Timmer: 'Edson Álvarez wil heel graag naar Ajax'

JesseTH, 12-07-2019 om 19:50, 33352 views, Voetbal International |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Marco Timmer, huidig Ajax-volger bij Voetbal International, weet dat Edson Álvarez dolgraag naar Ajax wil vertrekken. Eerder werd al gemeld dat de contacten tussen Ajax en de Mexicaan al gelegd zijn en nu lijkt ook de wederzijdse interesse aanwezig.

'Edson Álvarez staat te trappelen', klinkt de verslaggever stellig op de website van Voetbal International. 'Hij wil heel graag naar Ajax. Het is nu al de verwachting dat hij Matthijs de Ligt gaat vervangen. Ajax zal snel doorschakelen.'

Verder geeft Timmer zijn mening over de transfer van Matthijs de Ligt, waarover vrijdag een akkoord bereikt zou zijn. 'Hoeveel superlatieven moeten we nog aan hem wijden? Het is een wonderkind en een nu al een hele grote voetballer. Dat wordt alleen nog maar mooier en beter voor hem, want hij zal zich nog meer gaan ontwikkelen. Deze transfer straalt af op het hele Nederlandse voetbal.'

Dusan Tadic

Naast het transfernieuws, was het voor Ajax ook de week van de contractverlening van Dusan Tadic. De Serviër tekende tot 2023 als speler in Amsterdam, waarna hij tot 2026 zal gaan leren in het trainersvak. Timmer denkt dat het voor beide partijen een goede zet is. 'Als je zo’n speler aan je kan binden, dan kan hij dat later ook doorgeven aan andere spelers. Het straalt ook af op wat eronder zit. Als zo’n speler niet weg wil bij de club, dan maak je weer stappen. Al de spelers die daaronder zitten, die zien dat ook. Dan ga je met je hele opleiding omhoog.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Alvarez wil graag naar Ajax. Het wordt hopelijk niet zo'n soap als die van Matthijs dat ik dat weer elke dag moet lezen op AS.. Wordt wel erg uitgemolken. Laat nou gewoon weten wanneer hij er is en niet elke dag dat hij met een taxi naar het vliegveld ging en zo elke dag verder. Pffff.
0 0
milan-jantje
Alvarez goede versterking maar kunnen we na zo seizoen als het afgelopen niet ook eens gewoon gaan vissen in Europa. Ik bedoel je zal toch best wel goede spelers hebben bij de top in Europa die je iedergeval kan polsen.
0 0
Lane 8
What a time to be a ajacied jongens... Als alvarez binnen is, heel misschien nog een middenvelder en je bent gewoon aan je stand verplicht om opnieuw de groepsfase cl door te komen.
0 0
Redrum
Als er niemand vertrekt wel inderdaad. Dan staat er gewoon weer een hele fatsoenlijke ploeg.
0 0
Mark10
Selectie(mits spelers weg gaan)
Onana/Varela/Scherpen**
Mazraoui, TFM*/***,Dest**, Alvarez*,Maggelan,Schuurs*,Blind,Pierie*,Tagliofico en Martinez
Schone, Eiting,Marin,Propper*,vd Beek,de Wit** en Tadic
Ziyech,Neres,Dolberg,KJH,Promes en Kean*/Bergwijn/Antony*/** en L/*** en Lang**

