'Tijd begint te dringen voor Bayern München'

FinnDekker, 06-08-2019 om 12:25, 14779 views, AD |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Bayern München weet dat Hakim Ziyech voor een vooraf bepaald bedrag weg kan bij Ajax. Freek Jansen, verslaggever van het Algemeen Dagblad, sprak voorafgaand aan PAOK Saloniki - Ajax op zijn Instagram-kanaal over de verregaande interesse van de Duitsers in de international van Marokko.

'Bayern is al een langere tijd gecharmeerd. Maar ze werken met verschillende opties', aldus Jansen. De grootmacht uit Duitsland zou bijvoorbeeld ook in de race zijn voor de handtekening van Leroy Sané van Manchester City. 'De tijd begint wel te dringen voor Bayern München.' De Bundesliga begint op 16 augustus. De eerste officiële wedstrijd van de regerend kampioen ging verloren. In de Supercup was Borussia Dortmund te sterk. 

'Ze vinden Ziyech een uitstekende speler. Ze weten dat ze hem voor een bepaald bedrag weg kunnen halen, die afspraak ligt er', vervolgt Jansen, die denkt dat Ziyech de stap zelf wel ziet zitten. 'Mocht Bayern aankloppen en doorpakken, dan is Bayern een club die in het rijtje van Ziyech past.'

Denk jij dat Ajax met 0-2 wint op bezoek bij PAOK? Zet in en krijg 8 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PJSM
Als Bayern vanavond heeft gekeken zal de interesse in Ziyech wel bekoeld zijn. Is niet echt in topvorm de laatste maanden en veel balverlies. Dus hopen dat ze afhaken en Ziyech snel weer zijn niveau gaat halen.
0 -1
Simpelishetmoeilijkst
Voor mij is en blijft Bayern een moffen beweging. Ik heb de oude tijden nog meegemaakt, en houd niet vanDuitsland. Hoop dat Hakim bij ons blijft.
0 -2
grannig mokum1
Blijven of niet Ajax moet nu al anticiperen voor geval dat hij/ze weg gaat
0 0
de_pitbull
Je moet wel van voor 1930 zijn wil je de oorlog echt meegemaakt hebben. Dan vind ik het erg stoer dat je/U hier nog lekker mee zit te lullen op je 89e of meer.
0 0
Mokum31
Het was een leuk jaar
We doen iedereen ff weg
1 0
Wieno
Not for sale! Trek de smoesjeskast maar open Marc. Afspraak? 'Sorry Hakim ik was dronken.' Afspraak? Nee ik had mijn vingers gekruisd. Afspraak? 'Geen idee waar je het over hebt, waar staat dat? en voor Bayern: 'Hakim, Hakim, welke Hakkim? Aaaahh onze Marrokaanse parel dan, bedoelt u Zakaria.... Richtig ja zoepahtoll 30 miljoon ist ein koufje!
0 0
Redrum
Laten we het even rustig afwachten nog jongens. Voorlopig zitten Donny, Hakim en David gewoon bij de wedstrijdselectie voor vanavond. Ziyech is een alternatief voor Bayern, maar blijkbaar geen eerste keus. Daarnaast zijn er geruchten dat Bayern voor 110 miljoen Sané binnen heeft.

Ook onze Donny lijkt bij Real niet de eerste keus te zijn, zeker niet van Zidane. De vraag is dan ook of Donny de gok wil nemen. Persoonlijk zie ik hem daar vrij snel de bank warmhouden. Ik zou het een domme transfer vinden.

Over Neres hoor ik eigenlijk geen geruchten. Over zijn vertrek maak ik me het minst zorgen. Als we vanavond winnen dan is de kans in ieder geval vrij groot dat we weer CL gaan spelen en dat zal deze jongens toch wel motiveren om te blijven denk ik.

