Verweij: 'Hagi is nooit in beeld geweest bij Ajax'

FinnDekker, 11-07-2019 om 21:45, 13053 views, Twitter |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

Mike Verweij vertelt donderdag op Twitter dat er nooit sprake is geweest van interesse van Ajax in Ianis Hagi. Het zou verzonnen zijn om de zoon van Gheorghe Hagi beter in de markt te zetten.

'Hopen dat Hagi snel bij KRC Genk tekent. Zijn we van dat oeverloze gelul af. Nooit in beeld geweest bij Ajax. Klassiek voorbeeld van misbruiken/gebruiken naam Ajax om speler beter in de markt te zetten', schrijft de verslaggever van De Telegraaf op zijn account.

De Roemeen, die momenteel nog bij Viitorul onder contract staat, zou interesse hebben genoten van onder meer FC Barcelona en Ajax. De middenvelder wordt volgens veel media daarentegen vrijdag medisch gekeurd bij de Belgen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
afcasven1995
Voor Cuesta en Hagi is Ajax nooit concreet geweest. Ajax kijkt nu naar een niveautje hoger. Als Ajax echt interesse had hadden ze beide echt wel voor Ajax gekozen ipv Genk. Aan de prijs kan het ook niet liggen, Cuesta heeft maar 3 miljoen gekost.

Voor Genk trouwens prima investeringen, die voeren goed beleid.
1 0
Ajaxvooraltijd
Zoiets vermoedde ik al door dat geleur vvan zijn vader met zijn zoon en de naam van Ajax eroveral bij te vermelden. Eerst was het alleen een verhaal dat hij zijn zoon geschikt vond voor Ajax en daarna kwamen steeds betere vissersverhalen. De vader aaste op een transfer voor zijn zoon naar een betere competitie en dat is hem gelukt. Iedereenfinancieel weer tevreden.
1 0
Rentokill
Ergens is het ook een vorm van reclame voor Ajax. Ajax en Barca hebben interesse. Ik bedoel, ze noemen niet PSV en Everton.
8 0
Schwalbino
Hahaha. Klopt als een bus. Ajax is hot in Europa. Het voetbal en de successen internationaal hebben daar weer voor gezorgd maar ook de talenten zoals Frenkie, Hakim, Donny en Matthijs. En vergeet ook het media team en de directie niet die heel goed bezig zijn om Ajax positief naar buiten te brengen.

Voor het eerst heb ik het gevoel dat Ajax gebruik maakt van zijn potentie.

Natuurlijk, dit seizoen komt er sportief een terugslag. Maar, laten we nuchter blijven, zo raar is dat niet. Je kunt niet elk seizoen met een budget dat maar een fractie is van de Europese toppers, gehakt maken van diezelfde Europese toppers. Maar als we de koers blijven varen die is ingezet gaan we nog veel harten veroveren en groeien als club.
0 0
Redrum
Precies, de weg omhoog is ingezet en er is de afgelopen jaren een basis gelegd waar nu op voort kan worden geborduurd. De ondergrens is zwaar omhoog gehaald. Natuurlijk zal het met golfbewegingen gaan, maar we zullen telkens minder ver wegzakken. Ook is het zeer goed mogelijk dat we in de komende 10 jaar nog een keer 'stunten' in de Champions League. Ajax heeft laten zien dat het ook in de huidige tijd nog steeds mogelijk is om te schitteren op het hoogste niveau voor een club uit een Mickey Mouse competitie. Natuurlijk kan het ook alleen Ajax zijn die zoiets flikt, maar goed dat is logisch.
0 0
Broekzak
Als er iemand verstand heeft van oeverloos gelul (en dat meteen herkend) is het Mikey wel.
3 -1
WZAWZDB14
Als dit waar is, is dit toch gewoon een vorm van laster en moet iemand die gast toch gewoon voor de rechter slepen?
2 -4
AFCAMM
Het is geen laster. Ajax wordt niet zwart gemaakt of iets dergelijks. Heeft ook weinig zin om er iets mee te doen.
0 0
Mi-leak
Hahaha ja vast. Zoek ff op wat laster is.
5 0
Gecko
Missen we niets aan!

Maar waar blijven de toppers Marc!
2 -4
Ajax#1900
Roep je altijd zomaar wat?
2 -2
Wout1988
en promes
2 -2
Realismus
Die hebben we al geckie! Tadic en Neres blijven :)
2 0
Gecko
Vervanger de ligt bijv
2 -1
Ajax#1900
Het gaat hier dagelijks over vervangers van de Ligt. Wacht het nou gewoon af.
0 0
Cello
Oeverloos gelul, zegt Mike. Tsjah...ik denk dat óók hij daar alles van afweet. Van oeverloos gelul.
0 -3
Jelephi
Mike weet niets. De Telegraaf weet niets (meer sinds Jaap de Groot weg is).

De kans dat Hagi zeker in de picture is geweest is groter dan dat Verweij het aan het rechte eind heeft. Die bolle pad vind zichzelf heel belangrijk, te belangrijk.
1 -6
Petterson1964
Freek Jansen doe eens rustig.
4 -1
gusanito
Hetzelfde zal wel voor Cuesta gelden.
3 0
Ajax#1900
Leek mij ook al. 10 mln voor een speler uit de middenmoot van Roemenië vind ik ook veel te veel. Daar zo Lang ook een uitblinker zijn.
4 0
JanBiesbos
Ik geloof Verweij , was ook mijn eerste gedachte destijds , die pa van hem het lag er allemaal te dik bovenop.
4 0
Ajax#1900
Klopt, die probeerde hem gewoon in de markt te zetten nadat hij is mislukt bij Fiorentina.
2 0