Verkopen:
Lamprou, Kristensen, Veltman, de Jong

* aankoop
** Regelmatig minuten in Jong Ajax
*** Nog blessure/laten wennen aan de club, zodat ze over seizoen klaar staan
1 -2
Ferd
hou toch op met die TFM. De club in de steek gelaten voor centen, dus geen slimme jongen. En Ajax scout daar wel een beetje op. Plus zwaar geblesseerd en overtuigd niet.
0 0
Patrick78
Maggelan en Tagliofico?
0 0
Redrum
Ik weet het niet, maar ik heb totaal niet het gevoel dat deze transfer gaat lukken. Dit heeft alle voortekenen van een Lainez/Richarlison scenario.
0 -1
FiberPaste
Samen met Martinez centraal, Blind op de plek van Schone zou ook nog kunnen
0 0
ETM
Als hij komt ga ik hem Ed of misschien zelfs Eddy noemen.
0 0
Redrum
Eddy Alvarez, ik vind het mooi klinken.
0 0
Ferd
Lijkt mij teveel op Eddy Achterberg, de keu.
0 0
Ferd
In dat geval komt hij niet, en dat is jouw schuld.
0 0
ETM
Edje dan? :)
1 0
tMuurtje
Ik zet in op Ted.
0 0
fc Barcelona_ke
Alvarez heb ik wel vertrouwen.. hij kan veel verschillende positie uit de voeten en dus komt goed. Basisspeler met blind in achterin, back up mazraoui en marin/schone...
2 0
JesperOlsen74
Ik ken hem niet, maar lees hier op AS dat er genoeg zo hun twijfels hebben,
Is het dan niet beter Schuurs eerst de kans te geven? Is ook echt wel een talent en zal alleen maar beter EN sterker worden als hij meters maakt in Ajax 1.
Mocht hij het niveau toch niet aankunnen, dan kan die Alvarez er altijd nog in.
3 -4
Ferd
Ik ken hem wel, en als ik hier de zogenaamde kenners op AS lees met hun twijfels weet ik genoeg. Die gasten lullen maar wat.
1 0
NoPants
Het gaat erom dat je er niks achter hebt. Als schuurs geblesseerd raakt, of toch tegenvalt, wie heb je er dan achter? Dan moet je bijna wel met 2 linkspoten op cv spelen.
0 0
AFCAjax
Ik heb er niet zo bovenop gezeten maar de comments hier leken eerst all across the board lyrisch over hem en we moesten opschieten met hem te halen etc. en sinds hij in de gold cup tegen amerika heeft gespeeld waar ie schijnbaar een mindere pot speelde als verdedigende middenvelder heeft iedereen ineens twijfels of kan ie er totaal niks meer van.
ik heb zelf nog geen youtube filmpje of wat dan ook van hem gezien, maar dit is hoe ik het verloop van de AS comments mbt hem heb beleeft de afgelopen weken.
0 0
AlexIbarra
Waarom zou je nu besloten om Schuurs eerst de kans te geven?
Die keuze maak je als trainer toch liever als je ze beiden aan het werk hebt gezien?

Schuurs is NL, langer, breder, al een jaar Ajacied en speelt nu wedstrijden in Ajax 1.
Als Alvarez in 2 trainingen al een betere indruk maakt dan Schuurs in een jaar, zou ik hem opstellen.

Als hij niet duidelijk verder is dan Schuurs, dan laat hem eerst maar ff wennen.
0 0
bremovic
koscielny geen oplossing voor Ajax en over 2 jaar perr schuurs op die plek
0 -3
mallerd
Altijd geblesseerd.
6 0
Hagmag
Ik moet toch even mijn ei kwijt. Degene(n) die zo lang naar hem hebben gekeken, die mogelijk meerdere keren naar Argentinië heen en weer is gevlogen (heeft hij daar familie?) Magallan beloofd hebben terug te komen in volgende transfer periode, heeft naar mijn bescheiden mening een vuiltje in zijn ook.
Magallan is een meer dan zeer vermoedelijke "miskoop".
Ajax had Schuurs weer moeten verhuren aan Fortuna, dan had hij op eredivisie niveau bij Fortuna ervaring op kunnen doen en zich verder kunnen ontwikkelen.
Bij Jong Ajax heeft hij volgens mij stilgestaan en dat is jammer.
Waarom zou Ajax interesse hebben in die Alvarez, als men zelf de opvolger van de Ligt in huis zou hebben ?
De Ligt is niet te vervangen, daar is er maar één van, maar er zal toch iemand op die positie moeten gaan spelen.
Aub geen Veltman, die komt daar echt te kort.
2 -10
Redrum
Ik snap eigenlijk niet waarom iedereen zo tekeer gaat hier, want je hebt in principe gewoon gelijk. Schuurs had eredivisie-ervaring moeten opdoen vorig jaar. Magallan is een onbegrijpelijke miskoop. De Ligt is onvervangbaar. Veltman komt nog steeds tekort. Het niveau van Alvarez kan ik niet echt inschatten, daarvoor heb ik nog te weinig van hem gezien. Maar het hoeft niet per definitie nu al een miskoop te zijn.
1 0
Ferd
Het enige waar hij gelijk in heeft is Magallan. Schuurs heeft vorig seizoen op trainingen meer geleerd dan hij in Sittard zou doen. Zeker op specifieke vlakken die hij nodig heeft bij Ajax.
0 0
Ferd
jij snapt weinig van het spelletje he? Essel Sport, google maar.

