Ziyech vol vertrouwen: 'Na vorig jaar alles mogelijk'

BartVeenstra, 12-08-2019 om 10:50, 3732 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Hakim Ziyech denkt dat Ajax ook dit seizoen weer kan gaan verrassen in Europa. De Amsterdammers, die zich nog wel moeten plaatsen voor de Champions League, zouden zomaar weer ver kunnen komen in het miljardenbal, zo denkt de publiekslieveling van Ajax.

'Ik denk dat wij nu zeker op 75 tot tachtig procent zitten, ik denk dat we nog veel beter kunnen. Er is nog veel werk aan de winkel, ondanks dat het bij vlagen al goed draait', zegt Ziyech bij Ajax TV. De creatieveling ziet een goede groep bij Ajax. 'Een groep die voor elkaar wil werken, veel plezier heeft op het veld en voor elkaar door het vuur gaat. Vorig jaar hebben we dat ook laten zien op het veld en dat merk je nu denk ik ook wel. Die lijn trekken we heel graag door met z'n allen.'

Ziyech heeft, ondanks het vertrek van Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong, veel vertrouwen in de spelersgroep. Meedoen om de drie prijzen zit er dan ook zeker in. 'We willen zo ver mogelijk komen in de Champions League. Zeker omdat het team grotendeels intact is gebleven. Iedereen kent zijn kwaliteiten. Natuurlijk zijn er nieuwelingen die moeten wennen, maar dat is logisch. Zij krijgen ook alle tijd om erop in te spelen. We proberen ervoor te zorgen dat ze zich goed mogelijk in de groep voelen, dat iedereen zich goed voelt. Na vorig jaar is alles mogelijk', besluit hij met een glimlach. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Labrador
Europees overwinteren moet zeker lukken. Stel we halen de groepsfase dan zitten we met wat mazzel in pot 2.
0 0
AFCAjax
Die mazzel om in pot 2 te komen hebben we al gehad, behalve dat we onszelf eerst nog moeten plaatsen.
1 0
Dolberg25
We zitten al gegarandeerd in pot 2 CL, en pot 1 in de EL.
1 0
Web
Uit deze groep straalt zo veel plezier, de manier waarop ze juichen puur plezier.
Een echte groep is het.
1 0
Ajaxxxisdebeste
Ajax heeft een monsterspits nodig die alles erin pompt... Dolberg geeft niet thuis, Klaas wel maar goeie spits erbij is niet mis
0 -3
ram
Hou toch op man... dat is het allerlaatste wat we nodig hebben.

Met Tadic in de spits ging het vorig jaar bizar goed draaien. Halve finale Champions League alweer vergeten? En vergeten dat Dusan topscorer is geworden als spits?
En dan heb je SuperKlaas erachter. En Promes als optie. En groot talent Traore als derde/vierde optie.

Mensen die roepen om een extra spits hebben er écht geen kaas van gegeten.
1 0
WZAWZDB14
Ajax heeft geen spelers meer nodig, (zolang donny niet vertrekt). We hebben elke positie al dubbelbezet, en de spitspositie is nog drukker. Dolberg miss uit vorm maar daarachter hebben we nog traoré en de jeugd klopt ook op de deur. Ajax moet niet gaan kopen vanwege het kopen. Te veel spelers zorgt voor onenigheid binnen de selectie wat alleen maar negatieve gevolgen gaat hebben.
2 0
Rentokill
Lassina Traore gaat snel doorbreken. Brobbey staat ook te trappelen. 2 Beresterke spitsen. Ik zou nu effe niks kopen nog.

Vooral eigenlijk ook omdat met het huidige spel een aanvaller als Tadic als valse spits goed loopt. Komt ook weer door de invulling van vdBeek.
3 0
grannig mokum1
Precies D, en pröpper halen voor vervanging Schöne, want op het middenveld is het balance nog zoek......
1 -2