Dolberg: 'Ten Hag vindt dat ik beter moet drukzetten'

GinoHaverkamp, 16-07-2019 om 20:55, 9987 views, Ajax |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Kasper Dolberg komt niet uit het beste seizoen van zijn carrière. De Deense spits sukkelde met zijn vorm en verloor de concurrentiestrijd om de spitspositie van Klaas-Jan Huntelaar én Dusan Tadic. Voor het nieuwe seizoen is de jongeling hongeriger dan ooit.

'Als ik terugkijk ben ik nooit écht helemaal fit geweest, ik heb me geen moment honderd procent gevoeld', onthult Dolberg op de officiële site van Ajax. 'Wat je nodig hebt zijn continu die negentig minuten. Die tien duels op rij, die maken het verschil. Bij mij was het de hele tijd: erin, eruit. Aan mij de taak om daar dit jaar verandering in te brengen.'

De concurrentie voorin is moordend. Voor alleen al de spitspositie kan trainer Erik ten Hag kiezen uit Dolberg, Huntelaar en Tadic, maar ook Jong Ajax-speler Lassina Traoré klopt op de deur. Dolberg erkent dat hij tijdens zijn vakantie vrijwel iedere dag dacht aan zijn kansen voorin. 'Ik moet ervoor zorgen dat ik start, dat ik scoor, dat ik erin kom en er niet meer uit ga. Belangrijk is dat ik nu fit blijf. Het is heel moeilijk om, zoals vorig seizoen, pas aan te sluiten als de voorbereiding al voorbij is', meldt hij. 'Dit jaar wil ik er gewoon vanaf het begin staan, me meteen laten zien, de beste proberen te zijn op het trainingsveld.'

Wil Dolberg zich onomstreden maken in de punt van de aanval, dan moet hij wel wat dingen verbeteren, zo vindt hij zelf ook. Daar heeft de 21-jarige Scandinaviër het deze voorbereiding ook een aantal keer over gehad met trainer Erik ten Hag. 'Mijn grootste aandachtspunt is het drukzetten. De trainer vindt vooral dat dat beter moet. Vooral omdat het zo’n belangrijk onderdeel is van het Ajax-spel. It makes sense. Hij verwacht en vraagt veel van me. Dat zie ik als positief, want dat betekent dat hij iets in me ziet.'

Showtime Poll
Wie moet dit seizoen de eerste spits van Ajax zijn? 56% Kasper Dolberg
8% Klaas-Jan Huntelaar
30% Dusan Tadic
6% Lassina Traoré
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ozymandias
Grappig dat sommige mensen op Traoré hebben gestemd. Typisch voorbeeld van het opportunisme hier op AS. Traoré is een groot talent maar in mijn ogen duidelijk nog niet klaar voor een basisplaats. Hij moet positioneel nog veel leren voordat hij daar klaar voor is.
1 0
HStorm
Beste Dolberg,

Om te leren hoe je fit wordt en constanter te gaan presteren, kijk naar de Hunter, onze Argentijnse slager of naar een Tadic, of the Wizard etc. etc.. Die lopen naast je op de training en kunnen je a thing or 3 leren hoe dat werkt. Ga eens in gesprek met ze, huur een goede persoonlijke coach maar wat je ook doet, doe iets en werk eraan. Iedereen weet dat je het in je hebt en dat als je loskomt, Ajax een van de beste spitsen in huis kan hebben zoals ook met Suarez en Zlatan. Laatstgenoemde had het ook moeilijk in A'dam maar werd een wereldspeler toen het ging lopen.