En Schuurs heeft in een jaar Jong Ajax meer geleerd dan nog een jaar bij Fortuna. Hij heeft zich ontwikkeld op punten die voor Ajax broodnodig zijn, maar die hij bij Fortuna nauwelijks had kunnen ontplooien. En zeggen dat hij heeft stilgestaan, dan heb je echt niet opgelet.

Magallan is wel een miskoop, maar dat zei ik al voordat hij kwam.
0 0
GvanderK
Het is vrijdagavond, neem nog een haaltje.
1 0
Koekepeer
Als er wat te zeiken valt: Hagmag is er bij!!!
6 0
Oeroeboeroe
je moet echt ophouden met dingen in je neus en andere gaten te stoppen
3 -2
31xAjax
Eens van Magallan maar Schuurs heeft zeer zeker niet stilgestaan bij JA. Is voetballend beter dan De Ligt, betere inspeelpass en betere crosspass.. Heeft zich fysiek al behoorlijk ontwikkeld maar moet daarin nog verder groeien net als in het verdedigen. Wat mij betreft kan Schuurs er in.....
6 -1
JOHANisGOD
Wauwwwww, wat paddo's met een mens kunnen doen.
1 -1
Ajacied0591
Wat lul je nou allemaal
2 0
Esthas
Dat snap ik wel, spelen voor de mooiste en legendarische club ter wereld
0 0
DS
Ik zou toch ook graag Toby zien komen voor die positie.
Al heeft die geen rest waarde. Deze jongen mits hij slaagt kunnen ze weer een sloot geld van maken.
1 -1
Ferd
Toby wil 10 miljoen per jaar. Hij wil weg bij Spurs omdat die hem niet genoeg betalen. Dus reken daar voorlopig maar niet op
0 0
FlyingDutchMan
Partij geklaag weer hieronder! Alvarez kan er geen kloot van, Schuurs kan het niveau niet aan. Magallan is een miskoop, misschien De Ligt van Juve halen, schijnt een talentje te zijn!
4 -2
Ferd
Die De Ligt maakt nog wel eens een blundertje. Niet aan beginnen, prutser. Speelt ook alleen maar in Oranje, en die kunnen zich niet plaatsen voor de laatste paar toernooien. Niks waard, overschat kereltje.
0 0
DS
Nou, die Magallan, ik ben er toch bang voor dat dat een klein miskoopje is.
8 -1
ajax4lifebaby
Zal vast een miskoop zijn, maar verpats hem gewoon voor 2-4m en neem het verlies. GOAT Overmars heeft letterlijk idioot veel spelers gehaal die voltreffers waren
2 -1
korem
Als dit rond is en de rest blijft zijn we klaar voor een mooi seizoen ! Verwacht niet dat er dan nog iets bij komt en lijkt me ook niet nodig gezien de talenten die ook een kans verdienen !
0 0
Mirella1984
kom maar op.! snel kopen die jongen, goeie vervanger, dan kunnen we
verder
2 0
Sanalologo
Aangezien jij hem goed kent. Wat kunnen wij van Alvarez verwachten?
2 0
BrentTomassen
Marco Timmer zat vorig jaar nog op PSV. Opvallend dat hij dan het stokje van Freek overneemt.
1 -1
MosesD
Want?
0 0
3*stars*3
Idd opvallend, dacht al dat die naam bekend voor kwam.
Maar in het verleden zat Thijs Slegers ook op Ajax en die is nu perschef van PSV.
0 0
BrandjeXL
Slegers is bij mijn weten altijd clubwatcher van Psv geweest bij VI
5 0
greinsje
Want? Het zijn geen supporters.
0 0
BrentTomassen
Weet ik, maar het zal toch best een hele omschakeling zijn.
0 0
Babangida83
In Latijnse landen is t zo dat je voorzichtig moet naderen en als je bijna je doel bereikt heb moet je zorgen dat je vliegensvlug bent met handelen om dat contract te binden. Dat laatste daar zit bij ons nog wel wat rek in, heb ik zo de indruk.
Als het niet maandag of dinsdag geregeld is, dan houden ze je aant lijntje. Want nee zeggen in iemands gezicht is moeilijk. Dus hopen dat er maandag nieuws is.
0 0
31xAjax
Niet nodig, we hebben Schuurs.....
3 -9
jaripettersson
Mee eens. Schuurs eerste optie. Mensen hier houden van ajax en eigen jeugd (ik reken hem ff mee als JA man), maar als puntje bij paaltje komt willen ze allemaal kopen. En als de eigen jongens het goed doen zijn ze allemaal trots op het jeugdbeleid.
1 -2
Afc22
Waar is dit vertrouwen in Schuurs op gebasseerd?. Ja hij zal dit seizoen zijn minuten moetem gaan maken in het eerste, maar je neemt een enorm risicio door Schuurs als eerste keus te hebben. We willen weer aanhaken bij de Europese top en dan kan je het niet permitteren dat je een jonge cv heb die het niveau voornamelijk internationaal niet aankan. Alvarez heeft al veel meer laten zien op een hoger niveau.
5 0
31xAjax
Toen Ajax Ronaldo niet kon krijgen zei van Gaal, maar wij hebben Kluivert, 18 jaar. Wellicht weet je hoe dat afliep. Heb vertrouwen in de spelers die je hebt. We hebben nog maar 3 NLse spelers in de beoogde basis....
0 -3
Afc22
Ik snap wat je bedoelt, maar ik vind dat je bij een spits zo'n risco sneller kan nemen dan bij een centrale verdediger. Bij een verdediger is ervaring in mij ogen een stuk belangrijker dan bij een aanvaller. Een aanvaller zal natuurlijk ook beter worden van ervaring, maar ik ben van mening dat de belangrijke kwaliteiten van een spits zoals bijvoorbeeld afmaken en mannetje passeren veel meer met "raw talent" te maken heeft. Terwijl bij verdedigers het essentieel is dat ze situaties herkennen en anticiperen, hier wordt je alleen maar beter in door ervaring op te doen. Dit zie je ook bij De Ligt, hij is een enorm talent maar ook hij maakt rookie fouten omdat hij nog jong is.

