Mendez verheugd: 'Ik ben sprakeloos op dit moment'

JesseTH, 30-07-2019 om 23:00, 14438 views, Instagram |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Alex Mendez, dinsdag aangekondigd als nieuwste aankoop van Ajax, is verheugd over zijn transfer. De achttienjarige voetballer kijkt op naar de club Ajax en is klaar om alles te geven in Amsterdam.

'Ik ben sprakeloos op dit moment', opent de middenvelder op zijn persoonlijke Instagrampagina. 'Het is een geweldig gevoel om voor Ajax te tekenen. Hard werk en doorzettingsvermogen waren de sleutel om zo vroeg in mijn carrière al bij Ajax te komen. Ik zal alles geven om aan de uitmuntende standaard van deze gigantische club te voldoen. Bedankt, Ajax.'

Mendez is, net als Ajacied Sergiño Dest, een vast onderdeel van het Onder-20 elftal van de Verenigde Staten. Tijdens de huidige zomer bereikte het tweetal de kwartfinales van het WK Onder-20. De linkspoot beschikt echter ook over een Mexicaans paspoort.

Schrijf je in voor de Ajax Showtime subleague en win!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Schwalbino
Gouden bal winnaar u20 kampioenschap concacaf 2018. Scoorde bovendien 8 keer in 7 wedstrijden op het toernooi. Lees ook dit even: https://www.internationalchampionscup.com/en/articles/alex-mendez-scout-report-freiburg-usmnt-rising-star
0 0
Pheadrus
Ook al haalt hij niet het niveau van Ajax1, dan heeft het toch een goede uitstraling naar de USA waar Ajax naamsbekendheid wil opbouwen. Pynadath heeft er een maatje bij en Dest, die hem van het WK O20 kent, kan hem opvangen. Kortom; low risk transfer met voldoende upward potentiaal.
1 0
Ajax27
Mendez... ok, leuk.
Vooral interessant voor onze Amerikaanse sponsoren en ambities om in dat land grotere naamsbekendheid te krijgen volgens mij.
1 0
eros
Ik hoop dat Dest snel voor het grote oranje opgeroepen wordt.

Ik zag die peren plukker van een Dumfries vandaag weer,... Dat kan Dest beter!
13 -5
ST
Perenplukker? Leef jij in 1619 ofzo?
4 -6
Figo
Dest speelt 1.5 wedstrijd leuk mee en moet direct zijn Amerikaanse interlandcarriere inruilen voor de Nederlandse. Lekker voor Amerika blijven spelen.
3 -12
Ajaxxxisdebeste
Geboren en getogen in NL en ja één zwaluw maakt nog geen zomer, maar het ziet veel belovend uit en daarom moet je geen risico nemen en hem snel voor oranje strikken.
5 -1