Voor nu telt er maar één ding: winnen van Paok.
3 0
EKS
Nu heeft Donny ook bij ons lang voor een basisplaats moeten knokken. Dat hem dat gelukt is, en daarna verder heeft weten te overtuigen, geeft hem ongetwijfeld zelfvertrouwen.
1 0
Redrum
Misschien wel ja, maar hij moet dan niet al te veel van zijn debuutseizoen verwachten. Real is een hele andere club dan Ajax.
0 0
MPAjax
uhuh tijd begint te dringen jongens! koop ze allemaal! zodat ze geen last hebben van ajax in de cl en de spelers hebben een zwak voor geld natuurlijk, vooral doordat die fraudeurs van de grote clubs, UEFA en sponsors hun gang kunnen blijven gaan
0 0
bdsngsfs
De Ligt, Schöne, De Jong, Ziyech, Neres, vd Beek weg. 2019 wordt een overgangsjaar. Wen er maar alvast aan...
1 -1
timajaxajax
Nou Hakim ook weg
0 -1
Eastwood
Het begint er steeds meer op te lijken dat Hakim straks ook pleite is. Het is het lot van Ajax, die terugkerende leegloop, maar het blijft zo jammer dat we op deze manier niet structureel kunnen aanhaken bij de top in Europa. Maar weer opbouwen aan iets nieuws wat succesvol wordt.
1 0
Eastwood
Het begint er steeds meer op te lijken dat Hakim straks ook pleite is. Het is het lot van Ajax, die terugkerende leegloop, maar het blijft zo jammer dat we op deze manier niet structureel kunnen aanhaken bij de top in Europa. Maar weer opbouwen aan iets nieuws wat succesvol wordt.
0 0
Eastwood
Het begint er steeds meer op te lijken dat Hakim straks ook pleite is. Het is het lot van Ajax, die terugkerende leegloop, maar het blijft zo jammer dat we op deze manier niet structureel kunnen aanhaken bij de top in Europa. Maar weer opbouwen aan iets nieuws wat succesvol wordt.
0 0
Hollister
BTW... wat een stelletje paniekzaaiers hier weer.. volkomen logisch en volgens verwachting wordt er weer door topclubs aan onze spelers getrokken... wees er trots op.. Toen Eriksen, Sanchez of Klaassen wegging zei ook iedereen .. wie moet dat opvangen? Ajax en met name Overmars zal weer zorgen dat er een representatief elftal staat.. Ajax zal nooit een elftal kunnen bouwen zoals clubs als Bayern en Real dat kunnen.. wij zijn gewoon een opleidingsclub.. en daar zijn we groot mee geworden... kijk eerder naar de goodwill die onze club heeft opgebouwd vroeger en nu weer..
Ajax gaat na zo n seizoen heel logisch 300 miljoen cashen aan verkoop...
Of denken jullie dat Frenkie, Matthijs en Donny samen ook 200 hadden opgeleverd als wij niet de CL hadden gespeeld? Dan hadden we blij mogen zijn met de helft. Niet zo zeiken... komt vast allemaal goed... belangrijkste is dat we CL groepsfase halen.. en dan snap ik de move van Ajax met vd Beek
2 -1
Ammehoela
Hoeveel spelers wil Ajax nog laten gaan? Meen mij te herinnerd dat Overmars niet meer dan 3 basisspelers wou laten gaan. Nou we zitten op 3 met De Ligt, De Jong en Schone.
1 0
FreddyAX
Met alle respect voor Lasse maar hij zal in dat rijtje niet meegerekend zijn;daarnaast moet je je afvragen of we misschien beter nu spelers kunnen verkopen voor een goede prijs en het nadeel voor wat betreft de selectie meteen gaan oplossen of dat we dit ten dele toch moeten en volgend jaar weer met dit gegeven worden geconfronteerd.

Om van een tussenjaar te spreken is wat zwaar maar er zullen zeker spelers zijn die je nu goed en volgend jaar minder goed kunt verkopen,opfrissen van de selectie is niet erg als je er kwaliteit voor terughaalt, dat lukt meestal beter met een gevulde beurs.
0 -1
Ajax27
Wat had je zelf gedacht na zo'n geweldig jaar? Door allerlei afspraken met spelers hebben we afgelopen jaar zo'n topjaar gehad. Dan moet je als club zijnde daarna ook netjes meewerken aan die afspraken. Anders zullen er straks bar weinig talenten meer onze kant op komen. Ziyech is gekomen met 1 doel, altijd uitgesproken... kampioen worden in NL en dan een mooie stap maken. Nu komt die mooie stap.
1 -1
RememberLitmanen
Normaal gesproken verwacht je een grote leegloop. Maar als je algemeen directeur en technisch directeur aan het eind van het seizoen overal beweren dat Ajax zeker niet word leeg gekocht. Hoop je toch op een iets anders dan wat er nu dreigt te gebeuren.
0 0
Ferd
Schone telt niet echt als basisspeler in mijn optiek. Die was niet onomstreden.
0 -2
koenos1
Klopt. Maar we hoeven ook niet alles aan te nemen van de trasnfergeruchten
0 0
Hollister
Ajax moet hopen dat Eriksen niet verkocht wordt aan een Engelse club... scheelt toch al weer snel 1,5 miljoen opleidingsvergoeding naast de 10% doorverkoop... Overmars kan gewoon weer 6,5 miljoen bijschrijven
0 0
eros
Ik heb liever dat Ziyech gaat, dan dat vdBeek gaat.
1 -1
EricAjax1
Ik heb liever dat Ajax een keer zijn poot stijfhoudt en zegt dat clubs dan maar eerder hadden moeten zijn. we zitten al in Augustus en dan kunnen we nog 3 (!!) basisspelers kwijt raken? Slaat echt helemaal nergens op dat dat kan. Wordt tijd dat clubs een keer in protest gaan en zeggen het is klaar zo. Ajax kan vd beek en neres gewoon houden en zeggen volgend jaar zijn jullie aan de beurt om een transfer te maken.
2 0
Labrador
Uiteindelijk gaat het om het belang van Ajax. Dan kunnen we wel heel lief doen naar de spelers zo van ae gunnen jullie een transfer maar niet meet na 1 augustus. Dan zijn ze maar even boos maar dat is dan jammer.
2 0
WZAWZDB14
Waarom zou het tussen Sane en Ziyech gaan? Die zijn toch totaal niet vergelijkbaar?
2 0
OlympischStadionDeMeer
Je moet als Ajax zijnde gewoon zeggen dat zodra je met de officiële wedstrijden (competitie/CL) begint, er niemand meer weg mag. Zo kan je bijna niks opbouwen of een goede basis voor een langere tijd creëren. Het is elk jaar hetzelfde!
1 0
ajaxxcied4life
Wil Madrid niet gewoon Christian Eriksen oppikken?
1 0
wladimir
Donny, Neres en Ziyech vertrekken alle drie na de tweeluik met PAOK. Weet je nog toen Monaco 50 miljoen bood op Dolberg en Ajax afwees?