Wat ik probeer te zeggen is dat het gebrek bij ervaring je over het algemeen duurder betaald komt te staan bij een verdediger dan bij een aanvaller. Doordaat met name bij een cv fouten snel en pijnlijk worden afgestraft.
0 0
MNJ7
+ 2 Nederlandse Marokkanen = 5
2 0
Sterretje73
Hahaha ja dat was inderdaad prachtig. Half NL op tilt en van Gaal was heerlijk droog en had nog gelijk ook. Man das veeel te lang geleden alweer....
0 0
Ajax#1900
Ben ik het wel mee eens. Schuurs had ook veel moeite de eerste seizoenshelft bij JA. heeft zich na de winterstop wel herpakt, maar het is gewoon echt een gok.
3 0
Patrick78
Precies!
1 0
rood-witte scha
Wat een onzin. Alvarez kan niet voetballen en is in geen enkel opzicht een vooruitgang ten opzichte van Schuurs. Allebei helpen ze Ajax nu niet vooruit.

Al die mensen die op basis van geruchten (hoofdzakelijk van zaakwaarnemers) denken dat bepaalde spelers het helemaal zijn en Overmars ligt te slapen/treuzelen of wat dan ook. Geen enkele scout vindt die Alvarez goed, maar toetsenbordhelden/YouTubekijkers vinden dat hij moet komen...lachwekkend.
1 -3
Ferd
Hoe vaak ben jij als kind op je hoofd gevallen?
0 0
Patrick78
Ja tegen Emmen, RKC en Almere in de KNVB Beker Schuurs lijkt mij een prima speler. Maar in de CL tegen PSG, Bayern, Real, Chelsea of City? Alvarez is een andere niveau. Basisspeler van een van de beste club in Mexico, basisspeler van Mexico tijdens WK 2018 en Gold Cup....
3 0
31xAjax
Ik denk als jij 5 Mexicaanse voetballers op een rij ziet niet eens weet wie Alvarez is....
0 -9
Patrick78
Ik ken Alvarez erg goed...ik volg Primera División de México en Alvarez is een van de beste speler in Mexico...jammer voor je maar Alvarez komt naar Ajax.
3 -1
rood-witte scha
Jij moet echt even lekker jouw glaasje fantastisch laten staan. Wel humor!
1 -3
31xAjax
Ja, en als Ajax morgen een speler uit de Dominicaanse republiek op het oog heeft, beweer jij met drige ogen dat je die competitie ook volgt....
0 -5
Patrick78
Wat is jou probleem? Ik volg veel competities. Dus?
3 -1
lm
Had al op het trainingsveld moeten staan wat is dat toch een slome donder die Marc zeker weer wachten op een Engelse club die eerder is zodat ie kan zeggen we gaan het met deze spelers doen


