Van de Beek krijgt hoogste beoordeling

BVeenstra, 12-08-2019 om 08:00, 4974 views, De Telegraaf |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Donny van de Beek heeft namens De Telegraaf het hoogste cijfer gekregen van het Ajax dat afgelopen zaterdagavond met 5-0 wist te winnen van FC Emmen. Rapporteur Rinus Israël gaf de middenvelder, die zorgde voor een goal en een assist, een 7,5.

Ook Hakim Ziyech en Dusan Tadic krijgen goede cijfers. Het duo kreeg een 7 voor hun optreden tegen FC Emmen. Opvallend genoeg kreeg Lisandro Martínez, die in de Johan Cruijff ArenA werd uitgeroepen tot man van de wedstrijd, slechts een 6. De laagste cijfers waren voor Razvan Marin en David Neres: een 5,5.

Ajax won het duel met FC Emmen kinderlijk eenvoudig. Na een 1-0 ruststand liepen de Amsterdammers na rust uit naar een 5-0 zege. Invaller Klaas-Jan Huntelaar scoorde tweemaal, maar kwam niet lang genoeg in actie voor een beoordeling.

De cijfers van Ajax:

Onana 6,5; Mazraoui 6, Veltman 6,5, Martínez 6, Tagliafico 6,5; Marin 5,5, Blind 6,5; Ziyech 7, Van de Beek 7,5, Neres 5,5; Tadic 7.

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
WouterBerg83
"Onana kwam niet vaak genoeg in actie voor een beoordeling" ;)
0 0
b.hulshof
Cijfers in het AD kloppen meer; Onana 6,5; Mazraoui 6,5 (53. Dest 6,5), Veltman 7, Martínez 7,5, Tagliafico 7; Marin 6,5, Blind 7; Ziyech 7,5, Van de Beek 7, Neres 6,5 (59. Promes 7), Tadic 7 (72. Huntelaar -)
5 0
Murtagh
je wint 5-0 en dan iedereen maar net voldoende? vreemd moeten ze 10-0 winnen voor een 8?
4 -4
Tinus
Als het verschil in kwaliteit zo groot is wel ja. En als je hebt gekeken, dan heb je kunnen zien dat er veel te genieten viel, maar ook veel te verbeteren. Een aantal lage cijfers zijn dus prima te verklaren.
4 -4
JanBiesbos
Rinus Israël? Je moet Emmens handbalteam een 1 geven.
1 0
KleinMiljoen
Vond Marin wel goed spelen
3 -6
Benleiden
Wat heeft hij goed gedaan dan? Ik had hoge verwachtingen van hem, maar hij valt mij erg tegen. Als een Ekkelenkamp zo speelt wordt ie direct afgemaakt, maar een aankoop wordt m.i. teveel verdedigd. Marin voegt echt helemaal niks toe op het moment.
4 -7
Ozymandias
In de tweede helft speelde Marin redelijk goed. Hij nam meer risico met zijn passing waardoor zijn goede passing en spelinzicht beter naar voren kwam. Tot nu toe lijkt Marin nog erg zoekende naar zijn rol binnen de speelstijl van Ajax en speelt hij daardoor niet vrijuit.

Dat komt ook doordat hij last heeft met het feit dat Vd Beek vaak in de ruimte staat waar Marin bij Standard zijn loopacties in maakte. Als Vd Beek blijft moet Ajax met een '6' gaan spelen zodat Marin als linkshalf kan gaan spelen en niet positioneel in de weg wordt gelopen door Vd Beek.

Als dat niet gebeurd vraag ik me af of Marin en Vd Beek wel goed op één middenveld passen maar dat is misschien vooral een kwestie van afstelling. Marin heeft bij Standard een heel hoog niveau gehaald en als hij dat bij Ajax weer kan halen zal hij een dragende speler worden.
2 0
AsensioWillemsen
Geef hem de tijd om zich aan te passen man. Seizoen is nog geen maand bezig
1 0
JanBiesbos
Martinez, nu al een goede speler en marin komt er wel...
1 0
svenneman
Misschien maar stoppen met posts over deze lulkoek. Subjectieve bedoeling zeg. Marin was 1x ongelukkig in de afronding maar speelde zeker geen slechte wedstrijd! Is altijd aanspeelbaar en kan het spel goed en snel verdelen. Dat Martinez zo'n laag cijfer krijgt is nog veel triester want die zat overal tussen, zeker toen hij op 6 speelde. Maar omdat Donny toevallig een goal maakt en een leuk hakje geeft staat heel NL weer op zijn kop. Dat hij ook genoeg kansen om zeep helpt vergeten we voor het gemak even want buitenlanders bashen is iets wat de TG sowieso makkelijk doet.
7 0
Cisco2
Je merkt aan alles dat Marin het nieuwe slachtoffer is.

Zowel hier op het forum als in de media wordt hij continu onterecht gebasht.
4 -4
Benleiden
Onterecht? Hij is al een paar keer schuldig aan tegengoals en laat het kaas van zn brood eten op het middenveld. Voetballend brengt ie ook niks extra’s. Hij ligt onder de loep, want hij heeft 12 miljoen gekost en brengt niks extra’s tov een jeugdspeler. En dat is wel een slechte zaak. Kopen is niet erg, maar dit is kopen om het kopen.
4 -6
PuurGeluk
Nee, dit is niet kopen om het kopen. 9 maanden zat er tussen de clash met Luik en zijn komst. En juist in de clash met Luik is hij Netto opgevallen. Het is echt niet zo dat ze hem daarna niet meer gevolgd hebben ofzo. Dit is gewoon een heel gerichte aankoop geweest.
0 0
Benleiden
Dit is wel kopen om het kopen. Er moest een vervanger komen na het vertrek van Frenkie en dit moest beslist van buitenaf komen. Nou ben ik het hier ook wel mee eens, maar als je dan deze speler scout gezien het systeem dat je speelt dan is er ergens iets niet goed gegaan. Is dus weldegelijk kopen om het kopen.

En dat hij Marc toen opgevallen is vind ik altijd zo’n bullshit. Dat is het standaard riedeltje voor de bühne.

Even voor de duidelijkheid: ik wil ook dat ie slaagt. Echter met de aankopen Kristensen, Magallan, Labyad en co. heb ik er wat minder vertrouwen in gekregen. Er zijn ook goede aankopen gedaan, maar die paar namen die ik noem zijn spelers die vanaf het begin al niet passen bij Ajax. Dat vind ik wel een kwalijke zaak.
0 -1
Saanchez
Welke goal behoudens die van Vitesse kan hem verweten worden dan? En hij laat zich het kaas van zn brood eten op het middenveld? Probeer je nu interessant te doen of roep je maar gewoon wat? Marin is balvast, goede techniek, probeert het spel te versnellen en zoekt altijd de weg naar voren. Is daarnaast ook fel en zet hoog druk. En hij komt steeds vaker in gevaarlijke posities voor de goal vd tegenstander dus kwestie van tijd voordat ie ze weer gaat raken.
Dat jij met droge ogen kunt zeggen dat hij niets extra's brengt dan een jeugdspeler, zegt mij wel weer genoeg over jou
4 -3
Benleiden
Wij zien echt een andere speler in dezelfde speler.

Wel ben je weer een klassiek voorbeeld van een forumganger met het op de man spelen zodra iemand er anders over denkt dan je zelf doet. Zó voorspelbaar...
0 -3
Saanchez
Lul dan niet zoveel onzin, misschien word je dan serieuzer genomen
0 0