Alle passe-partouts voorrondes CL uitverkocht

FinnDekker, 11-07-2019 om 17:10, 12645 views, Ajax.nl |

Profiteer eerder van Black Friday in de Ajaxshop!

In de voorrondes om Europees voetbal kan Ajax weer rekenen op veel publiek. Dit blijkt uit een statement van de Amsterdamse club op social media aangaande de verkoop. Alle passe-partouts zijn uitverkocht sinds donderdag.

Het betreft blinde passe-partouts, aangezien de tegenstanders nog niet bekend zijn. Ajax stroomt in de derde voorronde van de Champions League in. Wint het dit tweeluik dan wacht er voor het bereiken van de groepsfase nog een horde: de play-offs. Verliest Ajax van de eerste tegenstander, dan speelt het nog een voorronde in de Europa League. Hoe dan ook worden er dus twee voorrondes gespeeld.

Op 22 juli worden bij de loting de speeldata en de tegenstander van de derde voorronde bekendgemaakt. De derde ronde zal begin augustus plaatsvinden, de play-offs aan het einde van augustus. Over losse kaartverkoop komt nog informatie.

Zie hier welke tegenstanders Ajax kan treffen in de voorrondes.

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
18AJAX81
Vak 402. De keuze was al beperkt, maar t is na lang wachten weer eens gelukt. Van mij mag t gaan beginnen.
0 0
Voetbalverstand
Present 408 leggoooooo
0 0
Antafca
wou eerst ook weer 428 doen maar toch 422 boven gedaan
0 0
Hans Kraay Jr.
Zat ik tegen Juve, leuk vak.
0 0
Hans Kraay Jr.
Ben erbij vak 407!
0 0
TontoKarnaggel
428 weer, beviel uitstekend vorig jaar.
Nu al weer zin in, hoewel ik het reteirritant vind dat we voorrondens moeten spelen met de bijbehorende kans op uitschakeling. Klote geldgraaiende plucheplakkende uefabaasjes.
0 0
Ajax114
Zeker omdat er geen vervanger voor De Ligt is. Dit gaat Ajax duur komen te staan.
0 -1
Bjorn
Gekocht op 427, schappelijke prijzen daar. Super.
0 0
Wieno
Nice weer erbij in 123. Vorig jaar naast pot gepist bij de grote wedstrijden, maar genoeg kleine tegenstanders kunnen meepakken met de SVA-kaart. Komend jaar maar zelfde strategie hanteren, aangezien veel supporters over elkaar heen vallen voor de grotere tegenstanders.
0 0
JesperOlsen74
#metoo
Ook present vak 123. Was aan het twijfelen tussen 123 en 430 (428 was al vol).
Hopen op een ouderwets Europacup-sfeertje. Heb er zin in.
0 0
xstaniox
Wat ik niet snap, is dat Ajax vorig jaar bij het bereiken van de 3e voorronde CL (dus na het uitschakelen van Sturm Graz) al zeker was van minimaal groepsfase EL, terwijl we dit jaar mss zelfs nog 4e voorronde / play-offs EL moeten spelen.
Iemand die weet hoe dit zit?
0 0
Tecmessa
Zit m in t verschil tussen kampioenstraject versus niet-kampioenstraject volgens mij. Mocht PSV de tweede ronde overleven dan hebben zij wel die EL garantie volgens mij. Theorie is dat ons traject makkelijker is omdat het kampioenen van de minder aansprekende landen betreft.
0 0
Bjorn
Correct.
0 0
mickey2602
Ben net 2 weken geleden van clubcard overgestapt naar Supporters Life Card zodat ik iets meer kans maak op kaarten. Oa voor de JC schaal was al uitverkocht voordat ik er met mijn clubcard bij kon. Maar gelukkig heb ik vanmiddag nog wel 2 kaarten kunnen kopen voor de JC schaal!! Tip voor wie daar nog naartoe wil,er waren nog kaarten straks rond half 5!!
Wat betreft die voorrondes CL,ik zat te twijfelen of ik daar ook passe partout voor zou kopen maar heb besloten om dat voor de groepsfase te doen,CL of EL.
De voorrondes kijk ik wel op tv.
1 0
Eddy1975
Kan je met een supporters life card wel vergeten. De kans is erg klein dat je dan een kaart bemachtigt voor de groepsfase.
1 0
jariafca020
Is mij vorig jaar gewoon gelukt. Moet je gewoon heel veel geluk hebben. Zal dit jaar nog wel moeilijker worden verwacht ik.
1 0
Eddy1975
Klopt het kan wel maar blijft lastig.
0 0
mickey2602
Kleine kans is ook een kans;-)
Bovendien met een supporters life card wel iets meer kans als met een clubcard.
1 0
MrPink
lekker man
1 0
Koningtoto
428 present
1 0
Rik428
Gedraag je wat he ;)
1 0
Koningtoto
Ik gedraag me altijd, behalve als me onrecht word aangedaan :)
0 0
Antafca
hoeveel waren dit er? 40.000 ofzo ?
0 0
KleinMiljoen
zoiets ja
0 0