligt uitstekend staat te spelen voor ajax, maar wel besluit een nieuw contract te tekenen? Perr schuurs is onsympathiek net als een dest?
0 0
Simpelishetmoeilijkst
We hebben nog genoeg fijne mensen in de ploeg: André Onana vind ik een prachtvent met een heerlijke persoonlijkheid. Schuurs lijkt een hele aardige, misschien wel te aardige, jongen, en Dusan Tadic, Hakim Ziyech, en David Neres lijken me toch ook hele fijne jongens. Wie ons vast positief gaat verbazen is Edson Alvarez, want Mexicanen zijn van nature erg beleefd, en aardige mensen, iets dat ik wel kan weten, omdat ik met ern Mexicaanse getrouwd ben, en heel vaak naar Mexico gaan. Spreek ook goed Spaans, kan Frenkie er wel mee helpen.
0 0
afcas
Helemaal mee eens, ik ben ook niet degene die roept dat we de sympathieke spelers kwijt zijn.
0 0
ajaxdordtt
Er zijn er nog wel een paar ja. Onana hoort daar totaal niet bij wat mij betreft.
0 0
afcas
Omdat hij niet blank en blond is?
0 -1
FissaDeGekste
Moeilijke discussie dit zeg jongens, beetje triest. Ik vind Lang toevallig een zeer sympathiek ventje, laat maar komen die hap!
0 0
ajaxdordtt
Oeh, ruik ik een racismekaart?

Nee, omdat hij bij een huldiging nog niet eens doet alsof hij geinteresseerd is, steaks koopt voor duizenden euro's en ondertussen alleen op zijn telefoon kijkt. Geweldige keeper, dat dan weer wel.

Ik vind Noa Lang het minst sympathiek van heel de selectie. Nous is wel een leuke jongen. Dus leuk geprobeerd, maar nee. Ben zelf overigens ook verre van blond.
1 -2
Pure
Ik vind jou de grootste kneus van AS maar dat boeit toch ook verder niemand?
1 -3
Flipper33
Alles wat jij vind moet je na de wouten brengen bij gevonden voorwerpen met een beetje geluk houden ze je daaro.
2 0
Ferd
Ik gebruik de app, dus kan je geen duimpje omhoog geven. Maar in gedachten doe ik het.
0 0
ajaxdordtt
Waarschijnlijk niet, maar je bent vrij om je mening te hebben.
0 0
afcas
Die kaart wordt snel getrokken wanneer je alleen maar zogenaamde "ubermenschen" aanhaalt in positieve zin terwijl zij ook regelmatig negatief gedrag hebben getoond (schone bijvoorbeeld die elke keer liep te klagen in de media als hij wedstrijden op rij buiten de basis werd gelaten). Waarom je Noa lang en nous erbij haalt om te vergelijken om aan te tonen dat het er niks mee te maken heeft is dan weer een beetje vreemd... Maar onana is onsympathiek omdat hij niet mega enthousiast is bij de huldiging(waar genoeg mogelijke redenen voor zijn aangegeven maar niemand de exacte reden van weet) en hij op zijn telefoon kijkt in een restaurant, maar een frenkie de Jong is mega sympathiek omdat hij halverwege het vorige seizoen al bezig was met een transfer naar een andere club en alles wat hij doet laat filmen door zijn vriendin...
1 0
DeWijsneus
Als jij zelf blanke mensen met blond haar beschouwd als ubermenschen, is er iets misschien niet helemaal goed binnen in je. Je innerlijke kleine Hitler is slecht te onderdrukken zo te zien. Hoe hard je anderen ook probeert te beschuldigen. Zwaar leven zal je hebben, ik voel oprecht met je mee.
1 0
afcas
Ooit van aanhalingstekens gehoord? Jezus wat achterlijk ben je als je serieus denkt dat ik die mensen als ubermenschen beschouw...
0 -1
DeWijsneus
Gaat er meer om dat hij nergens die richting op ging en jij dat toch zo moet aanhalen. Vind oprecht rot voor je dat je dit zo binnenkrijgt.
1 0
afcas
Nogal achterlijk om dan over dat ubermenschen te beginnen nietwaar? Of roep je dit nu omdat je door had hoe achterlijk je bezig was?
0 0
DeWijsneus
Zijn jouw woorden lieverd.
0 0
ajaxdordtt
Jij bent echt niet lekker. Jij komt met de term ubermenschen. En ik weet dat jij dat niet vindt, maar om te insinueren dat ik er een nazistisch gedachtegoed op nahoud vind ik vrij ziekelijk ja.
0 0
afcas
Dat was een reactie op deWijsneus die deed alsof ik dat wel vond?
0 0
ajaxdordtt
Dat zeg ik. Ik weet dat jij dat niet vind, maar je probeerde mij woorden in mijn mond te leggen.
0 0
ajaxdordtt
Stop ermee, je zet jezelf voor lul. Ik heb het over sympathieke spelers en jij wilt er een raciaal issue van maken. De enige bij wie huidskleur opvalt ben jij blijkbaar.
1 -1
Pure
Als er iemand zichzelf dagelijks voor lul zet ben jij het wel.
0 -2
ajaxdordtt
Mooie reactie, lekker puur.
1 0
afcas
Mij valt het inderdaad op dat jij 1 specifieke groep eruit haalt terwijl er genoeg anderen rond lopen die ook sympathiek zijn... Zeker dankzij je enorm gebrekkige argumentatie.
0 0
ajaxdordtt
Haha wauw, wat een niveau. Hoe wil jij sympathie beargumenteerd zien? Dat voel je of dat voel je niet. Jij mag en kunt Ziyech bijvoorbeeld hartstikke sympathiek vinden en Frenkie een lul. Ik vind van niet. Waarom niet? Toontje waar ze op praten. Non-verbale communicatie. Houding.