Tadic en Labyad zijn gehaald als opvolger van Ziyech. Lang staat te trappelen om in de ploeg te komen. Unuvar komt eraan. Promes is voor veel geld gehaald. Gravenberch, Ekkelenkamp en Jensen kunnen van de Beek opvolgen.

Wij zijn Ajax. We verkopen onze beste spelers voor veel geld om nieuwe talenten de kans te geven.
6 -1
AFCA***
Monaco heeft nooit 50 miljoen op Dolberg geboden. Overmars zelf heeft dit ontkracht.

Off: Is Götze niks voor ons indien v/d Beek vertrekt? Zit bij Dortmund op de bank, mag voor ca. 25 miljoen vertrekken en past prima in het Ajax spelletje.
1 -1
Cupmetgroteoren
Allang over zijn top. Dikke pad.
0 0
036AFCA97
Ik denk dat Götze en bijvoorbeeld een Malcom die nu al problemen heeft hij Zenit, of zelfs een Lukaku die opduikt hij Anderlecht de buitenkansjes zijn waar Ajax voor moet proberen te gaan.

Wie niet waagt wie niet wint toch? Met een 25 miljoen voor Götze en 40 voor Lukaku koop je gewoon 50 goals en zooooveeel kwaliteit.
0 0
EKS
En Mazraoui kan ook prima opschuiven aan de rechterkant.
0 0
Rentokill
Zo is dat.
Alleen niet te veel tegelijk om er een beetje continuiteit in te houden. We zijn immers een voetbalclub die ook prijzen wil winnen.
2 0
ajaxxcied4life
De tijd dringt totaal
0 0
Henkjanklaas
Ik ben blij wanneer die transferperiode voorbij is. Slecht voor mijn humeur!
Waar voor gevreesd werd, gaat waarschijnlijk toch gebeuren. Als naast vdBeek ook Ziyech en Neres vertrekken dan moeten we weer in de opbouw.
Er is geen kruit tegen gewassen hoeveel Ajax ook in kas heeft.
Een trend doorbreken door spelers langer te binden, blijft een illusie. Contracten zijn er alleen nog om een bepaalde transfersom af te dwingen, meer niet. Ik begrijp de speler wel maar de trouwe supporter heeft het nakijken.
6 0
FreddyAX
Probleem is dat je dat terechte verwijt niet bij Ajax kan wegleggen.
Spelers pakken hun kans als ze een mooi aanbod krijgen en dat is heel normaal.
Door beter te betalen, goed op te leiden en te investeren in een topscouting kun je de gevolgen inperken maar niet wegnemen.
0 0
Ariedinho
Ergens wel eens natuurlijk, maar is het niet zo dat we de meeste van deze spelers al een jaar langer hebben kunnen binden dan we een aantal jaar geleden hadden gekund? En dat we juist net door dat ene jaartje zo'n mooi seizoen hebben gehad?

Voor de meeste van deze spelers vreesden we vorig jaar al voor een transfer.
0 0
Montana
De transferzomer ging zo lang goed, er kwam meer kwaliteit bij dan er wegging. Natuurlijk is dit om in te spelen op aanstaande vertrekken. Maar van mij mag de transferdeadline nu wel komen ja.
0 0
0h0Litmanen0h0
Zou heel zuur zijn als zowel Ziyech als Donny vertrekken. Dan ben je op Nico, Tadic, Blind na al je sterkhouders van vorig seizoen kwijt.
0 0
CL=5
onana
2 0
MNJ7
Neres
1 0
WZAWZDB14
Nous
0 0
Rdk1983
Als hij gaat moet Donny blijven anders saboteer je jezelf.
1 0
Tomajax1990
Wie gaat Donny dan nog aanspelen ? Donny heeft Hakim nodig, en andersom. Ik las gister nog een interview met marc overmars. Van Neres, Donny, en Ziyech mocht er max 1 vertrekken. Dan kies ik toch voor Neres. Hopelijk kan Ajax woord houden.
2 0
Cisco2
Welk interview?
1 0
Tomajax1990
In VI volgens mij rond haf juli, zal hem even opzoeken.

Edit: https://www.voetbalflash.nl/news/5972/marc-overmars-komt-met-keiharde-boodschap-voor-sterkhouders-bij-ajax

Dit is een heel klein stukje dat gaat over artikel van VI.
1 0