Neres: 'Vertrouwen club belangrijkste reden om te blijven'

ThijsZwagerman, 16-08-2019 om 18:35, 4491 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

David Neres is erg blij met zijn contractverlenging bij Ajax. De aanvaller voelt veel vertrouwen vanuit de hele club, iets dat voor hem van cruciaal belang was om bij te tekenen, zo vertelt hij aan Ajax TV.

‘Het vertrouwen dat de club, de coach, de staf en de directeuren mij geven en mijn vele speeltijd vormen de belangrijkste redenen om te blijven’, vertelt de opgewekte Neres. De Braziliaan maakte afgelopen seizoen zijn debuut voor het nationale elftal van zijn vaderland en is Ajax daar dankbaar voor. ‘Dat was heel belangrijk. Mede dankzij Ajax heb ik dat kunnen bereiken. Daarom wil ik iedereen bedanken en nog zo’n mooi seizoen neerzetten.’

Het afgelopen seizoen beleefde Ajax vele hoogtepunten. Het is dan ook niet gek dat Neres even moet nadenken wanneer hij vertelt wat voor hem de mooiste momenten waren. ‘Er waren waren veel hoogtepunten, maar de wedstrijd tegen PSV gaf een geweldig gevoel. Voor iedereen voelde dat als een finale en samen is het ons gelukt om te winnen. Dat was dus een mooie wedstrijd, maar ook de wedstrijden tegen Real Madrid en Juventus waren geweldig. Niemand geloofde dat we konden winnen, maar dat hebben we wel gedaan. Dat gaf een fantastisch gevoel.’

Neres heeft veel vertrouwen dat Ajax dit seizoen opnieuw tot grote hoogtes kan stijgen. De technicus is blij dat een leegloop de Ajax-selectie bespaard is gebleven en wil graag meer prijzen aan zijn CV toevoegen. ‘We behouden een sterk team en kunnen weer mooie dingen laten zien. Dat was ook een belangrijke reden om te verlengen. We willen weer titels winnen en het geweldig doen in de Champions League. Of jullie ook weer wat samba te zien krijgen? Dat hoop ik wel, haha.’

Denk jij dat Ajax tegen VVV Venlo scoort uit een penalty? Zet in en krijg 4 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
HStorm
En dat ie uitzicht houdt op het Braziliaans elftal. Move naar een andere club kan dat in gevaar brengen en bij Ajax weet je wat je hebt.
1 0
juicy
Het allermooiste aan deze jongen is dat hij altijd eerlijk en oprecht is. Geen valse beloftes en geen groot spraak, gewoon waar het op staat.. We zijn blij met je David!.. en je behoort zeker tot de eerste 11.. doe wat je moet doen en we gaan weer samba dansen... een heel seizoen lang voor Ajax amstwrdammmm
3 -1
Schwalbino
Welke l*l geeft jou nu een minnetje?
1 0
JordyAjacied
Soms is het nog nauwelijks te beseffen dat we uit bij REAL MADRID, JUVENTUS en TOTTENHAM HOTSPUR hebben gewonnen, net alle 3 de samenvattingen gekeken, zoveel kippenvel nog steeds, konden we dat hele team maar behouden, heb nog nooit zo’n mooi voetbal gezien en dat het dan van je eigen club is maakt je zo trots, afdruipende grote spelers vernederd door Ajax Amsterdam.
0 -1
wendoo9
Ik kan het wel beseffen, want Ajax had en heeft nu ook een leuk team waar je niet zomaar aan de kant zet. Misschien voetballend niet beter, maar de drive om te winnen en jongere spelers die maar bleven gaan (gevaar van te veel oude spelers) gaf de doorslag en niet te vergeten dat Ajax regelmatig het geluk aan zijn zijde had tot de halve finale waar Ajax het zelf in principe verkloot had. Ajax moet leren dat goed is goed en af en toe rustig een wedstrijd uit spelen ook geen kwaad kan ipv het lot gaan tarten en als een kip zonder kop blijven aanvallen ! Vroeg of laat gaat het je kop kosten en dat is jammer !!
0 0
Schwalbino
Ik heb het Ajax van Cruijff en dat van Cruijff, de trainer, gezien. En het Ajax van Van Gaal. Het Ajax van vorig seizoen stond op hetzelfde level als die topteams uit het verleden. Het is dat we zulke teams niet nog 3 of 4 jaar langer bij elkaar kunnen houden anders zouden we ook weer internationaal de prijzen pakken.
0 0
MaximilianRosse
Heerlijke speler. Blij dat we nog een jaartje kunnen genieten van hem!
1 -1
Illegaal
Onmogelijk om dit seizoen weer tot grote hoogten de komen zoals Neres zegt.

Frenkie en De Ligt zijn te grote aderlatingen, je merkt het vooral verdedigend, Matthijs was een hele goede verdediger maar Frenkie ruimde ook het nodige verdedigend op.

De verdediging met Veltman als cv en de lengte bij de gehele verdediging en verdedigend middenveld is niet EU waardig, het is onmogelijk om met deze verdediging sterke clubs het scoren te beletten.

Deze verdediging was in al de officiele wedstrijden zwak zoals ook te verwachten was, Emmen is gewoon te zwak maar ook die hadden dreiging en tegen Vitesse en beide wedstrijden tegen Paok werd gewoon veel te veel weggeven verdedigend, ... Als deze verdediging intact blijft dan komt Ajax zeker niet door de voorronde van de CL en in de slappe Nederlandse competitie zullen ze de nodige treffers om de oren krijgen
0 -3
Leviathan
Wie had dat vorig seizoen bedacht halve finale cl en eigenlijk finale verdient ? Je weet het nooit.
0 0
Schwalbino
Tsja.
0 0
RaynoFischer
Ook de lengte bij het verdedigend middenveld?

Schone 1.77 - Marin 1.77
Frenkie 1.81 - Blind 1.80

Scheelt dus echt letterlijk niks in dat opzicht
Ook behoren de kleinere spelers Nico en Martinez gewoon tot de betere, probleem ligt vooral aan de kant van Veltman/Schuurs, Mazraoui en marin viel mij op
2 -1
DUDE92
Ik weet het niet hoor, ik kan anders niet slapen door die ene centimeter verschil.
1 -1
RaynoFischer
Zal het echt puur door die ene centimeter komen? ;)
Niet het verschil in kwaliteit van Frenkie/Schone naar Blind en vooral Marin...
1 -1
AlexIbarra
Heerlijk dat gasten zoals David niet meer naar een Everton, Lyon of Leverkusen vertrekken maar lekker hier doorgroeien naar hun topniveau.

Weet zeker dat hij ergens een (paar) miljoen meer kan krijgen maar als het totale plaatje klopt, hebben wij best wat te bieden.
Redelijk salaris, CL spelen, prijzen pakken, goede medespelers en elke dag beter worden.
0 0