Als jij dat op racisme wilt gooien, be my guest Sylvana.

Ik lijk qua uiterlijk trouwens véél meer op Ziyech dan op een Dolberg. Ik haat mezelf dus. Weer wat geleerd.
1 0
afcas
Jij bent degene die het als een feit brengt dat de sympathieke spelers weg gaan?
0 0
ajaxdordtt
Dit is een forum. Daar worden meningen geventileerd.
2 0
afcas
Dat is iets anders dan brengen alsof het feiten zijn...
0 0
ajaxdordtt
"Wat mij betreft"
0 0
afcas
Je zei letterlijk: "Eens. Je bent buiten je beste spelers ook de sympathieke spelers kwijt met Frenkie, de Ligt, Wober, Sinkgraven, Dolberg, Schone." waar is "wat mij betreft" daar?
0 0
ajaxdordtt
Ik zal er voortaan "ik vind" voorzetten zodat het voor mensen als jij ook duidelijk is.
0 0
stefanwillem
Tadic, Huntelaar en Veltman vind ik sympathiek oevrkomen. Maar daar houdt het dan wel mee op. De nieuwe jongens heb ik nog geen beeld bij.
2 0
ajaxdordtt
Ja klopt, al vind ik Tadic wel een beetje Dirk Kuyt trekjes hebben. Varela en Eiting zijn top, maar die spelen nooit. En Neres uiteraard.
1 0
ajaxdordtt
Misschien kunnen we onze naam laten veranderen naar Ajaxcio ofzo? Bijnaam los Jodos.
0 -8
Illegaal
Haha ja hij is van de nutteloze Ajax kabouter lengte... hij is een rcv van 1.82....... koop nog maar meer van die nutteloze kabouters en je speelt zo meteen om geen enkele prijs meer net als in de kaboutertijd van Vaart, Sneijder, N de Jong, Pienaar, Lobont etc.
4 -9
Hans Kraay Jr.
Perr Schuurs?
0 0
GvanderK
Praat je ook zo over Frenkie? 1,81... Je praat gigantisch poep.
2 -3
Illegaal
Jonge lees en je ziet dat het hier over een rechter centrale verdediger gaat.....weet je wat jij praat?... domme nutteloze onzin
1 -4
Ozymandias
Jonge heb je wel door dat je zelf de namen van Vd Vaart ("van Vaart" serieus?!), Sneijder, Nigel de Jong en Pienaar noemde terwijl niemand van hun een verdediger was?
2 0
Hans Kraay Jr.
Hahah mooi he.

Denk ook dat “domme nutteloze onzin” over hemzelf gaat.
0 0
AjaxCitizen
Oh ja. Met kortere spelers win je natuurlijk geen prijzen. Want het Barca in zijn topjaren met een RCV van 1.78m die tevens de aanvoerder was, een duo op het middenveld die beiden niet langer waren dan 1.71m en een kleine Argentijn voorin had lopen domineerde het voetbal niet en won geen enkele prijs...
3 -2
Illegaal
Er stond wel ene Pique van 1.94 naast.... maar schijnbaar besef je niet dat Ajax geen Barca is en topspelers die barca kan betalen en ook in Spanje willen voetballen niet kan halen...

ik heb het hier over een rcv en niet over een middenvelder... en zeker geen Messi......

