Veltman: 'Gezegd dat ik hoop dat hij blijft'

BVeenstra, 05-08-2019 om 07:45, 5481 views, De Volkskrant |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Joël Veltman sluit niet uit dat deze transferperiode nog meer spelers gaan vertrekken bij Ajax. De verdediger, die zelf ook een vertrekwens heeft, zag eerder al basisspelers Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong vertrekken en daar is nu Lasse Schöne ook bijgekomen. Bovendien lijkt het erop dat Donny van de Beek snel zal volgen.

Hoewel de Eredivisie officieel begonnen is en Ajax dinsdag in de derde voorronde van de Champions League uitkomt, is de transfermarkt voorlopig nog wel even open. Tot 1 september kunnen spelers vertrekken en om die reden worden het nog spannende weken voor de Amsterdamse club. 'Je hebt het liever niet, maar weet dat spelers van Ajax altijd in de belangstelling staan. Zeker na vorig seizoen', zegt Veltman in de Volkskrant.

Een speler die mogelijk snel vertrekt bij Ajax is Van de Beek. Real Madrid wil de middenvelder namelijk zo snel mogelijk inlijven. 'Ik gun Donny die transfer, maar heb ook al een paar keer tegen hem gezegd dat ik hoop dat hij blijft', zegt Veltman. Toch moet de knop bij Ajax snel om, want dinsdag wacht het uitduel met PAOK Saloniki. Door de successen van Ajax in het vorige seizoen zijn de verwachtingen hoog. 'Je kan niet teren op vorig seizoen, maar de verwachtingen zijn daar wel op gebaseerd.'

 

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
RedFeather
Dus hij blijft zelf?
0 0
ajax4ever01
Ik denk dat er inderdaad meer spelers gaan vertrekken als we niet de vCL doorkomen.
0 0
afca-mark1990
dit denk ik ook, als dit gebeurd hebt Overmars een groot probleem.
0 0
Cupmetgroteoren
Is gewoon logisch, ze zullen geen CL bonussen krijgen en geld is nu eenmaal waar het om draait. Dan vertrekken neres, ziyech, veltman en van de beek. Dan nog heeft Ajax een beter elftal dan psv.
0 0
Benleiden
En ik hoop dat jij zelf wel vertrekt, want tegen Vitesse had je weer de ouderwetse ‘spanning’ te pakken. Je hebt niks goed gedaan en was volledig in paniek zodra je dat ronde ding in bezit kreeg. Was de bal heet ofzo?

Voor hem zelf ook beter, want nog een keertje cashen in het buitenland. Voor Ajax ook beter, want poen in de pocket en Dest komt dan meer aan bod. Die jongen is zo fantastisch goed dat hij moet gaan spelen dit seizoen.
1 -2
dennis1217
tegen psv heb ik je niet gehoord. vindt hem steeds beter worden maar je kan alleen maar afkraken. succes suppporter
0 0
SfeervakZuid2
Hij heeft meer betekend voor Ajax dan jij ooit zal doen.
Wat zou ik jou graag een keer afzeiken op je werk als je er weer eens met de per naar gegooid hebt.

Pannenkoek!
3 -2
dennis1217
tegen psv heb ik je niet gehoord.
vindt hem steeds beter worden. maar je kan alleen maar afkraken. succes suporter!
0 0
dennis1217
sorry was voor de reactie bedoel waar jij ook op reageerde
0 0
Gooseman
Ricardo van Rhijn en Gregory van der Wiel waren ook fantastisch goed! Totdat het gunnen van de jeugdigheid werd vervangen door kritiek. En zie waar ze terecht zijn gekomen. Om nu meteen om Dest te roepen vind ik iets te optimistisch.
1 0
DT10
Eens, Nous en Dest voor de rechtsbackpositie!
1 0