We want fire!!!! Gives us some!!
0 0
AST020
Vorig jaar op sommige momenten vreselijk slecht en oogde als een zoutzak, totaal geen energie.
Toch een zwak voor deze gozer, dus hoop voor hem dat hij topfit raakt en het komend seizoen laat zien. Belangrijk is ook dat hij vooral geloof in zichzelf houdt.
0 0
neutraaltje
we kunnen niet ontkennen dat hij erg veel talent heeft.
maar iemand die zo met zijn talent omgaat heeft een verschrikkelijk schop onder zn kont nodig. in mijn ogen haalt hij het nooit, gewoon omdat hij de mentaliteit niet heeft voor de top.
om mee te mogen doen bij een elftal als ajax afgelopen seizoen moet je het snot voor je ogen willen voetballen.
en als ik dan zie wat bv een dirk kuijt, die maar een fractie van de techniek van dolberg heeft, kan bereiken door tomeloze inzet. ik me echt afvraag wat een dolberg in de top heeft te zoeken.
0 0
FrankBeton
Promes Tadic Ziyech Nerès, Huntelaar.
Traore zit hem al op de hielen.
En met een beetje (veel) mazzel haakt die Bandé nog een keer aan en lost zijn belofte in.

Concurrentie in de aanval is Huge.

M.a.w. Dolberg moet volop aan de bak want anders is het Exit
0 0
stopperspil
Peper a.u.b.
0 0
FrankBeton
Stop jij het erin?
0 0
Lagasj
Spits bij Ajax zijn is ongelooflijk moeilijk. Dat vergeten we wel eens.
Het zou ontzettend jammer zijn als Dolberg het niet haalt.
0 0
MrPink
Zoutzak Dolberg. zal mij benieuwen dit seizoen.
2 -10
TheTruth
Succes volgend jaar in de CL met een spits die het niet kan opbrengen om zich in de belangrijkste wedstrijden volledig in te zetten voor zijn team. Dolberg speelde tegen Tottenham als een lui verwend kind die niet wilde werken voor zn boterham.
3 -8
trooop
Dolberg heeft ongelooflijk veel balgevoel, kan verschrikkelijk goed voetballen. Om dat er optimaal uit te laten komen moet hij zich goed voelen, vol zelfvertrouwen zitten, en daarvoor heeft iemand als hij weer zoveel mogelijk balcontacten nodig.

De meeste van onze aanvallen lopen via tadic en/of ziyech. Het is mij opgevallen dat sinds tadic er is, ziyech in het veld nog maar heel weinig oog voor dolberg heeft. Tadic en ziyech zijn continue met elkaar bezig, waarbij ziyech ook vaak gaat voor een beslissende pass. Aan het eind van zo'n pass kun je eigenlijk veel beter huntelaar hebben staan dan dolberg. Dat is een ware hunter, die leeft voor dat soort momenten.

Als je dolberg op die manier gebruikt, vooral als afmaker die zich moet richten op momenten, keert hij juist in zichzelf, wordt hij timide en steeds minder zichtbaar. Huntelaar gaat zich daar groter door voelen, dolberg juist kleiner.

Ten hag is erg goed gebleken in spelers op zo'n manier gebruiken dat het beste in ze naar boven komt. Dat is hem vorig jaar bij bijna alle spelers gelukt. Het is alleen haast onvermijdelijk dat het ideale spel voor de een, ergens op het veld ten koste gaat van het ideaalplaatje voor een ander. Volgens mij is dat bij ziyech en dolberg het geval. Door ziyech de vrijheid te geven die hij heeft (en ook verdient, want hij levert), is dolberg in feite een beetje de lul.

Dan kun je zeggen: 'man up', dan moet hij het spel maar meer naar zich toetrekken. Maar dat zit niet in zijn karakter, en hij is bovendien nog vrij jong. Het is nou eenmaal geen type tadic. Om dolberg optimaal te laten renderen heeft hij in het veld dus een beetje hulp nodig. Van de trainer en vooral van z'n teamgenoten. Het beste zou zijn als hij constant bij de aanvallen wordt betrokken, als de kansen-opbouw veel meer rond hem zou gaan draaien.

