Ajax maakt invulling dertigste Open Dag bekend

JesseTH, 12-07-2019 om 17:40, 10458 views, Ajax |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Zoals eerder al bekend werd, vindt de Open Dag van Ajax dit jaar plaats op donderdag 25 juli. Over de invulling daarvan echter, was eerder nog niets bekend. De club vertelt op haar eigen website dat het ditmaal 'een nóg rijkere invulling dan voorheen' kent.

Los van het feit dat de supporters via verschillende routes de Johan Cruijff ArenA kunnen verkennen, is er bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om op de foto te gaan met de schaal en de beker, de prijzen van vorig seizoen. Voor de gamers is er de mogelijkheid om een potje FIFA te spelen.

'De deuren van de ingangen Noord B en Zuid G van de ArenA gaan om 11.30 open', schrijft Ajax op haar website. Vanaf dan is er vermaak te over in het Ajax-stadion, waarna om 16.00 uur de spelers zullen verschijnen voor de spelerspresentatie. Ook de Ajax Vrouwen zijn dan aanwezig. Hierna worden er een uur lang handtekening uitgedeeld, al geldt daarbij wel: 'vol is vol. Bij iedere ingang van de handtekeningensessie is er plek voor een paar honderd bezoekers.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!