Losse kaartverkoop Ajax-APOEL start donderdag

BVeenstra, 14-08-2019 om 13:50, 9898 views, Ajax.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De losse kaartverkoop voor de thuiswedstrijd van Ajax tegen APOEL Nicosia start donderdag. Vanaf 12.00 uur zijn de seizoenkaarthouders aan de beurt. Zij mogen in totaal per seizoenkaart twee tickets aanschaffen.

Mochten er nog kaarten over zijn, kunnen leden van de supportersvereniging van zaterdag 17 augustus (10.00 uur) een poging wagen om aan een ticket te komen. Deze leden mogen maximaal twee tickets per lidmaatschap aanschaffen. Tot slot zijn de club card-houders op maandag 19 augustus (10.00 uur) aan de beurt.

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 29 euro. Ajax schrijft verder: 'Tot en met 16 augustus kunnen seizoenkaarthouders met 10 procent korting kaarten kopen. Heb je een passe-partout gekocht dan kun je 1 kaart bijkopen. Dit geldt niet voor de F-Side.' Meer informatie over de kaartverkoop lees je op de website van Ajax.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bean
Het wordt tijd voor een derde ring op de Arena.
0 0
Labrador
En dan? 1 ring leeg tegen Emmen en VVV. Ik denk eerder dat ze op de korte zijde de grachten moeten dichtgooien en de capaciteit zo uitbreiden naar max 60.000.
1 -1
skinny hein
en jij denkt dat er 7000 man daar in passen? Plus dat je lager dan het veld komt te staan...beetje onhandig he.
Op heel zuid 1 staat nu ongeveer 5000 man, dus dan weet je genoeg.
0 0
BrandjeXL
Is dat zo erg dan dat het stadion niet vol zit tijdens nietszeggende wedstrijden? Tussen 40 en 50 duizend toeschouwers haal je ook in die wedstrijden wel.
0 0
BrandjeXL
Grachten gaan ivm logistiek voor oa evenementen nooit dicht. Ik heb liever dat ze verschrikkelijk hoeken dichtgooien als dat mogelijk is want tegen Emmen zag je de treinen weer voorbij rijden.
0 0
skinny hein
tel de stoeltjes maar als je die hoeken dicht gooit : hooguit 10 breed, en misschien 10 rijen hoog. Da`s 100 stoeltjes per hoek erbij, schiet ook niet op.
0 0
mark4652
Eerder 25 breed 29 hoog is toch 2900 kaarten
1 0
Bean
dat zijn misschien een paar wedstrijden per jaar, is dat zo erg? je kunt ook die prijzen voor de derde ring verlagen voor dit soort wedstrijden
0 0
Habalaski
De gracht bij f zal nooit dicht gaan en ik denk maar beter ook. Dat gaat anders sowieso mis. Noord 1 doortrekken naar het veld zou wel heel gaaf zijn, vraag me alleen af of je dan niet een te vlakke tribune krijgt en dus men niet over elkaar heen kan kijken
0 0