Ajax introduceert seizoenkaarten voor Jong Ajax

JesseTH, 02-08-2019 om 20:40, 5389 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Vanaf het heden is het mogelijk om een seizoenkaart voor Jong Ajax te nemen, zo valt te lezen op de website van Ajax. De Amsterdamse club kwam vrijdag met meer informatie over de kaartverkoop voor de thuisduels van de beloften en introduceerde daarbij de nieuwe seizoenkaarten.

De kosten die verbonden zijn aan het bezitten van een dergelijke kaart zijn 75 euro. De tickets zijn sinds vrijdag te bestellen en zijn verkrijgbaar tot en met woensdag 7 augustus. Een seizoenkaart geeft, als vanzelfsprekend, toegang tot alle thuiswedstrijden van Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Het decor is De Toekomst.

Vanaf donderdag 8 augustus vervolgens, start de verkoop van de losse tickets voor de thuiswedstrijden. De prijs daarvan is vijf euro per ticket. Op maandag 19 augustus zal Jong Ajax haar eerste thuisduel spelen. NEC is die dag de tegenstander.

Denk jij dat Ajax met een 0-2 zege bij Vitesse aan het seizoen begint? Zet in en krijg 7,95 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NouriVandeBeek
Prima, maar als De Wit en Ekkelenkamp heel het seizoen op het middenveld spelen, dan wil wel aan het einde van het seizoen wat geld terug.
1 -6
MarcOndertwix
Hahahahahaha
0 0
Mazraoui
Ben geen boekhouder maar zal waarschijnlijk voordelig zijn voor de begroting aangezien met seizoenskaarten het vooraf zeker is dat er geld binnenkomt ipv per week kijken hoeveel er langskomen
3 0
AdK
Toe nou joh, altijd die zure reacties hier.
Ik mag toch aannemen dat een seizoenskaart per saldo goedkoper is, dan voor elke wedstrijd een kaartje kopen.
Dus maw iemand die elke wedstrijd heen gaat, heeft gegarandeerd een plekje. Thats it!
3 0
Jornnn
Gaan de opbrengsten dan naar een mini stadion?
0 -1
Radie125
Voor 75 euro krijg je beter voetbal te zien dan voor ruim 200 bij de kakkies
9 -1
insectenverdelg
nu dus ook lege plekken bij JA.
1 -4
JordyAjacied
Plekken bezet omdat mensen niet kunnen doordat het op maandag is, waardoor mensen die wel willen niet kunnen gaan. Dit had je lekker vrij moeten laten het is toch zelden uitverkocht dus je kan altijd wel aan een kaartje komen.
1 -1
afcas
Op zich wel leuk idee, jammer alleen dat het zo moeilijk in te schatten is wanneer ze spelen want dat wisselt nogal vaak...
2 0
RaynoFischer
Ik vraag mij ook af hoeveel mensen daar nou gebruik van gaan maken en niet gewoon een kaartje voor de interresante wedstrijden gaan kopen.
In de Arena komt ook al niet iedereen opdagen bij wedstrijden tegen FC Emmen en RKC
1 0