Gebeurt dat dit seizoen weer niet, dan ben ik bang dat we ons over een paar maanden opnieuw zullen afvragen hoe het toch komt dat zo'n grandioos talent zo weinig weet klaar te spelen.
4 0
afcas
Het probleem met dolberg en de hoogstwaarschijnlijke reden dat ziyech hem minder aanspeelde is dat ziyech met tadic wel de combinatie aan kon gaan. Dolberg is veel te veel gefocust op scoren. De reden dat ajax zo goed kon voetballen voorin was tadic en zijn gebrek aan egoïsme. Tadic liet de spelers om zich heen beter spelen door de combinatie aan te gaan, een balletje vast te houden en mee te geven aan een lopende speler etc. Dolberg neemt aan en wil eerst zijn actie maken en kijkt als dat niet lukt pas naar een ploeggenoot, maar dan is het momentum al voorbij. Tadic denkt in het team belang en dolberg vooral in zijn eigen belang niet wetende dat juist dit tegen hem werkt. Ook in dit artikel heeft hij het erover dat hij moet scoren. Nee hij moet het team helpen. Als hij dat doet komt het scoren vanzelf, dat zag je ook bij tadic. Maar dat moet hij wel zelf gaan inzien en dat lijkt helaas nog niet te gebeuren... Daarom zie ik het niet heel positief in voor hem, zeker niet met de extra concurrentie voorin als er niemand vertrekt.
0 0
trooop
Je hebt gelijk dat tadic iedereen beter laat spelen, en dat het met hem heerlijk combineren is. Zoals hij de spitspositie soms invulde; veel beter wordt voetbal niet. Maar als tadic te ver weg staat voor een combinatie zoekt ziyech hem gewoon met een lange bal, de rest overslaand. Andersom net zo. Ik denk ook dat dolberg te veel gefocust is op scoren. Dat zijn volgens mij ook instructies van ten hag, die wil goals zien van z'n spits. Dat helpt dolberg niet.

Volgens mij is tadic-ziyech ook vooral psychologisch: goede voetballers zijn snel geneigd naar de beste speler toe te trekken. Deze twee, en vooral ziyech, zouden zich alleen veel beter meoten realiseren dat dolberg ook meer dan uitstekend mee kan in 'dat spelletje van ze'. Dolberg is namelijk minstens net zo begaafd, zoals schwalbino hieronder ook zegt. Ze moeten hem dat alleen wel laten merken, dat ze hem ook als grote jongen zien. Ze moeten hem dat laten voelen. Volgens mij is dat de sleutel.

(Bij Ajax is dat trouwens een traditioneel 'probleem'. In dat opzicht is het een harde club: je moet sterk genoeg zijn, 'klootzak genoeg zijn' om het zelf te kunnen, zonder hulp van anderen. Zachte karakters redden het zelden, ook al kunnen ze nog zo goed voetballen.
Dat is tegelijk misschien ook wel een van de redenen dat wij structureel zoveel toppers voortbrengen. Als je de Ajax-druk aankan, dan kun je de hele voetbalwereld aan.)
0 0
Schwalbino
De meest begaafde speler in de selectie nu Frenkie er niet meer bij is.
1 -1
FrankBeton
Wie, Dolberg??
0 -1
Pauw
Ik heb geen vertrouwen (meer) in Dolberg als veelscorende spits of betrouwbare targetman.

