Sneijder onthult: 'Wil spelers gaan begeleiden'

BartVeenstra, 17-08-2019 om 08:40, 4341 views, De Telegraaf |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Wesley Sneijder is nog maar net gestopt met zijn actieve spelerscarrière of een volgende stap in de voetballerij is in de maak. In de toekomst wil de oud-Ajacied 'zeker' trainer worden, maar eerst gaat hij wat anders doen, zo onthult hij in een interview met De Telegraaf. 'Ik wil spelers gaan begeleiden, maar met mijn ervaringen als Champions League-winnaar en WK-finalist dan ook in het héle traject.'

Sneijder, die zelf wordt begeleid door Guido Albers van Players United, doelt daarmee op alles wat erbij komt kijken als voetballer. Hij geeft een aantal voorbeelden: 'Alles wat ikzelf heb meegemaakt – van aan de top komen tot er blijven, van voeding tot gerichte extra training, van WK-finalespanning tot de omgang met pers, van door betalingsproblemen bij Inter worden weggepest tot het heldenonthaal in Madrid, Milaan en Istanbul – kan ik op die gasten overbrengen.'

Op dit moment begeleidt Sneijder nog geen spelers en uit respect voor andere agenten gaat hij zelf geen spelers benaderen of afpakken. 'Het gevoel moet goed zijn. Ik bied mezelf aan. En dan zullen er ongetwijfeld spelers zijn, die zeggen: daar voel ik wat voor. Ik weet zeker dat ik me kan onderscheiden van makelaars die niet in de top hebben gespeeld, geen Champions League hebben gewonnen of geen WK hebben gespeeld. Ik heb een streepje voor. Zo kan ik uitleggen dát en hoe ik de Champions League- en WK-finale als een gewoon wedstrijdje benaderde en ik op mijn eigen kwaliteiten vertrouwde. Ondanks het feit dat er wereldwijd twee miljard mensen keken.'

Het volledige interview met Sneijder is te lezen in De Telegraaf.

Denk jij dat Ajax tegen VVV Venlo scoort uit een penalty? Zet in en krijg 4 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
aniet
Kom op zeg, je bent niet een voorbeeld die alles uit zijn talent heeft gehaald.
En dan jonge jongens gaan begeleiden.
maar ja zaakwaarnemers verdienen goud geld
0 0
Cupmetgroteoren
Ga eerst eens papieren halen en een makelaarsopleiding volgen, Sneijdertje. Je kan nog niet eens een contract lezen en weet niks van juridische regels, belastingregels etc.
1 0
megaonion
"Kiest voor Galatasaray i.p.v. top club in Premier league" : Ik wil spelers gaan begeleiden...

