'Strijd tussen Ajax en PSV, verwacht veel van subtop'

BVeenstra, 02-08-2019 om 14:10, 3932 views, AS |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-trainer Erik ten Hag verwacht ook dit seizoen weer een hevige titelstrijd tussen Ajax en PSV. De oefenmeester sluit echter niet uit dat Feyenoord ook mee gaat doen om de titel en daarnaast verwacht hij een sterkere subtop.

Ten Hag is blij dat de Nederlandse subtoppers beter zijn geworden ten opzichte van het vorige seizoen. 'Ze hebben allemaal - en dat vind ik opvallend - hele grote selecties. Alle posities zijn dubbel bezet', aldus de trainer van Ajax, die wel denkt dat het een two-horse-race gaat worden. 'Ik verwacht een strijd tussen Ajax en PSV, maar daar achter hebben ze nagedacht. Daar verwacht ik wel wat van.'

De trainer denkt dat de titelkandidaten hier en daar wat vaker punten kunnen laten liggen. 'Voor de hele Eredivisie is dat goed, al denk ik dat het uiteindelijk uitdraait op een tweestrijd tussen Ajax en PSV. Bij Feyenoord is het afwachten, maar misschien wordt het wel een strijd tussen die drie. Ieder punt en iedere goal zal belangrijk zijn.'

Dompers PSV en FC Utrecht

Deze week werden PSV - in de Champions League - en FC Utrecht - in de Europa League - uitgeschakeld. Ten Hag baalt daar stevig van. 'Dat is ontzettend vervelend, ook voor Ajax. Daardoor loten wij een hele sterke tegenstander als we winnen van PAOK. Er waren tijden dat Nederlandse clubs de coëfficiënten helemaal niet serieus namen. Daar betaal je nu de prijs voor. Europees zijn er geen makkelijke tegenstanders, maar voor nu is het niet relevant. Wij richten ons nu op Vitesse.'

Denk jij dat Ajax met een 0-2 zege bij Vitesse aan het seizoen begint? Zet in en krijg 7,95 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ar
Het zal inderdaad tussen Ajax en PSV gaan, maar de suptop?!
Er zullen straks spelers bij ons op de bank zitten of in Jong Ajax spelen waar ze zelfs in Eindhoven en Rotterdam jaloers op zijn. Traoré is al een betere spits dan ze momenteel daar door blessures hebben. Dest is nu al een betere back dan de linksbacks van beide clubs.
AZ glijdt voetballend elk jaar verder af. Utrecht heeft een goede trainer, en Cerny, maar dat is het dan ook wel een beetje. En Willem II kan elk half jaar opnieuw op zoek naar een spits, want schijnbaar is een half jaartje wat ballen erin trappen in Tilburg voldoende voor een transfer.
Alleen Groningen kijk ik een beetje naar uit, als de trainer het lef heeft om het elftal af te stemmen op Sierhuis, en Doan in een vrije rol daaromheen. Jammer dat ze daar niet ook Nunnely genomen hebben, want Nunnely-Sierhuis is een vergelijkbaar duo als Narsingh-De Jong.
0 0
voorkennis
Ja dat hebben we gisteren bij Utrecht gezien, wat een armoe troef zeg,,,,
0 0
mickey2602
Ik vind ten Hag hierin niet echt kritisch naar de andere Nederlandse clubs,zowel voor de Europese wedstrijden als de eredivisie.
Hij zal natuurlijk niet zeggen dat Ajax torenhoog favoriet is voor de titel,dat zijn de media en de supporters die dat doen.
Maar om nou te zeggen dat Feyenoord misschien wel mee gaat doen om de titel...Aan de andere kant,als hij nu zegt dat Feyenoord totaal geen kans maakt op de titel dan krijgt ie weer andere verwijten om de oren geslingerd.
En over die subtopclubs die zo'n brede selectie hebben,ben dan wel benieuwd of de media nog gaat schrijven over kikkers bij de subtopclubs. Zal wel niet,dat doen ze alleen bij Ajax.
En subtopclubs die de Nederlandse punten niet serieus namen,beste Erik,dat doen ze nu nog steeds niet. Resultaat is dat PSV uit voorronde CL ligt en Utrecht uit Europa.
0 0
Leviathan
Als Feyenoord misschien beetje gaat draaien en ze hebben de wind mee... Het hangt van meer factoren af dan alleen goede spelers
0 0
WZAWZDB14
Ajax heeft dit seizoen zelf ook nog geen punten gepakt in Europa, dus verstandig om hier (nog) niet te veel woorden aan vuil te maken
0 0
mickey2602
Dat is ook weer waar.
0 0