Ik hoop dat ik het verkeerd heb maar hoop vooral dat Ajax niet al te geduldig is. Tijd zat gehad.
5 -8
Ferd
Ik heb geen vertrouwen meer in het analytische vermogen van Pauw. Puur cijfermatig scoort Dolberg prima, ook afgelopen seizoen
1 -1
Amsterdamsetrots
Je ziet aan alles dat deze jongen gewoon vertrouwen nodig heeft.
4 -1
Cruijff72
Heeft toch alles om een Ajax spits te zijn. Lengte, redelijke snelheid en kracht en een prima scorend vermogen. Daarnaast een goede techniek en soms geniale momenten. Dat nonchelante moet alleen nog uit zijn spel. Gewoon gretigheid tonen 90 minuten lang. Dan kan het een absolute wereldtopper worden. Nog zo een seizoen kan hij zich alleen niet meer permitreren.
0 0
TheTruth
Wast dacht je van werklust? Oh wacht meneer Dolberg gaat liever geen duels aan en jogt liever achter de bal aan inplaats van zn poot er eens in te zetten.
4 -7
Schwalbino
Denk eens na, Kim. Dacht je echt dat Overmars een lamlul 4 seizoenen achter elkaar in de selectie laat parasiteren? Nou? Kimmetje?
5 -3
31xAjax
Nou Kasper, als je meer en beter druk zou zetten, zou super zijn. Maar ik ben al tevreden als je eens een hele wedstrijd op je benen blijft staan en de bal niet zover van je voet laat springen bij de aanname....
3 0
TheTruth
Sorry hoor maar hebben jullie allemaal zijn drukzetten gezien tegen Tottenham en de manier waar op hij de duels in ging? Ik had hem als trainer gewoon echt 2 weken lang straftraining gegeven. Dat is echt niet acceptabel in zo een wedstrijd, deze jongen lekt mentaliteit.

Als je het niet kan opbrengen om in de halve finale van de CL gewoon je best te doen dan verdien je het niet om op zo een hoog niveau te voetballen. Als jullie hem als eerste spits van volgend jaar zien heb je echt niet zitten opletten.

Kom maar met die minnetjes maar ik heb gelijk en jullie hebben het ook gezien.
6 -6
AFCAsphere
Het was geen gebrek aan motivatie, maar een gebrek aan zelfvertrouwen. Dat is eigenlijk wat hij in dit artikel zegt.
2 -2
Johan14Cruijff
Hij geeft toch ook aan dat hij dit moet verbeteren?
2 -1
TheTruth
Dit is niet iets waar je aan zou moeten werken, als je je niet volledig inzet in zo een wedstrijd ben je gewoon afgeschreven. Heel veel mensen die wel op zijn plek zouden willen staan.
2 -3
MK77
Ook nog steeds maar 21
4 -2
Martano
Zo ingewikkeld is dat druk zetten niet, het is naar mijn mening wel een mentaliteitskwestie. Overmars zei het een paar maanden geleden ook over Dolberg: niet op de bal jagen met een huppeltje. Je moet als spits echt de bal willen veroveren, door jou of anders door een ploeggenoot.

Tijdens de oefenwedstrijd van afgelopen zondag wekte Dolberg niet de indruk op dit mentale vlak enige vordering te hebben gemaakt.
2 -1
Schwalbino
Ligt niet aan zijn mentaliteit. Onder Overmars zit niemand 4 seizoenen lang bij de A selectie met een kutmentaliteit.
3 -2
Ajaciedvooraltijd1434
Of zal ie dit jaar op schaatsen gaan spelen?
1 -6
Ajaciedvooraltijd1434
Er is geen plek voor Dolberg.
Promes - Tadic - Ziyech
1 -8
foensai
Ligt er compleet aan hoe je wilt spelen. er zijn zoveel opties bijv. optie 1.
middenveld Marin-Hakim en Donny ervoor. links Tadic Dolberg-Promes. optie 2 Marin daarvoor Donny-Tadic links Neres-Promes-Hakim. optie 3 middenveld Schöne - Marin Donny ervoor links Neres-Tadic-Hakim... en zo kun je er nog 6-7 maken.... besef wat voor luxe dit is wanneer dit alles bij elkaar blijft... dit zou ons compleet niet voorspelbaar maken... iedereen wordt gek om tegen zo'n team te spelen... Ik denk serieus dat het weer een mooi seizoen wordt.
1 0
3*stars*3
Hij heeft zich afgelopen seizoen nooit helemaal fit gevoeld.
Daarom ook belachelijk dat KNVB de regels had aangepast in de keuken divisie.
Juist goed voor spelers om ritme te behouden.

