'Ik heb Donny liever niet als tegenstander'

FinnDekker, 12-08-2019 om 17:45, 7538 views, ESPN |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Frenkie de Jong heeft liever niet dat Donny van de Beek naar Real Madrid verkast. Dit zou namelijk betekenen dat de oud-Ajacied zijn voormalig ploeggenoot gaat tegenkomen in La Liga, hetgeen De Jong vanwege de kwaliteiten van Van de Beek liever niet heeft.

'Ik heb Donny liever niet als tegenstander. En als hij blijft is dat goed voor Ajax', aldus De Jong tegenover ESPN. 'Maar nee hoor, als de deal daadwerkelijk rond komt en hij gaat naar Madrid, dan ben ik natuurlijk heel erg blij voor hem. Ik denk dat Donny het verdient, want hij is een geweldige speler.'

Zelf maakte De Jong deze zomer de overstap van Ajax naar FC Barcelona. Dit voor een bedrag van minimaal 75 miljoen euro, dat kan oplopen tot 86 miljoen euro. Van de Beek staat al weken in de belangstelling van De Koninklijke. Desondanks gaat Erik ten Hag ervan uit dat de middenvelder blijft. 

Denk jij dat Ajax in het eerste kwartier scoort tegen PAOK? Zet in en krijg 3,60 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FSideMaluku
Wij hebben hem ook liever niet als tegenstander.
0 0
Radie125
Neymar waarschijnlijk naar Barça dus dan zijn we Donny kwijt
0 -3
driesterren***
VD Beek blijft gewoon in Amsterdam dus hoeft die daar niet bang voor te zijn!
0 0
roodwit007
Donny wordt ge gebruikt door die rotzooi uit madrid om elders de prijs te drukken , je wilt toch niet verkassen naar een club die een pak slaag heeft gehad van de meesters uit Amsterdam
2 0
AFCA1961
En waar ze al 7 middenvelders hebben die hoger in de pickorde staan......Donny word daar gewoon bankzitter.,....die grafclub koopt maar raak, zit totaal geen idee achter en ze hebben schijt aan alles en iedereen. Dit soort clubs zoals Real en dat Barca moeten eigenlijk keihard aangepakt worden, pure verziekers van het voetbal. Hoe kun je supporter zijn van zo`n kutclub?
0 0
Ajax27
En Ajax doet wat anders? Ajax vist in een andere vijver, true. Maar wij doen toch precies hetzelfde, alleen bij wat jongere talenten. Of dacht je dat clubs waar onze talenten vandaan komen blij zijn dat een club als Ajax continu zijn beste spelers wegkaapt? Denk je dat de Nederlandse clubs blij zijn dat we 16-18 jarige talentjes nog voordat ze in het eerste hebben gespeeld wegplukken nadat ze hun hele opleiding daar genoten hebben? Loop niet zo hypocriet en jankerig te doen man. De grotere clubs zullen altijd grotere spelers en kwalitatief brede selecties hebben. En ja, daar hoort opvulling in de vorm van vd Beek bij al kan ie zomaar zichzelf in de basis spelen bij 1 van de grootste clubs van de wereld.
0 0
ajtw
Spijker op de kop!
0 0
lm
Ja barca net zo erg las ergens dat ze zo verbaast zijn over frenkie ze denken zeker dat de beste spelers alleen maar bij hun speelt en dat de rest van de wereld der niet zoveel van kunnen nou hun hebben Messi voor de rest ook niks Ajax nivo is toch wel wat hoger dan ze denken arrogante koop club dat barca
0 0
bdsngsfs
Duidelijk dat vd Beek beter tot zijn recht komt bij Ajax. Of desnoods Barca. Snap niet dat er spelers zijn die naar Real willen. Totaal respectloze club.
1 0
Schip
Klopt, de club is afgegleden naar een ordinaire, snobistische koopclub. Zoals ze ook met Bale omgaan.

Van de oude grandeur, waarbij het een chique club was, vind ik niet veel over. Gearriveerde internationals hebben er wat te zoeken. Maar alles wat zich nog verder moet ontwikkelen, moet er ver weg van blijven.
1 0
amthree
Zelfde voor dat barcelona, die kopen ook alles wat los of vast zit..
2 0