Ronaldo speelde ‘geen rol’ in transfer De Ligt

FinnDekker, 30-07-2019 om 11:00, 3423 views, Marca |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Cristiano Ronaldo heeft naar eigen zeggen geen invloed gehad op de keuze van Matthijs de Ligt. De oud-Ajacied vertrok deze zomer naar Juventus, maar dat kwam niet door het korte praatje van de twee na de finale in de Nations League.

‘Of ik een rol had bij de transfer? Ik geloof van niet’, vertelt de aanvaller aan Marca. ‘Ik vind het leuk dat je mij die vraag stelt, want na de Nations League-finale sprak ik met hem, maar het was meer als voetballers onder elkaar. Dat doet iedereen.’

Volgens de berichtgeving rondom de transfer had De Ligt de clubs voor het uitkiezen. Onder meer Paris-Saint Germain en FC Barcelona zouden geïnteresseerd zijn geweest. ‘Ik zou nooit iemand willen beïnvloeden in hun transferkeuze. Maar ik ben wel heel blij dat hij nu bij ons speelt.’

Schrijf je in voor de Ajax Showtime subleague en win!

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sanalologo
Er stond al een artikel op AS waarin de Ligt aangaf dat het gesprekje met Ronaldo geen invloed had. Nu nog een bericht ter bevestiging van Ronaldo, whats next Raiola die het gaat bevestigen?

Alles voor de views hier op AS.
0 -2
De Stift
Ik vind het dus nog wel leuk om wat te lezen over De Jong en De Ligt. Twee van de grootste talenten die Ajax de afgelopen 10-20 jaar heeft voortgebracht. Spelers in de categorie Gudelj hoef ik niets meer mee te maken te hebben, maar bij deze twee zie ik dat toch anders. Net als dat ik ook nog met plezier lees over spelers als bijvoorbeeld Vertonghen, Alderweireld, Suarez, Klaassen en in het verleden Sneijder, Van der Vaart en Chivu. Voor sommige spelers geldt: eens Ajacied, altijd Ajacied.
8 0
ram
Ik vind Klaassen in dit rijtje totaal niet passen. Maar okay... smaken verschillen en het is wel een echte Ajacied natuurlijk.
0 0
Mocrodammerr
hoezo heeft Ajax Frenkie voortgebracht? hij is gekocht van Willem 2.
1 -1
JPM
Oh, zeker. Ik zal Matthijs op de voet blijven volgen. Het is alleen op z'n minst frappant te noemen dat we zo veel artikelen zien verschijnen over een momentje op het veld tussen de twee na de Nations League.
0 0
RaynoFischer
Prestatiegericht volg ik hen graag en ik zal zeker ook wel wedstrijden van hun meepikken ;), alleen dit soort komkommertijd verhaaltjes hoeft van mij niet perse
0 0
RaynoFischer
Boeiend.....

Dat Neres weer meetraint is veel interresanter ;)
0 0
JPM
YES. Nu al benieuwd welk artikel volgende week verschijnt over CR7 en De Ligt. Kan niet wachten!!
0 0
Gooseman
CR7 en DL4
1 0
Tomajax1990
CTRLADL4
0 0
***1900***
CTRL ALT DEL
0 0
Gooseman
CTRL ALT DEL IGT
1 0