Aan de voetballende kwaliteiten van Dolberg heb ik nooit getwijfeld.
Afgelopen seizoen scoorde hij minimaal 5 juweeltjes, waar je weer zijn klasse zag.
Hoop echt dat kwartje nu is gevallen.
12 0
Schwalbino
Vorig seizoen was ook lastig voor hem. Ajax speelde al finales (kwali CL) voordat de competitie begonnen was en toen was hij nog niet fit. In de competitie lag PSV bijna altijd op kop. Dat de coach dan kiest voor een speler die wel in vorm en fit is, is logisch maar voor Dolberg was dat niet gelukkig.

Kwam hij er dan een keer in, in een belangrijke wedstrijd (en dat waren ze allemaal omdat we tot april toe overal in de race waren) dan zag je dat hij niet goed met de druk kon omgaan. Ook dat is iets waarin je moet groeien door wedstrijden achter elkaar te spelen.

Zat die druk er niet op zoals tegen Excelsior dan maakte hij meteen een klasse doelpunt.

Voor mij was het onbegrijpelijk dat er fans waren die dachten dat hij er in de wedstrijd met de Spurs met de pet naar gooide. Je zag daar zo duidelijk dat hij forceerde omdat hij niet wist wat hij doen moest. Rare overtredingen, verkeerde keuzes en daarna kopje naar beneden.
2 -2
AFCAsphere
Volledig eens met die laatste alinea. Het was geen gebrek aan motivatie, maar een gebrek aan zelfvertrouwen. Hij maakte sporadisch minuten, waarin hij ook niet altijd een overtuigende indruk maakte. Dan sta je er opeens in, tijdens de halve finale van de Champions League. Zoals jij zegt leek het er inderdaad op dat hij niet helemaal wist wat hij moest doen.

Om het erger te maken begon een deel van de supporters zich zelfs tegen hem te keren. Dat vond ik vrij triest en het stoort mij altijd als ik dat zie gebeuren.
1 -1
AFCA1211
Goede instelling van Dollie, ik hoop dat die weer zijn klasse kan laten zien
7 0
Babangida83
Als Dolberg weer gaat scoren zoals onder Bosz, weer ritme en vertrouwen krijgt, dan kan t een heel mooi seizoen worden.
6 -1
DT10
Gaan we weer de Kasper van 2016/17 zien?
3 -1
mickey2602
Valt wel op bij de stelling hierboven dat toch merendeel Dolberg als eerste spits ziet.Btw AS,van mij mogen jullie dat soort stellingen wel vaker doen,deden jullie eerder wel.
Is volgens mij ook logisch,Huntelaar moet je alleen gebruiken als pinch hitter,Tadic alleen bij de grote wedstrijden(CL en evt PSV in de competitie),Traoré is nog niet klaar om eerste spits te worden dus Dolberg.
2 -1
RaynoFischer
Ik heb zo'n gevoel dat we de oude Dolberg weer gaan zien dit seizoen.
Is nog steeds een groot talent en in vorm zeker de nummer 1 spits ;)
5 -1
AlexIbarra
Tijd voor Eiting en Dolberg om op te staan dit seizoen.

Niks mis mee om pas op je 21-22e een vaste waarde te zijn, beter dan het El Ghazi-traject.
10 -2
mickey2602
Perfecte voorbeeld=Frenkie!
2 -1
hallo1
Dolberg moet de kans krijgen.

Onana
Mazraoui-Alvarez-Blind-Tagliafico
Marin-Eiting
Ziyech-VdBeek-Tadic
Dolberg

Ik zou dit het liefst als startpunt zien. Met als ''2de elftal'':

Varela
Dest-Schuurs-Martinez-Pierie
Schöne-Ekkelenkamp
Neres-Lang-Promes
Huntelaar

Magallan/Kristensen --> verhuur of verkoop.
Veltman/Siem de Jong/Labyad --> laten gaan.

