Mazraoui voelt steun: 'De ArenA kan ook kolken'

FinnDekker, 12-08-2019 om 20:15, 5149 views, Ajax.nl |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Noussair Mazraoui hoopt dat Ajax de wedstrijd snel kan beslissen tegen PAOK Saloniki. De verdediger annex middenvelder wil met de Amsterdammers de play-offs bereiken van de Champions League. Om dit te bewerkstelligen moet de ploeg gefocust blijven, zo vertelt Mazraoui aan Ajax TV.

In Griekenland was Ajax een gedeelte van de eerste helft behoorlijk de draad kwijt. 'Je probeert dan je eigen ding te doen, maar in de wedstrijd is dat lastig. Je wordt meegenomen in de sleur van fouten maken. Het is moeilijk om daaruit te komen.' Uiteindelijk speelde men met 2-2 gelijk. Mazraoui en zijn teamgenoten weten wat hen te doen staat. 'We moeten niet in paniek raken. Gewoon verder gaan waar je mee bezig bent.' 

'Persoonlijk was het niet intimiderend. Voor PAOK zelf is het een enorme boost, als het hele stadion achter je gaat staan. Voor ons wordt het dan extra moeilijk', blikt de rechtspoot verder terug op het uitduel. In de return heeft Ajax het thuisvoordeel. 'Ik kijk ernaar uit. De ArenA kan ook kolken, dat is ook zeker de bedoeling.' 

Denk jij dat Ajax met 2-0 wint van PAOK? Zet dan in en krijg 6,35 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ghouleseddik
Totaal gekkenhuis vanavond aub
0 0
WZAWZDB14
Enof de JC arena gaat kolken, Paok wordt vnv helemaal kapot gespeeld!
0 0
KlasseLasse
ben benieuwd of de boys van8 even een vuurwerk showtje geven
1 0
Bramzel
Kom op boys! Wij moeten morgen de spelers extra energie geven door de Johan Cruijff Arena te laten kolken. Vanaf de warming-up moeten wij al scherp zijn en minimaal tot het laatste fluit signaal de Johan Cruijff Arena laten kolken en massaal fluiten zodra de tegenstander aan de bal is, Kom op boys!
0 0
pieke
Vorig seizoen is Ajax meermaals bestraft voor het gedrag van sommige supporters. De sancties die worden opgelegd worden steeds hoger en kunnen leiden tot wedstrijden zonder (een deel van het) publiek. Ajax doet een dringend beroep op supporters om trappen en vluchtwegen vrij te houden, geen vuurwerk af te steken en geen voorwerpen of vloeistoffen te gooien. Hiermee dupeer je niet alleen de club en je medesupporters maar ook jezelf. Naast dat er een landelijke stadionverbod opgelegd wordt, wordt de UEFA-boete waar mogelijk ook doorbelast aan de veroorzakers ervan. Dit bedraagt al snel duizenden euro's.

Dus boefjes, gedraag je morgen.
3 -1
KingJames23
De alle trappen vrij houden op F is onmogelijk.
0 -1
ChrisEriksen8
Dit is precies de juiste instelling...
0 0
YoorAjax
de tering reactie:s
0 0
Mokum31
De JC Arena gaat kolken
0 0
TomAjaciedd
Wanneer zal th Alvarez opstellen denken jullie?
0 0
ajax4ever01
Ik gok op komend weekend of die week erop
0 0
markk
Niet in zo'n beladen wedstrijden, dat is net als Magallan laten debuteren in de klassieker tegenover Van Persie. Dan gooi je iemand voor de leeuwen en dat kan heel goed of heel slecht aflopen. Ik denk dat hij misschien volgend weekend zijn eerste minuten gaat maken.
1 0
ajax4ever01
Offtopic: Lozano heeft zijn laatste wedstrijd voor PSV gespeeld, hij vertrekt zo goed als zeker naar Napoli
0 0
Simpelishetmoeilijkst
We mogen nu Sl om de lampjes lachen. Vergeet vooral de successen in de Champion’s League niet van dit seizoen; topclub.
0 0
ajaxxcied4life
Die gaan weer als een malle inkopen. Daar kun je de klok op gelijkzetten.
0 0
ditisdebeslissing
Ik denk dat ze het al uitgegeven hebben. (thanx Basel.)
0 -1
ajax4ever01
Ja die gaan spelers halen die de jeugd daar in de weg lopen. Bij PSV is het puur korte termijn gericht.
0 0
foensai
ja die weten dat volgend seizoen de nr1 sowieso de CL ingaat. dus die korte termijn zullen ze wel denken ja...
0 0
FSideMaluku
Het zou mooi zijn als die kleine gluiper lekker opdondert, daar kan de eredivisie alleen maar beter van worden. Hopen dat hij niet, net als Huilebalk de Jong, huilend terugkomt vanwege de heimwee.
1 -1
Koekepeer
Van mij mag hij blijven. Goed voor het niveau van de eredivisie. En je kan je zo fijn oprecht aan hem ergeren. Player you love to hate.
0 0
YoorAjax
Ajax moet gewoon geconcentreerd beginnen en snel de trekker overhalen. Liefste zie ik een 2-0 na 30 minuten, dat dan wel bij ideale omstandigheden. Opstelling dan met nous. schuurs martinez tagliafio. blind vd beek Zijech Tadic dolberg neres .

th. zal eigen spel opzicht hebben, maar eigen Ajax spel is de oplossing, snel de baas zijn!
0 0
3sterren
Ik geef de voorkeur aan Ziyech en Tagliafico ...
; )
0 0
YoorAjax
Bij deze dankzij deze taal virtuoos, die op zijn zolder zit te corrigeren. De juiste spelling, heel belangrijk ik begrijp dit goed. Ik zal mijn spelling voortaan controlere..Echter inhoudelijk inmenging ?
0 0
Hans Kraay Jr.
De naam van onze spelers mag je toch wel goed schrijven.

Of staat er achter op je Ajax shirtje ook Zijech?
0 0
YoorAjax
Ik zal de eerste zijn die hier commentaar zal geven, was mobiel een reactie.. Ik ken de namen van onze spelers Ziyech en Tagliafico.. Jammer dat een snelle reactie ten korte gaat van een normale redactie
1 0
Antafca
sowieso!
1 0