'Transfer Schöne wordt donderdag beklonken'

BartVeenstra, 08-08-2019 om 08:15, 4861 views, Algemeen Dagblad |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Niets staat een transfer van Lasse Schöne naar het Italiaanse Genoa CFC nog in de weg. De Deen heeft zijn medische keuring met succes doorstaan en daarnaast is het papierwerk afgerond, zo meldt Ajax-watcher Freek Jansen van het Algemeen Dagblad.

Vandaag (donderdag) wordt de transfer van de middenvelder naar Genoa officieel beklonken, zo weet de journalist te melden. Schöne sluit daarnaast direct aan bij het trainingskamp van de selectie van Genoa.

Naar verluidt tekent Schöne voor twee seizoenen met een optie voor nog een seizoen bij de Italiaanse club. Na zijn carrière keert hij zeer waarschijnlijk terug naar Nederland en wellicht wel in een rol bij Ajax. Rondom zijn afscheid bij de Amsterdamse club zei hij: 'Dit is geen vaarwel, maar een tot ziens.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Flipper33
Jammer dat die gaat had liever Siem de jong en Labyad zien gaan ! Heb wel niks tegen hun maar kosten alleen maar geld en ze weer natuurlijk. Ook spelen.
2 0
Ajax-Amsterdam
Waar is Siem eigenlijk? Geblesseerd, of gewoon tribune?
1 0
Flipper33
Geen idee denk blessure
0 0
Robbie en de Kock
Dit doet toch wel pijn. We hadden Lasse nog zo goed kunnen gebruiken....
3 0
de_pitbull
Jammer, had nog een beetje hoop dat het af zou ketsen
3 0
mvdk
Het is hem gegund, maar hem verliezen kwam harder aan dan De Ligt. Besef maar eens hoe belangrijk zijn vrije trappen waren. 1 van de beste vrije trappen ter wereld. Bij Schone weet je gewoon dat hij hem 8 van de 10 keer in de linker bovenhoek knalt.
4 0
DanverAFCA
ja die 5 vrije trappen die hij scoort is van hogere waarde dan de Ligt zijn verdedigingskunsten. nou vind ik schone verliezen ook heel zwaar, maar hoe jij het brengt klinkt het alsof hij belangijker was als speler.
0 -2
Ardoe
Hij heeft meer voor Ajax gedaan in 7 jaar, dus tja in dat opzicht... Ik zie Schone wat dat betreft als een grotere Ajacied dan De Ligt. Daarbij is Schone veel belangrijker geweest dan dat jij je waarschijnlijk beseft.
4 0
Mentir
Maar shone zorgde dat De jong nog vrijer kon voetballen, zich zelf wegcijferen en altijd vrij om bal aan te nemen. Dit probleem zag je echt van de week met nous en blind. Geen rust en moeite met versnellen of vertragen van het spel
2 0
JFCK
Genoa en Turijn ligt ook gezellig dicht bij elkaar
0 0
Nosky
* Traantje wegpinken doet.
2 0
MennoJerry
Dat "Dit is geen vaarwel maar een tot ziens" heeft er natuurlijk alles mee te maken dat hij daarna gewoon met z'n familie in Nederland gaat wonen. Ik denk niet dat hij bij Ajax terug zal keren maar iets in de mode gaat doen. Desalniettemin, heel veel succes kLasse! Ik zal je persoonlijkheid samen met je strijdlust en je briljante vrije trappen missen!
2 0
ST
Hij houdt zijn huis in Heemstede gewoon. Zal heen en weer blijven gaan. Kinderen blijven daar gewoon op school.
2 0
noppenkoning
Wow hij laat zijn kinderen achter? Snap er helemaal niets meer van, waarom zou je dit willen? Voor een paar centen extra>
0 0
trainer
een echte strijder en een echte Ajacied. gaat je goed lasse. tot over een paar jaar.
4 0