Schöne: 'Denk dat wij ze goed kunnen hebben'

ArthurV, 22-07-2019 om 17:40, 3775 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Lasse Schöne ligt totaal niet wakker van PAOK als tegenstander in de derde voorronde van de Champions League. Volgens de Deen moet Ajax van iedere ploeg kunnen winnen, wil het recht hebben op plaatsing voor de groepsfase van het miljardenbal.

'Ik vind het prima. Als we de Champions League in willen, dan moeten we ze allemaal kunnen verslaan', luidt de eerste reactie van Schöne tegenover de camera van Ajax TV. 'Dat is prima, ik denk dat wij ze goed kunnen hebben. Het is een goed ploegje, maar zoals ik zei: als we de Champions League in willen, dan moeten we hier langs.'

Maandagmiddag boekte Schöne met het B-team van Ajax een 6-2 overwinning op OFI Kreta en de middenvelder kijkt met een goed gevoel terug op het oefenduel. 'Veel jonge jongens in dit team hadden nog nooit samengespeeld. Bij vlagen was het prima en er zijn een aantal mooie goals gevallen. De tegendoelpunten zijn twee mindere punten, maar verder was het prima. De voorbereiding is afgelopen. Of ik klaar ben voor het seizoen? Altijd!'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
FreddyAX
Schone is wat mij betreft nog steeds een basisspeler, je ziet aan hem nog steeds de klasse en sde intelligentie in alles wat hij doet.
Natuurlijk komen er jonge jongens aan maar die hebben echt nog niet de inhoud van Lasse.
Met zijn goal liet hij ook weer even zien hoe het moet,maar ook daarvoor kon hij als een van de weinigen laten zien hoe je met snel combineren een man meer situatie en /of een kans creëert.

Hij hoort er gewoon bij en kan zeker dit seizoen nog mee, het gewauwel over leeftijd is onzin , ook ene Arnold Muhren maakte ons ooit sterker op zijn 34 e jaar.
0 0
AlexIbarra
Eiting en Marin zullen niet allebei 2x p.w. 90 minuten geweldig presteren in de komende weken, dikke kans dat we Lasse gauw weer op het middenveld zien.

Denk wel dat Eiting en Marin er veel meer baat bij hebben om nu zoveel mogelijk minuten in het eerste te spelen. Laat Lasse maar rustig beginnen, en fris zijn als hij nodig is.
0 0
trooop
Goeie teksten, zo zie ik het ook altijd. Als je van dit soort ploegjes al niet wint verdien je ook geen CL.

Schone zal trouwens nog vaak genoeg basis komen te staan dit jaar. Mensen zeggen steeds ‘nu kan het echt niet meer’, maar hij wordt imo elk seizoen juist beter ipv slechter.

Toch hoop ik dat eiting nu eindelijk echt doorbreekt, en ook dat marin veel beter is dan schone. Maar dat is beide nog geen uitgemaakte zaak.
1 -1
de-Ajacied
Eens dat Schöne in de basis hoort maar niet met zijn uitspraken over PAOK. Gewoon domme teksten van hem
Dit soort uitspraken helpen de Grieken en voedt de onderschatting bij het gros van het Ajax publiek
Natuurlijk had het Ajax van vorig jaar van ze gewonnen
Maar Frenkie, Matthijs en met Marin en Eiting worden clubs als Heracles en Psv al een probleem
0 -1
Cupmetgroteoren
Het kan inderdaad niet meer, maar hij knokt zich telkens terug omdat er gewoon geen betere speler is aangetrokken. Nu is Marin aangetrokken maar die naakt het in de voorbereiding ook weer niet waar.
0 0
Robertloa
Gewoon een beste gozer en een uitstekende voetballer. Tuurlijk hij is niet compleet, maar toch mis ik het respect. Hij hoort gewoon vanavond te spelen...
2 -1
Joseph
Respect is niet genoeg voor een basisplaats, ik vind bijvoorbeeld dat Eiting ook een kans verdiend.
1 0
off
Huntelaar verdient ook respect. Moet hij dan vanavond spelen? Zeggen dat iemand anders beter is is toch geen gebrek aan respect?
1 0
Robertloa
Ik denk - dus - niet dan een ander (op dit moment) namelijk beter is...
0 -1
JPM
Beter nadenken dan.
0 0
Robertloa
Kom je nog wel achter wie het beste nadenkt, heeft hij de laatste jaren vaak genoeg bewezen!
Maar wie weet heb jij dit jaar gelijk, ik denk van niet haha.
0 0
JPM
Haha, dat is zeker waar. Ik denk dat het dit seizoen echt over is met Schone als basisspeler, maar wie weet flikt hij het weer. Valt niet uit te sluiten, aangezien het gaat om de viking met 36 levens.
0 0
OdjePils
KJH moet ook spelen, Dollie bakt er nog steeds geen klote van!
0 -1
off
Over een gebrek aan respect gesproken
0 0
OdjePils
Want jij vindt Dolberg goed? Wauw...gelukkig mag iedereen hier altijd wat vinden!
0 0