Mendez verheugd: 'Ik ben sprakeloos op dit moment'

JesseTH, 30-07-2019 om 23:00, 13415 views, Instagram |

Check de casual collectie van Ajax!

Alex Mendez, dinsdag aangekondigd als nieuwste aankoop van Ajax, is verheugd over zijn transfer. De achttienjarige voetballer kijkt op naar de club Ajax en is klaar om alles te geven in Amsterdam.

'Ik ben sprakeloos op dit moment', opent de middenvelder op zijn persoonlijke Instagrampagina. 'Het is een geweldig gevoel om voor Ajax te tekenen. Hard werk en doorzettingsvermogen waren de sleutel om zo vroeg in mijn carrière al bij Ajax te komen. Ik zal alles geven om aan de uitmuntende standaard van deze gigantische club te voldoen. Bedankt, Ajax.'

Mendez is, net als Ajacied Sergiño Dest, een vast onderdeel van het Onder-20 elftal van de Verenigde Staten. Tijdens de huidige zomer bereikte het tweetal de kwartfinales van het WK Onder-20. De linkspoot beschikt echter ook over een Mexicaans paspoort.

Schrijf je in voor de Ajax Showtime subleague en win!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Schwalbino
Gouden bal winnaar u20 kampioenschap concacaf 2018. Scoorde bovendien 8 keer in 7 wedstrijden op het toernooi. Lees ook dit even: https://www.internationalchampionscup.com/en/articles/alex-mendez-scout-report-freiburg-usmnt-rising-star
0 0
Pheadrus
Ook al haalt hij niet het niveau van Ajax1, dan heeft het toch een goede uitstraling naar de USA waar Ajax naamsbekendheid wil opbouwen. Pynadath heeft er een maatje bij en Dest, die hem van het WK O20 kent, kan hem opvangen. Kortom; low risk transfer met voldoende upward potentiaal.
1 0
Ajax27
Mendez... ok, leuk.
Vooral interessant voor onze Amerikaanse sponsoren en ambities om in dat land grotere naamsbekendheid te krijgen volgens mij.
1 0
eros
Ik hoop dat Dest snel voor het grote oranje opgeroepen wordt.

Ik zag die peren plukker van een Dumfries vandaag weer,... Dat kan Dest beter!
13 -5
ST
Perenplukker? Leef jij in 1619 ofzo?
4 -6
Figo
Dest speelt 1.5 wedstrijd leuk mee en moet direct zijn Amerikaanse interlandcarriere inruilen voor de Nederlandse. Lekker voor Amerika blijven spelen.
3 -12
Ajaxxxisdebeste
Geboren en getogen in NL en ja één zwaluw maakt nog geen zomer, maar het ziet veel belovend uit en daarom moet je geen risico nemen en hem snel voor oranje strikken.
5 -1
Benleiden
Nouja, ik begrijp het wel. Dumfries is een belediging voor de Hollandse school. Die staat namelijk volledig haaks op zijn tekortkomingen.

We hebben het geprobeerd bij Nous en nu maar bij Dest. Zo gek is het niet, want een blinde ziet nog dat deze jongen een ruwe diamant is.
7 0
DUDE92
Wat ik wel een belangrijk verschil vind, is dat Dest tot nu toe alleen maar voor USA jeugdelftallen is uitgekomen, en ik het hem absoluut niet kwalijk zou nemen als hij voor USA zou kiezen. Een Ziyech bijvoorbeeld, die bij NL speelde in de jeugd, deed wel pijn.

Neemt niet weg dat ik Dest graag in een oranje shirt zou willen zijn op den duur.
2 0
Mikes
Dest heeft bij de O14 ook voor NL gespeeld, dus is niet helemaal waar. Alleen begrijp je punt wel. Kokcu en Ziyech hebben hun hele interlandcarriere voor NL gespeeld.
0 0