Ook Kristensen begint aan voorbereiding

BartVeenstra, 12-07-2019 om 11:10, 4459 views, Ajax |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

In navolging van enkele internationals - die afgelopen maandag begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen - is ook Rasmus Kristensen begonnen aan de start van het nieuwe seizoen. De Deen, die deze zomer met Denemarken O21 actief was op het EK-21, meldde zich vrijdag weer op Sportpark de Toekomst.

Voor Kristensen is het wel de vraag of hij het komende seizoen ook Ajax-speler zal blijven. Naar verluidt zou het Italiaanse SPAL geïnteresseerd zijn en daarnaast liet de rechtsback eerder al weten dat het onwaarschijnlijk is dat het drietal Kristensen, Joël Veltman en Noussair Mazraoui na het sluiten van de transfermarkt nog in Amsterdam speelt. 'Ik denk niet dat we alle drie zullen blijven, dus we zullen zien wie er vertrekt', zei hij eerder.

Voor trainer Erik ten Hag is het nu nog wachten op de internationals die mee hebben gedaan aan de Copa América en de Afrika Cup. Zij zullen zich vanaf 21 juli gefaseerd gaan melden in Amsterdam. Het betreft Nicolás Tagliafico, David Neres, André Onana, Hakim Ziyech en Mazraoui.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
louis60
Verkopen/verhuren. Nu.nl
0 0
Talent
Je ziet gewoon al aan zijn hele loophouding dat het geen Ajax rechtback is. Te houterig.
Tevens te weinig techniek.
0 0
TheRiviera
Het zou voor Kristensen beter zijn om te vertrekken maar niet omdat hij niet goed genoeg is. Maar meer vanwege het gebrek aan respect bij vele ''Supporters''. Soms walg ik er wel van om op AS de reacties van menig supporters te lezen. Die berichtjes dat spelers moeten oprotten omdat ze niet de sterren van de hemel spelen zijn gewoon afschuwelijk om te lezen. Dan schaam ik mezelf een beetje omdat diezelfde soort personen zichzelf ook ''supporter'' van Ajax noemen. Is het nou zo moeilijk om met argumenten te komen waarom een speler moet vertrekken of blijven? Of waarom hij mogelijk niet goed genoeg. Is het teveel gevraagd om objectief te discussiëren over de kwaliteit van een speler?

In alle eerlijkheid is Kristensen niet eens zo slecht. Mensen moeten gewoon ophouden met het over hypen van ''HET NIVEAU'' van Ajax. Met het vertrek van Frenkie , De Ligt en mogelijk meerdere spelers zal het niveau weer redelijk dalen. En daarbij komt ook kijken dat Kristensen enorm veel concurrentie heeft van gelijke kwaliteit. Spelers zoals Veltman en Mazraou zijn gewoon goede backs en Dest klopt op de deur. Maar je kan duidelijk zien aan Kristensen dat hij beter had kunnen zijn met wat meer vertrouwen en wedstrijd ritme. Van ze spel heb ik genoeg gezien dat hij het Ajax DNA heeft maar er is nooit een reden om dat te bewijzen voor hem wanneer je spelers voor je hebt die het niet slechter doen.
2 0
Jornnn
Kristensen weg, Veltman weg en een topper terug halen.
0 -2
ram
Hmm, ik zou lekker Dest achter Mazraoui zetten.
1 0
Duif63
Of Kristensen nou wel of geen voorbereiding doet maakt niet uit. Hij kan er gewoon niks van.
0 -1
PJSM
Gratis weggeven aan SPAL. Kan er geen kut van deze jongen.
1 -1
pizzapunt
Net als Dijks een stap maken naar een club waar hij gewaardeerd kan worden voor zijn niveau en harde werken. Denk dat de Premiership een beste competitie is voor hem.
1 -1
DT10
In mijn mening zijn zowel Kirstensen, als Veltman niet goed genoeg voor het niveau dat Ajax momenteel nastreeft. Beiden kunnen wat mij betreft vertrekken (met alle respect voor hun professionele instelling en bewezen diensten). Misschien kunnen ze voor dat geld een goede rechtsback halen en Mazraoui naar het middenveld doorschuiven, waar die wat mij betreft beter rendeert. Daarnaast klopt Dest ook al op de deur.
1 -1
ram
Wat moet Mazraoui op het middenveld...? Zou jij blij zijn met Mazraoui, Donny en Marin? Ik niet. Dat is veel te veel van hetzelfde.
1 0
Jornnn
Donny, Mazraoui en Ziyech.
0 -1
ram
En topaankoop Marin op de bank?