Goed verhaal Wes, lekker kort ook.
1 -1
Kibbahimovic
Altijd mooi om te zien hoe kort de geheugens van lezers hier op dit forum gaan.. die gozer heeft ons ongelofelijk mooie wedstrijden in de Arena bezorgd, gidste ons bijna eigenhandig naar een wk-finale, heeft een keer de ballon d’or moeten winnen.. maarja hij ging daarna naar Gala(waar ik niks maar ook echt niks mee heb) en opeens doet iedereen denigrerend over hem.. stelletje goudvissen
2 -2
megaonion
Start van z'n carriere was goed, maar daarna was het over. Dus omdat hij een goede start heeft gehad moeten we hem een geweldige gozer noemen van wereldklasse en zus en zo en hoe geweldig hij wel niet is in alles? Nee als voetballer word je beoordeeld op de keuzes die je maakt in je carriere en hij vond het belangrijker om een cuck te zijn voor z'n vrouw.
2 -2
Kibbahimovic
Oh natuurlijk die gozer presteerde tot aan zijn 27ste op wereldniveau en dat noem jij de start van zijn carriere? Schei toch uit man
1 -2
megaonion
De top van je carriere is meestal tussen je 28 en 32e. Dat heeft hij gemist. en hij heeft het 1 a 2 jaar echt waargemaakt op wereldniveau, verder was het zeker hoog niveau maar geen wereldniveau. Maar jij vind blijkbaar dat hij wel alles uit z'n carriere heeft gehaald, daarom hebben we afgelopen 8 jaar ook zoveel geweldige dingen over hem gehoord.
1 0
Kibbahimovic
Ik zeg nergens dat hij alles uit zijn carriere heeft gehaald maar vind wel dat hij 2 jaar op wereldniveau heeft gepresteerd! Hij heeft destijds gewoon niet naar Gala moeten gaan en dan zag zijn carriere er anders uit. Verder was het de afgelopen 8 jaar indd niet veel soeps (m.u.v. de WK van 2014, toen hij weer herboren leek na maanden lang getraind te hebben met een kickbokser naast het voetballen om weer op conditie te komen). Ik heb genoeg genoten van hem van de eerste EK’s en WK’s, toen hij snel was, technische dingen deed en prachtige afstandkannonen het doel in roste. En ik ga niet mee met de hype om opeens hem een kut voetballer te vinden omdat zijn hersftdagen als voetballer beter hadden moeten zijn.
0 -2
bdsngsfs
Hij zal best een aardig voetballertje zijn geweest gedurende 1 jaar. Maar hij zuigt als mens. Beetje type teveel geld te weinig inhoud en dan janken dat anderen hem niet net zo geweldig vinden als dat hij zelf vindt. Dat hij dacht iemands auto te kunnen vernielen omdat hij Wesley Sneijder heet sloeg echt alles.
0 0
amthree
Lekker de amateurs van utrecht begeleiden, maar bij ons blijf je vandaan.
4 -1
Superjan
't Wordt een beetje pijnlijk allemaal met Wes.

Het drong echt tot me door toen hij zei een afscheid te willen zoals robben. Zoiets kan je niet afdwingen, daar mag je niet om vragen. Als het moment daar is, overkomt het je. Zoals Robben die wedstrijd tegen Zweden. Ik geloof dat robben toen 7 kilometer aan sprints heeft getrokken én hij liet nog één keer zijn pure klasse zien.

Jullie moeten van mij houden want ik ben Wesley Sneijder... Uiteindelijk houden mensen niet van kleine aso's met grote ego's.
4 -1
Cupmetgroteoren
Ja dat was tenenkrommend natuurlijk, maar Sneijder heeft dat soort zaken niet door. Ik vond het wel een erg goede voetballer in z'n prime, maar sinds Yolanthe bergafwaarts gegaan, en het dieptepunt moet bij Sneijder nog komen heb ik het gevoel, met stampen op auto's etc.
0 0
Redrum
Klopt, Sneijder heeft vooral bewezen dat zijn lengte perfect overeen komt met zijn mate van volwassenheid. Respect heeft hij vooral verloren de laatste jaren, in plaats van afgedwongen.
0 -1
Redrum
Is dit die Champions League winnaar en WK-finalist die een paar weken geleden een auto van een ouder echtpaar vernield heeft? Misschien moet hij eerst eens gaan leren zich normaal te gedragen voordat hij andere mensen advies gaat geven.
4 -1
Joseph
Hoe kom ik aan een knappe vrouw met 1meter70 en hoe krijg ik het voor elkaar om met een berg talent slechts 1 echt top jaar te hebben..

Alles voor het geld deze jongen, wat dat betreft verschilt hij niks van andere zaakwaarnemers.
1 -2
bdsngsfs
Lekkah samen stampen op auto's
3 -1
kaashaas
Hij heeft wel een neusje voor poen.
1 0
Ardoe
Haha, die ziet die Raiola harken en denkt 'dat kan ik ook!'
2 0
gebruikersnaam
benieuwd wat hij anderen kan leren over aan de top blijven
0 0
ST
Klinkt als een geweldig voorbereide pitch.
1 0
megaonion
Heeft hij heel z'n leven gedaan maar het verschil is dat mensen het nu meer doorhebben. Enge vent die Wes.
0 -1
Ajacied33
Mooi streven toch
2 -3