Denk wel dat Neres nog gaat vertrekken. Niettemin staat de selectie er op dit moment uitstekend voor. Ajax zal nog het meeste werk hebben met het uitdunnen van de selectie...
2 -3
RaynoFischer
Al Neres blijft zet je hem niet op de bank
Zoiets?:

Onana
Mazraoui - Alvarez - Blind -Nico
Marin- Vd Beek
Ziyech - Tadic - Neres'
Dolberg
2 -1
Aetim
Met die opstelling zou Ten Hag moeten beginnen.
0 0
hallo1
De balans op het middenveld is dan weg.

Zowel Vd Beek als Marin zijn spelers die dynamisch zijn en weinig in de positie blijven. Dat is het grote voordeel van Schöne altijd geweest. Die kwam altijd weer in de basis omdat hij als enige middenvelder in zijn positie bleef en daarmee de balans bewaarde. Eiting is een soortgelijke speler. Bovendien is Vd Beek in zijn rol rondom de spits veruit het gevaarlijkst. Ik denk dus dat Neres vertrekt, ookal omdat hij bij Ajax niet verzekerd is van een basisplaats. Een vertrek voor 50 miljoen is voor alle partijen het beste. Ajax heeft met Promes al ingespeeld op zijn vertrek en Lang is eveneens een speler met diepte in zijn spel.
1 -1
Mözil
Een verkapte 3-4-3 kan ook nog he;

Onana

Mazraoui - alvarez - tagliafico

Marin -blind - tadic - vd beek

Neres - Dolberg - Ziyech

Waarbij je kunt wisselen tussen tadic Ziyech dolberg en promes
0 -1
Aeter
Van de Beek kan prima controlerend spelen hoor. Dat niet in positie blijven heeft te maken met zijn positie in het veld en niet zijn stijl. Als hij als 6 geposteerd wordt en hij tactisch dus lager moet spelen, dan doet en kan hij dat perfect. Het is tevens een wisselwerking van het team als hij wel naar voren drijgt te gaan dat een ander dat overneemt. Dat heet restverdediging en is in mijn ogen het grote succes van nu.
1 0
Joseph
Ik heb alle vertrouwen in Dolberg, dit gaat zijn seizoen worden! Ik heb het idee dat sommigen vergeten dat hij pas 21 is en er lang uit heeft gelegen met een blessure.

Dolberg heeft het talent om een wereldspits te worden, dat heeft hij onder Bosz laten zien en dat zag je vorig jaar ook weer bij vlagen.
2 0
AFCA.
Ik vind Dolberg persoonlijk het grootste talent in de selectie op dit moment. Hij is qua talent in mijn ogen categorie De Jong / De Ligt.
Hij heeft werkelijk alles wat een topspits nodig heeft. Zoals hij zelf al aangeeft is het vertrouwen bij hem heel belangrijk. Onder Bosz kreeg hij volop vertrouwen (mede doordat er simpelweg geen andere spits was) en dat betaalde hij volledig terug.
Laat hem het hele seizoen staan en hij legt er met gemak 30+ in.
2 -1
Ar
Laat Huntelaar het hele seizoen staan en hij legt er met gemak 35 in.
2 0
Daniii
En op je benen blijven staan ook wel zo handig.
2 -1
Godenzoon24
Hoe kunnen mensen nu niet Tadic invullen bij de poll? Zeker met de huidige flankspelers in ogenschouw genomen. Mits ze blijven.
1 -2
RayJordaan
Ja en heb Tadic veel liever centraal dan aan de zijkanten, Neres/Promes/Ziyech daar.
0 0
JariJari
Dat snap ik ook niet.

