Cerny: 'FC Utrecht was voor mij de eerste optie'

BVeenstra, 11-07-2019 om 10:50, 2521 views, FC Utrecht |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Voor Vaclav Cerny was het al snel duidelijk dat hij een transfer naar FC Utrecht wilde maken. De Tsjech besefte op een gegeven moment dat hij Ajax ging verlaten en vanaf dat moment wilde hij dolgraag naar de club uit de Domstad.

'Ik had een fijn gevoel bij de gesprekken met de trainer en de directie. De klik was er vanaf het begin. Toen ik wist dat ik weg zou gaan (bij Ajax, red.), was FC Utrecht voor mij de eerste optie. Dat is zo gebleven. Ik ben dan ook superblij dat het rond is gekomen', aldus Cerny in gesprek met de digitale kanalen van FC Utrecht.

Cerny legt uit dat hij sowieso het liefst in Nederland wilde blijven voetballen. 'Ik ben hier al zes jaar. De competitie is mooi en ik kan mijzelf hier doorontwikkelen. FC Utrecht is een club met ambities en ik ben een speler met ambities', aldus de aanvaller, die met iedereen in het team contact zoekt. 'Ik probeer met iedereen een gesprek te voeren. Bij sommige jongens zit je aan tafel met het eten, dan gaat het wat sneller.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AFCAU
Gaat weer traditioneel lastig worden in U. Meer dan prima aankopen en zo’n jongen als Cerny wilt zich niets liever dan bewijzen dan.
3 0
talent020
Maher en Cerny zijn prima aankopen, maar dat zijn tenminste wel technische spelers, als Ajax zijnde zou ik liever Utrecht uit spelen tegen dat soort jongens dan dat je tegen een stel beukende houthakkers komt te staan.
0 0
ambtenaar
Beetje weerstand is wel fijn, Feyenoord lijkt afgehaakt.
0 0
Marcw1972
Jammer dat hij naar die kloteclub gaat, maar ik wens hem verder het beste!
2 0
Ajacied0591
Cerny komt er wel mogen de blessures hem een keer met rust laten, ontzettend getalenteerde voetballer.
1 0
DrD3k
Uitstekende speler voor Utrecht. Succes Vazza!
0 0
Stamhoofd
Mooie club voor Cerny en een uitstekende speler voor FC Utrecht.
1 0
Ferd
Ik hoop dat het goed gaat met hem daar. Het ging mis toen hij dikke maatjes werd met die Gudelj broertjes.
0 0
DrD3k
Oh echt waar, kwam het daardoor. Ik dacht altijd door zijn kruisband blessure en schuimbekkende mongolen aan de deur en het Nouri drama, maar nu je het zo zegt.
1 0