Schuurs heeft goede hoop: 'Kunnen ver komen'

JesseTH, 11-08-2019 om 18:35, 5180 views, Instagram ; Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Perr Schuurs verwacht dat Ajax dinsdag een lastige tegenstander heeft aan PAOK Saloniki. De Ajacied wil echter ver komen in de Champions League met de Amsterdammers en dus moeten de Grieken met de steun van de eigen fans verslagen worden.

'Het wordt een lastige wedstrijd, een moeilijke tegenstander', spreekt Schuurs op de Insta Story van Ajax. 'Met de steun van jullie (de supporters, red.) moeten we thuis gewoon een ronde verder komen. Dan gaan we hem gewoon winnen. Met de kwaliteiten die we dit jaar hebben, kunnen we heel ver komen. We willen de finale bereiken en winnen, daar moeten we als Ajax ook voor gaan.'

De verdediger jaagt de doelstelling na met rugnummer twee, een nummer waar vertrouwen uit blijkt. 'Vorig jaar had ik nummer 27, ook een heel mooi nummer, maar ik heb met de trainer overleg gehad over de keuze die ik had voor nummer twee. Voor mij is dat persoonlijk een heel mooi nummer om te dragen.'

Schuurs zit goed in zijn vel bij Ajax en maakt ook vrienden binnen de selectie. 'Ik ga veel met Dani de Wit om. We doen buiten het voetbal om ook veel samen. We wonen ook dichtbij elkaar. Ik voel me thuis hier in Amsterdam, heb hier ook vrienden. Natuurlijk ga ik vaak terug voor familie en vrienden, maar het is niet zo dat ik Limburg echt mis.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ETM
Ik probeer als supporter zoo de verwachtingen bij mezelf te temperen. Geen De Ligt, geen Frenkie en zelfs geen Schone.. afgelopen seizoen goed inlijsten, ophangen tussen de Ajax-cellen van het geheugen. Dit seizoen een beetje blanco in te gaan, hopen dat het meevalt..

Maar het lukt me niet helemaal. Net zoals het de Ajax-spelers niet helemaal lukt. Vorig seizoen als een vuur-rode lap, Ajax en haar supporters als een woest blazende stier. We moeten die CL weer in denderen! Grote tegenstanders op de hoorns nemen.

Veel vertrokken, maar zeker ook veel gebleven. En Blind, Tadic, Ziyech en Co moeten de nieuwelingen gewoon aansteken. Zo'n Martinez heeft iig overduidelijk de potentie.

Kom op mannen, vreet ze op, te beginnen met die zelfingenomen Grieken.

Ps. (ik postte eerder al zoiets :)
2 0
PuurGeluk
Dat De Ligt en De Jong weg zijn is een aderlating. Maar ik moet wel zeggen dat het me 100% meevalt hoe het opgevuld is. Dat schept mij weer vertrouwen voor dit seizoen. Altijd staan er andere spelers op.

En ja je post lijkt wel een gevalletje copy paste haha. Maar dat mag niks uitmaken.
0 0
rsvh88
Zullen we even rustig aan doen. Eerst nog 3 wedstrijden voor kwalificatie. En jezelf een druk op leggen om de champions league te moeten winnen dit jaar is onrealistisch. Doelstelling overwinteren, wat daarna eventueel komt is een mooie bonus.
0 0
pieke
Laat Ajax zich eerst maar eens kwalificeren voor de Play-offs. Is er in ieder geval groepsfase EL. Kijken we daarna verder.
1 0
ditisdebeslissing
lijkt me fantastisch om juventus uit te schakelen en daarna Barcelona. om in de finale real Madrid weer te vernederen.
1 -1
Radie125
de finale van de voorronde lijkt mij
0 0
swing
goeie gozer, mag hem wel.
1 0
tyzinho
Bedoelt hij nou de finale vd CL?
0 0
NaarCLbeker5
Behoorlijk ambitieus.
0 0
Jornnn
Hij kan moeilijk zeggen; we willen het minder doen dan vorig jaar. Maar ik ben al tevreden met overwinteren. En dan zien we wel of er weer een geoliede machine ontstaat.
1 0
AFCAjax
uiteraard.
0 0