'Alle Braziliaanse jongens zijn feestbeesten'

FinnDekker, 17-07-2019 om 20:25, 5434 views, Ajax.nl |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Bruno Varela denkt dat Lisandro Magallán de meeste musea heeft bezocht in zijn vakantie en dat Dusan Tadic de beste schutter is op training. Deze en nog een aantal antwoorden gaf de keeper op vragen op de Instagram-pagina van Ajax. 

'Wie de meeste talen spreekt? Dat ben ik! Nee, grapje. Onana! Hij begrijpt Frans, Engels, Nederlands en Spaans. Onana kent de meeste talen, denk ik', aldus de sluitpost van de Amsterdammers. Over de vraag wie het beste kan feesten hoeft de Portugees niet lang na te denken. 'Neres! Alle Braziliaanse jongens zijn feestbeesten.'

Varela speelt sinds januari voor Ajax. De doelman werd een half seizoen gehuurd van SL Benfica. In juni werd bekendgemaakt dat Varela ook dit seizoen wordt geleend door de Amsterdammers. De verwachting is dat de 24-jarige de tweede doelman wordt achter André Onana.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Klasseman
Net als Dolberg, dat is de grootste lolbroek
0 0
JOHANisGOD
Braziliaanse vrouwen ook.
0 0
036AFCA97
Zou een van de afwezige heren ons nog verrassen en eerder terugkomen van vakantie/mee kunnen doen tegen PSV?
0 0
lm
Hoe keepte die eigenlijk de afgelopen wedstrijden? Lees ik niks over
0 0
MK77
Meevoetballend liet hij best aardige dingen zien. Stompte een paar keer een paar ballen die hij ook wel had kunnen pakken
1 0
lm
Ok maar dat doen veel keepers weg stompen inplaats van klemmen als het maar een goede tweede keep is zou doe ook eerste keep kunnen worden als dat zou moeten ?
0 0
mickey2602
In het wedstrijd topic zal daar vast wel wat over staan. Ik heb geen enkele oefenwedstrijd gezien maar in het topic van de laatste wedstrijd las ik wel dat hij behoorlijk stond te keepen,aantal goede reddingen. Maar de rest,zoals meevoetballen etc,dat weet ik ook niet.
1 0
Schwalbino
Ik ben ook een Braziliaanse jongen.
0 0
MK77
I like Bruno
2 0