Veltman: 'Gezegd dat ik hoop dat hij blijft'

BartVeenstra, 05-08-2019 om 07:45, 5872 views, De Volkskrant |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Joël Veltman sluit niet uit dat deze transferperiode nog meer spelers gaan vertrekken bij Ajax. De verdediger, die zelf ook een vertrekwens heeft, zag eerder al basisspelers Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong vertrekken en daar is nu Lasse Schöne ook bijgekomen. Bovendien lijkt het erop dat Donny van de Beek snel zal volgen.

Hoewel de Eredivisie officieel begonnen is en Ajax dinsdag in de derde voorronde van de Champions League uitkomt, is de transfermarkt voorlopig nog wel even open. Tot 1 september kunnen spelers vertrekken en om die reden worden het nog spannende weken voor de Amsterdamse club. 'Je hebt het liever niet, maar weet dat spelers van Ajax altijd in de belangstelling staan. Zeker na vorig seizoen', zegt Veltman in de Volkskrant.

Een speler die mogelijk snel vertrekt bij Ajax is Van de Beek. Real Madrid wil de middenvelder namelijk zo snel mogelijk inlijven. 'Ik gun Donny die transfer, maar heb ook al een paar keer tegen hem gezegd dat ik hoop dat hij blijft', zegt Veltman. Toch moet de knop bij Ajax snel om, want dinsdag wacht het uitduel met PAOK Saloniki. Door de successen van Ajax in het vorige seizoen zijn de verwachtingen hoog. 'Je kan niet teren op vorig seizoen, maar de verwachtingen zijn daar wel op gebaseerd.'

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RedFeather
Dus hij blijft zelf?
0 0
ajax4ever01
Ik denk dat er inderdaad meer spelers gaan vertrekken als we niet de vCL doorkomen.
0 0
afca-mark1990
dit denk ik ook, als dit gebeurd hebt Overmars een groot probleem.
0 0
Cupmetgroteoren
Is gewoon logisch, ze zullen geen CL bonussen krijgen en geld is nu eenmaal waar het om draait. Dan vertrekken neres, ziyech, veltman en van de beek. Dan nog heeft Ajax een beter elftal dan psv.
0 0