Blind: 'Nieuwe jongens gaan weer opstaan'

FinnDekker, 23-07-2019 om 09:35, 5509 views, VI |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Daley Blind weet dat een goede voorbereiding belangrijk is voor een sterke start van het seizoen, maar denkt tegelijkertijd dat er weinig valt te voorspellen aan de hand van deze weken. Er missen bij Ajax namelijk nog genoeg basisspelers, die langzaam terugkomen. Ook is men nog zoekende naar de vorm van vorig seizoen.

'Het team moet nog groeien en weer wennen. We hebben bijna zeventig wedstrijden in een vaste formatie gespeeld. Er moeten jongens terugkomen die vaste waardes waren afgelopen seizoen. Het zijn steeds andere samenstellingen geweest. Nieuwe jongens gaan weer opstaan. Schuurs doet het ontzettend goed en Martínez maakt een goede indruk', aldus de verdediger voor de camera van Voetbal International

'De ploeg zal alleen maar sterker worden', vervolgt de Amsterdammer, die ondanks het vertrek van Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong een sterke, volle selectie ziet. 'Het is goed dat er veel concurrentie is, dat houdt iedereen scherp. We zullen als groep klaar moeten zijn. We moeten verder.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Gajes
Vond die Martinez gisteren wel geweldig invallen, als hij het goed blijft doen zou ik Blind als verdedigende middenvelder posteren met Donny en Lang voor hem.
3 0
jaripettersson
Ten hag speelt met twee verdedigende middenvelders.
0 0
stopperspil
Nu nog een echte spits kopen, suggesties?
1 -3
jaripettersson
Denk eens na over de tactiek met de huidige selectie ipv denken dat je met kopen iets oplost.
0 0
Gajes
Tadic, Traore, Dolberg, Huntelaar, Brobbey?
3 0
Dennis1964
Ik maak mij niet zo zorgen om hoe sterk het team wordt. Dat komt wel goed. Maar of we ons plaatsen voor CL. Die kwalificaties komen te vroeg ben ik bang. Financieel is het een must om CL te spelen en zo aansluiting te vinden met de top van Europa.
Dat worden 2 zware potjes tegen PAOK.
2 -1
Aad82
Ik zie Promes en Marin niet opstaan zoals Tadic, Ziyech, Matthijs en Frenkie dat hebben gedaan hoor. Dat is gewoon echt fucking B-garnituur.
4 -5
jaripettersson
Promes is 100% b-garnituur. Zelf denkt ie dat ie heel wat is, dat maakt het nog vervelender.
0 -1
D4nny
Lekker joh, iedereen afbranden voordat het seizoen begonnen is. Heerlijk ff die frustraties kwijt!
3 -3
Schip
Je kunt nu nog niet zeggen hoe zij gaan presteren dit jaar, maar de CL kwalificaties zijn ook niet over een jaar hè. Die zijn nu.

TH zal Tadic echt weer centraal moeten zetten met Neres en Ziyech op de vleugels. Promes dus nu al op de bank, Dolberg idem.
3 0
D4nny
Da’s toch iets heel anders als mensen nu al als B garnituur wegzetten?
2 0
Schip
Tuurlijk, maar frustratie van een Ajax supporter kan ik wel redelijk hebben. Marin en Promes kunnen wat, dat is duidelijk, maar Promes staat er nog niet en Marin is geen creatieve spil. Dat proces van zoeken kan rustig een half seizoen duren. Terwijl er over twee weken een sterk team moet staan, want volgens mij is PAOK nog steeds dezelfde ploeg. Een ander PAOK dan waar wij eerder tegen speelden.
0 0
jaripettersson
Natuurlijk staan er andere jongens op. Matthijs en FdJ, en met hem de hele tactiek van vorig seizoen, zijn echter niet op te vangen. Ajax is weer EL niveau. Daar is Ajax natuurlijk op ingericht en over een jaar of 10 zou het zo nog maar eens kunnen lukken.
1 0
Web
Het is niet van zelf sprekend dat ze zo maar weer CL halen, dat zal al moeilijk zat worden, je bent gewoon heel veel klasse kwijt met Frenkie en De Ligt
0 0
jaripettersson
Dat lukt zeker niet (zover komen) dit jaar. Halve finale EL zou ik zo voor tekenen.
1 0
D4nny
Maar Dan wel eerst tot en met de zesde speeldag meestrijden om overwintering in de CL, om daarna halve finale EL te halen.

Moet toch spannend blijven! :-)
1 0
Web
Zo is het, hoe je het ook wend of keert, zonder Frenkie en De Ligt ben je minder, dat zullen wij allemaal moeten accepteren. Maar ook weer kansen voor nieuwe spelers, zo zien wij dat Schuurs maar ook Dest enorm gegroeid zijn en alleen maar beter worden, ook Martinez is een aanwinst. Marin moet enorm wennen aan Ajax, is dit voetbal totaal niet gewend, je ziet aan alles dat hij zoekende is, ik heb hem de laatste tijd gevolgd bij Luik, daar zag je dat hij goed kan voetballen, maar bij Ajax word meer verwacht. Hij is een bescheiden jongen, heeft net als Schuurs tijd nodig, hier willen ze gelijk de meerwaarde zien, maar dat werkt niet altijd. Sanchez had dit wel
0 0
Markopantelic007
Over een paar jaar realiseren we ons pas dat we met Frenkie een extreem bepalende speler zoals Messi of Ronaldo in ons team hadden. Dankzij hem kreeg het team zoveel meer tijd, alsof je met een man extra speelde. Eeuwig zonde dat ie al weg is!
1 0
433metdepuntnaarlinks
Daarom heb ik al maanden geroepen: haal Propper. Het is geen wereldspeler maar je moet Frenkie niet willen vervangen, je moet Frenkie's core-quality vervangen. En dat is het spel versnellen vanuit achteruit. En dat kan Propper wel, Propper kan in zijn eentje de opbouw verzorgen.

Maar we gaan het zien! Heb enorm veel vertrouwen dat we gewoon weer een geweldig elftal op de mat kunnen zetten. Niks aan het handje, vertrouwen in Eiting, Schuurs, Lang, Unuvar, Gravenbergh, Traore, Dest, Martinez en noem ze allemaal maar op!
1 -1
TheTruth
Jaa dit seizoen en volgend seizoen gaan erg interessant worden. Ben benieuwd of Lang Promes uit de basis kan spelen en welke rol Eiting en Dest gaan invullen aangezien het elftal dit jaar echt heel breed bezet is.
1 0
Joseph
Ik zie voor Lang eerder een rol weggelegd op het middenveld, we zitten krap in de aanvallende middenvelders. Promes moet zich eerst voorbij Neres knokken, dat zie ik niet snel gebeuren..
1 0
Web
Blijven Neres en Ziyech dan zal Promes niet in de basis komen
1 0
TheTruth
Promes - Spits - Neres
Kan ook nog altijd hè
0 0