'Winter mag mee als assistent Van ‘t Schip bij Griekenland'

JesseTH, 21-07-2019 om 18:20, 8801 views, Algemeen Dagblad |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Aron Winter kan de assistent-bondscoach worden van John van 't Schip wanneer laatstgenoemde aan de slag gaat bij Griekenland. De trainer, die tijdens het vorige seizoen ontslagen werd bij PEC Zwolle, is in gesprek met de bond van het land 'en hij zou Aron Winter mee mogen nemen als assistent-trainer', zo schrijft het Algemeen Dagblad.

Tijdens het seizoen 2018/2019 was Winter nog onderdeel van de technische staf van Ajax 1. Samen met Alfred Schreuder, inmiddels actief als hoofdtrainer van TSG 1899 Hoffenheim, nam hij elke wedstrijd plaats naast hoofdcoach Erik ten Hag. Vanaf komend seizoen zijn het Christian Poulsen en Michael Reiziger die Ten Hag gaan assisteren, terwijl er eerder naar buiten kwam dat er nog gesproken werd over een nieuwe rol voor Winter.

Voor Van 't Schip, eveneens oud-Ajacied, kan het zijn vijfde job als eindverantwoordelijke worden. Eerder stond hij al aan het roer bij Melbourne Hearth, Chivas, nogmaals Melbourne Hearth en PEC Zwolle. Daarvoor was hij actief als assistent-trainer bij Ajax en het Nederlands elftal.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MosesD
Prima! Winter is zo'n voorbeeld van een goed paard is nog geen ruiter. Als je die over voetbal hoort praten, tenenkrommende clichés komen er dan uit. Aardige jongen, maar geen vakman. Nu lees ik ook dat men bij Barca Kluivert als hoofd opleidingen wil aanstellen.... Bij Barca is men al een tijdje de weg kwijt. De opleiding daar is weinig van over, club is koopclub geworden en dan spelen ze komend seizoen ook nog eens in het lelijkste shirt ever. Eeuwig zonde........
0 -1
Robbie en de Kock
Die zijn voor de kerst alweer thuis.
1 -1
JohnnyD
Chivas, was dat niet die club waar Cruijff midden in de fluwelen revolutie ineens plan Cruijff ging implementeren?
0 0
Ferd
Ja. En dat was ook de reden waarom Schippie daar trainer werd.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Ja die Chivas
0 0