1 -7
Clarence
Pffff
0 0
oudzuid2
wat ik gelezen heb is Alvarez een goeie vervanger van De Ligt. echt vervangen doe je hem nooit, maar fingers crossed voor een Sanchez scenario met Alvarez...
1 0
Babangida83
En dat Schuurs het jaar erna het stokje overneemt. Dat zou een mooi scenario zijn. Nog afgezien van die cup met de grote oren die ze dan al binnen hebben natuurlijk:-)
0 0
MNJ7
Onana
Mazraoui Alvarez Blind Tagliafico
Marin Donny
Ziyech
Neres Tadic Promes
0 -2
RedFeather
Ozturk opteerde voor
Nous - Alvarez - Martinez - Nico
Marin - Blind
Donny
Is op zn minst interessant
0 -1
MNJ7
Ik ga er van uit dat Hakim gewoon bij ons blijft (hoop ik haha)
Dan kan dit ook
Onana
Mazraoui Alvarez Martinez Tagliafico
Blind Donny
Ziyech
Neres Tadic Promes
1 0
JariJari
Dit maar dan wellicht met Veltman op RB voor wat meer defensieve controle.
0 0
Bobbaasje
Dat komt mooi uit want WIJ willen Álvarez in Amsterdam.
4 0
Gecko
Waarom? Wedstrijd tegen USA gezien?
1 -8
Ferd
De Ligt tegen Excelsior gezien?
1 0
EWJM
Ach ach, hij speelt een slechte wedstrijd die mensen toevallig gezien hebben omdat het een finale was, en opeens komen allerlei mensen de wijsheid verkondigen dat dit toch echt wel een slechte speler moet zijn, vanwege die ene wedstrijd die ze hebben gezien...
1 0
MPAjax
speler van de winnaar van de gold cup, ja graag
2 0
Patrick78
Ja...Mexico - USA 1-0. Gold Cup winnaar : Mexico. Dus?
4 0
Bobbaasje
Ja en?
3 0
3*stars*3
Afwachten met die Mexicanen.
Lainez wou ook dolgraag naar Ajax, volgens mij...
1 -2
Redrum
Klopt, ze willen allemaal dolgraag naar Ajax. Totdat er een Engelse club komt die het dubbele salaris biedt, dan veranderd de stemming opeens.
1 0
JanTa
Niets is zeker zolang je geen handtekening hebt.
0 0
MPAjax
https://www.ajax1.nl/ajax-target-alvarez-kijkt-naar-lainez/

Reden waarom hij graag wilt:
In gesprek met Ajax Showtime haalt Reyes Diego Lainez aan, die afgelopen winter voor Real Betis koos. “Hij kon naar Ajax, misschien de halve finale van de Champions League spelen, een jaar groeien en daarna naar een grotere club gaan, maar hij ging naar Betis, waar hij niet veel heeft gespeeld. Dat speelt zeker een rol, vooral omdat Lainez voor dezelfde club als Alvarez uitkwam.”
7 -2
3*stars*3
Zou mooi zijn hoor maar ik wacht af.
Magallan gaf ik lange tijd voordeel van de twijfel maar hij gaat em niet worden.

En tja Lainez, heeft zich vooral gek laten maken door Guardado.
2 0
Ricbun
Lang voordeel van de twijfel...? Hij heeft nog geen 3 volledige officiële wedstrijden gespeeld.
1 0
Ajacied0591
Dat heeft een reden
0 0
3*stars*3
Tja, ik las dat Bosz ook onder de indruk was na Ajax-Leverkusen (besloten oefenduel) maar zegt toch genoeg dat Ajax een recordbedrag voor een CV wil neerleggen?
0 0
Ricbun
Ja, als vervanger voor de Ligt. Magallan is voor de linker CV positie en Alvarez voor de rechter.
0 0
MPAjax
ja jammer had ook meer van magallan verwacht, weet niet of hij aanpassings problemen heeft of meer moet trainen op bepaalde vaardigheden of hij is te beperkt voor europees voetbal
0 0