Maar ik geef je gelijk... zorg dat Ajax een cv van 1.94 erbij heeft en die ook zo goed kan voetballen als Pique en ik geef je ook gelijk met dit wat Messi betreft.... zorg jij dat Ajax die kan halen?... zo nee dan houd op met vergelijken met de rijkste en sterkste clubs ter wereld en ga vergelijken met gelijkwaardige clubs
3 -5
AjaxCitizen
Je hebt het over een RCV, maar haalt dan een periode uit de geschiedenis van Ajax erbij waarin we geen prijzen wonnen en je zelf allemaal middenvelders opnoemt...
1 -1
afcas
CL winnaars 2006, puyol en marquez. Gemiddelde lengte van 1.81 centraal achterin...
2 -3
Ferd
Illegaal is nog altijd idolaat van Regilio Vrede. Die is twee meter en daarmee de beste Nederlandse verdediger ooit volgens Illegaal. Cruijff is er niets bij.
1 -2
ajaxdordtt
13 jaar geleden, niet relevant.
0 -3
afcas
Omdat? Lengteverschillen maakten toen minder uit ofzo? Wat een onzin...
4 0
ajaxdordtt
Klopt. Voetbal wordt steeds fysieker.
1 -2
afcas
Maar 2010 aanhalen puur omdat pique toen speelde met zijn 1.92 is wel een goed voorbeeld toch?
4 0
ajaxdordtt
Ik heb niemand aangehaald, schreeuwlelijk.
0 -5
afcas
Waarom bemoei je je dan met een discussie die over die periode gaat? Verder heb ik ook nergens gezegd dat jij dat aan had gehaald... Beter lezen misschien?
4 0
trodat4030
Jij vergelijkt hieronder met Liverpool en andere Engelse clubs die prijzen winnen. Zijn die niet rijk en sterk? Je argumenten zijn op zn minst vreemd te noemen. Eerst een verdediger afkraken en verwijzen naar een periode van kleine middenvelders en aanvallers bij Ajax waar men geen prijzen mee won (volgens jou dan), om vervolgens te zeggen dat het voor middenvelders en aanvallers niet uit maakt. Nu ga je wijzen naar L'pool en co en daarna mogen we niet vergelijken met hun omdat ze rijk zijn. Je praat jezelf enorm tegen..
1 -1
noppenkoning
Sinds wanneer mogen aanvallende middenvelders en aanvallers niet meer klein zijn?
0 -1
Illegaal
Hij is rechter centrale verdediger bij koln
0 -2
trodat4030
Hij heeft het over Sneijder, vd Vaart, N de Jong, Pienaar en Lobont..
1 -1
afcas
Sinds iedere voetballer in de ogen van illegaal minimaal 1.90 moet zijn.
2 -1
Tecmessa
En het liefst ook grote sterke Afrikaanse beren
0 0
Tecmessa
En het liefst ook grote sterke Afrikaanse beren
0 0
AFCAMM
Illegaal vd Gijp
2 0
Illegaal
Kijk eens naar clubs die prijzen winnen zoals Liverpool en al de andere Engelse clubs?

Noem mij daar eens een cv met kleine mensen op?.... ik wacht.

Het gaat om prijzen winnen en niet voor jan met de korte achternaam meedoen zoals Ajax meedoet.. op een uitzondering na afgelopen seizoen doordat je een frenkie op het middenveld had staan die het hele elftal stuurde en en beer van een kerel van 1.89 METER genaamd de Ligt... zonder die lengte stelde de Ligt ook niet veel voor, zonder die lengte stelde V van dijk ook niks voor, zonder die lengte Pique etc. etc.

Het is geen toeval dat een Cypriotische club het beter doet dan Ajax... dat heeft te maken door het verdedigende verlies van beer de ligt en uiteraard een van de beste voetballers ter wereld Frenkie
0 -3
036AFCA97
Even lang als Ramos, Otamendi, Thiago Silva, Marquinhos en zelfs 7 centimeter langer dan Cannavaro.
2 -3
036AFCA97
Even lang als Ramos, Otamendi, Thiago Silva, Marquinhos en zelfs 7 centimeter langer dan Cannavaro.
0 -1