Net zoals er opstellingen met Neres op de bank voorbij blijven komen. Die zetten zeker ook Messi op de bank bij Barca en Ronalda bij Juve ofzo? Mensen zijn vaag soms
1 -2
petwes
Klinkt goed, een goede Dolberg is wereldklasse.
6 0
Schip
Zeker. En ik heb me altijd rot geërgerd aan dat schijn drukzetten van hem. Maar je zult zien, dat als hij eenmaal een keer een bal veroverd, dat hij de smaak te pakken heeft. Hoog druk zetten en een bal veroveren levert meestal ook gelijk een grote kans op.

Hij moet gewoon een keer beloond worden door een bal af te pakken en dan traint zijn brein zichzelf om druk te blijven zetten.
0 0
altijdwelwat
Iedereen kan praten als brugman tegen deze jongen , maar hij moet de energie er zelf insteken. En dat doet hij in mijn optiek stelselmatig te weinig, ik behoor dan ook tot de groep die wel klaar is met Dolberg. Ook ik zie bij vlagen wel zijn momenten van klasse , maar die zijn er gewoon te weinig om in aanmerking te komen voor een basisplaats. Als je jezelf niet op kan laden voor een halve finale in de CL tegen Tottenham dan houdt het gewoon op .... over uit en door....
5 -3
De Meer 020
Amen! Een halve finale CL komt zelden tot nooit voor. Deze man kon zich daar zelfs niet voor opladen. Werkelijk waar een schande. Dan mag je in potentie veel kwaliteit hebben, maar een beter winnaarsmentaliteit meetpunt dan dit kon je niet hebben. Vooral ook omdat hij niet onomstreden was. Toch was dit niet genoeg om zijn teamgenoten te helpen die tijdens de ramadan van zijn positie naar hun eigen moesten rennen, omdat meneer vertikte die over te nemen. Ik zie het niet meer goed komen wnnr het team met deze man alles op alles moet zetten.
2 -2
petwes
Hij liep er verloren bij, had weinig vertrouwen, maar onzin dat hij zich niet op kon laden. Dit is zijn droom, beetje respect, blijft een klasbak, en hoop op verbetering.
1 -2
JohnnyD
Beetje respect??? Ik ben meer dan fan van Dolberg. Zie het serieus in hem zitten, maar wat hij heeft laten zien in halve finale CL kan gewoon niet. Bij mij heeft hij al zijn credits daardoor verspeeld. Hij gaat het nu laten zien of niet. TH heb ik ook hoog zitten, maar snap er nog steeds werkelijk niets van dat hij Dolberg toen heeft laten staan. Niet een beetje niet, maar gewoon helemaal niet. We hebben het dus wel over halve finale CL he. Je ziet, het doet mij nog steeds zeer en ik reken het Dolberg zeker aan. Schande gewoon wat hij daar deed. No excuse
2 -1
gusanito
En terecht. Hij loopt altijd tot op een meter van een tegenstander door en dan stopt hij. Om jeuk van te krijgen. Moet hij echt verbeteren anders kan hij zomaar voorbij gestreefd worden door Traore die meer pit in zijn spel legt.
2 0
JSF
Moet elke wedstrijd die hij speelt alles geven. Die indruk kreeg ik vaak niet. Beetje slapjes, ongeïnteresseerd
1 0
petwes
Dit is houding, hij ging er altijd voor, maar liep er soms wat verloren bij, moet zich actiever met het spel bemoeien, en meer betrokken worden. Ligt aan hem, maar hopelijk kan hij daar in stappen maken, want blijft een zeldzame klasbak.
0 -1
foensai
Wanneer dit goed gaat gebeuren... dan wordt jij de meest gewilde spits van Europa na dit seizoen! je hebt alles om die top spits te zijn! die knop moet om inclusief je fitheid. veel vertrouwen in je! pak hem beet met 2 handen en laat niet meer los...
5 0
lf87
Heel benieuwd hoe hij het dit seizoen gaat doen, gun hem een mooi seizoen met vele goals
4 0