President América: 'Álvarez is klaar voor stap'

FinnDekker, 16-07-2019 om 16:00, 11625 views, ESPN |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De president van Club América heeft min of meer al afscheid genomen van zijn speler Edson Álvarez. In gesprek met ESPN vertelt Santiago Baños dat de kans zeer groot is dat de verdediger naar Europa vertrekt. In zijn statement wordt er gesproken over de Nederlandse competitie.

'Er is geen formeel aanbod geweest, maar er zijn serieuze benaderingen geweest. We hopen dat er in deze week iets afgerond kan worden. Maar tot nu toe is er niets concreet op papier gezet, dat is een leugen. Het is wel duidelijk dat we blij voor hem zijn. We wisten dat deze kans vroeg of laat zou komen voor hem. Mocht Álvarez vertrekken, dan wensen we hem veel succes.'

'Het is tijd voor deze stap', vervolgt Baños, die de international van Mexico dus klaar acht voor een betere club en een zwaardere competitie. 'Hij is mentaal en op het gebied van voetbal volwassen geworden. Hij zal geen problemen ervaren, ook niet met aanpassen. Ook niet als Álvarez uiteindelijk in Nederland gaat spelen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Dennis1964
Allemaal onzin
0 0
ajax4ever01
Offtopic: Utrecht gaat met Barca samenwerken.
0 0
AjaxDaniel
Haha ja waarschijnlijk wilden ze met ons samenwerken om hun talenten hier te stallen maar is Ajax daar terecht niet mee akkoord gegaan. Dus proberen ze het nu bij Utrecht die daar logisch gezien voor open staan.
0 0
Gecko
Nog niet rond dus.
0 -1
DT10
Wij van WC-eend...
0 0
Hagmag
Wordt nieuwe Ajacied.
0 0
trodat4030
Trump snapt toch niks van voetbal? Die denkt dat dat met een ei gespeeld wordt, dat je dat ei in je handen moet houden en dat er maar 2 per team met hun voeten aan mogen komen..
2 -3
Wout1988
wat heeft trump hier mee te maken
0 -2
trodat4030
Zuurpruim of blind voor sarcasme?
1 0
Lane 8
Sarcasme is echt iets anders hoor
2 0
EuforischeRealist
Eigenlijk zou ik het niet moeten doen maar; President America
0 0
Radie125
we wachten af
1 0