En dan een nieuwe rechtsback kopen? En daarmee ook nóg een aanpassing in de verdediging moeten doen waardoor plaatsing voor Champions League een héél moeilijk verhaal zal worden?

Nee, dank je.
0 0
TheRiviera
Marin komt sowieso niet automatisch in de basis. Laten we er van uitgaan dat Donny blijft. En misschien plekt Ziyech nog een seizoentje eraan. Op dat moment heb je met Ziyech,Donny,Tadic,Schöne,Siem,Eiting en Marin minimaal 7 opties voor het middenveld. En ik denk dat Ziyech,Tadic,Donny en Schöne sowieso hoger in de pikorde staan dan Marin.

Dus topaankoop of geen topaankoop Marin zal zichzelf moeten bewijzen om op het middenveld een basisplaats te kunnen eisen.
0 0
Adios
Zou Veltman nog een seizoen behouden zodat Dest gebracht kan worden. Veltman is een echte Ajacied en brengt lekkere felheid sinds hij terug is van zijn blessure!
1 0
DT10
Ben ik gedeeltelijk wel met je eens, maar Veltman zijn contract loopt volgend jaar af en hij gaf na de huldiging voor camera aan dat ie 'open stond voor een nieuwe uitdaging'. Dus ik vraag me af of die zijn contract nog wil verlengen en het lijkt me ook niet de bedoeling dat hij volgend jaar transfervrij vertrekt, als je nu nog een paar miljoen voor hem kan krijgen.
0 0
Saanchez
Prima gozer als reserve rechtsback maar zal denk ik geen eerste elftal materiaal gaan worden voor ons. Denk dat Ajax dacht dat ze hem de fijne, technische kneepjes en mandekking wel konden leren maar dat lijkt er niet op het juiste niveau in te zitten.

Hopelijk kan hij een mooie club vinden waar hij wekelijks kan spelen en zich verder ontwikkelen. Kan denk ik wel goed genoeg worden voor een middenmoter in de Premier League ofzo.
2 -1
ram
Je overschat hem heel erg. En nee, dit is geen prima reserveback. Zolang Veltman er is, moet hij de reserveback zijn. En daarna lekker Dest.

Ik hoop dat SPAL, of een andere club, hem snel oppikt.
0 -1
Holleblok
Middenmoter in de PL? Hij heeft het al zwaar zat tgn de buitenspelers in de eredivisie. Deze jongen zal juist in de middenmoot van NL, FR, PT beter op zijn plek zijn.
2 -1
Saanchez
Op dit moment wel ja. Maar ik heb het over potentie. Ook Kristensen zal zich ontwikkelen de komende jaren, hopelijk door veel te spelen. En dan kan hij denk ik uitgroeien tot een goede back voor een club als Crystal Palace ofzo
2 -1
MisterAFCA
Als je uit bij Emmen de slechtste van het veld bent (inclusief de Emmen spelers) heb je in de PL nooit wat te zoeken. Kan er gewoon geen reet van...
2 -1
Saanchez
Kristensen is echt niet zo slecht als zoveel mensen maar blijven beweren. Aanvallend kan hij namelijk echt zn steentje bijdragen. Dat is niet voldoende om mee te kunnen in het spel van Ajax nee maar als een soort wingback zou hij echt wel een redelijke carriere kunnen krijgen. Zoals ik zei, een Crystal Palace ofzo zou hij in de toekomst dan wel kunnen halen denk ik. Hij past gewoon niet ons spel, je kunt je daardoor afvragen waarom hij gehaald is. Ik denk dat Ajax dacht hem zijn gebreken wel af te kunnen leren, maar dat lijkt niet te gaan lukken.
Gegokt en verloren hier in Amsterdam, maar geen einde carriere
1 0
AFCA-B93
Kristensen heeft ook gewoon hele degelijke wedstrijden gespeeld hoor. Alleen al een assist of 5 afgelopen seizoen, en dat in die weinige minuten.
1 -2