Schöne maakt Doelpunt v/h Jaar: 'Bijzonder doelpunt'

BartVeenstra, 11-07-2019 om 10:30, 7672 views, Ajax TV |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het doelpunt van Lasse Schöne tegen Real Madrid is uitverkozen tot Doelpunt van het Jaar. De Deense middenvelder was met drie doelpunten genomineerd, waarna de fans uiteindelijk kozen voor de 1-4 tegen Real Madrid in de Champions League.

Voor Schöne is het winnen van het doelpunt van het jaar niet nieuw. 'Ik kom er graag voor naar buiten', lacht hij in gesprek met Ajax TV. 'Dank jullie wel, allemaal. Hij krijgt een mooi plekje (de trofee, red.), al is er bijna geen plek meer nee, haha', grapt hij over de vele eerdere prijzen die hij won voor zijn mooie doelpunten.

Schöne noemt zijn goal tegen Real Madrid een 'mooi' doelpunt. 'Maar ook een bijzonder doelpunt. Een achtste finale tegen Real Madrid. Alles bij elkaar was het een fantastische avond. Ik ben er heel blij mee en trots op', aldus de Deen, die in het komende seizoen opnieuw gaat voor mooie doelpunten. 'Laten we het proberen. Het betekent toch dat ik het nog kan', besluit hij met een knipoog.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rdk1983
Deze wil ik graag opdragen aan alle ‘fans’ die Lasse ieder jaar afschrijven. Hij doet t weer! Hoeveel goal vd maand heeft ie al? 9000? Top. Hoop dat ze hem ook gaan vastleggen als trainer. Leuke gozer, loyaal en voorbeeldprof.
6 0
ETM
Net t filmpie gezien. Dit is nu echt een onwijs sympathieke kerel!
3 -1
Rentokill
Lasse staat alweer met 0-3 achter in de strijd om een basisplaats. Benieuwd of t m dit jaar ook weer lukt zichzelf in de basis te spelen. Ik hoop het. Maar als het niet zo is hoop ik dat het door Marin of Eiting komt.

Voordeel is niet alleen deze traptechniek. Hij zorgt er vaak voor dat het spel klopt en dat anderen beter tot hun recht komen.
2 0
louis60
Courtois, bijna langste keeper ter wereld, kon er zelfs niet bij. Goud, nee, platina!
2 -1
TimAFCA
Wat een seizoen was het he, soms vergeet ik dat even en als ik er dan weer aan herinnerd word ben ik zo trots.
1 0
AFCA-B93
Die goal had alles qua gevoel: “Real maakt het spannend hun goal? Geen probleem, maken we er gewoon nog eentje”. Ajacieden in de thuisvakken die gek worden van die goal, Ziyech die niet weet wat ‘ie ziet, het kansloze gevoel van Real en als laatste de manier van juichen van Schöne, wat een ongelooflijke baas. Dit zijn goals die ik heel m’n leven zal onthouden, waarbij elke keer datzelfde gevoel weer naar boven zal komen.
1 0
ETM
Juist. Legendarishe goal in een legendarische wedstrijd. En idd was het moment ook goud. Het Madrid-monster leek zich net op te richten en toen wie anders dan...
1 0
CL=5
Neres thuos tegen Standard met voorafgaande pirouet van ti-ta-tadic. Leek wel PlayStation.
0 -2
TontoKarnaggel
Niet alleen de mooiste goal maar voor mij ook het mooiste moment van het seizoen. Zal denk ik nooit vergeten hoe ik de bal de hoek in zag draaien en vooral de vreugdeexplosie in het vak daarna. Alsof we toen allemaal opeens besefte dat we een historisch seizoen gingen meemaken.
0 0
MickS
al aan het meemaken waren zelfs, vind ik!
0 -1
Radie125
je kan nu 3 kaarten per seizoen kaart fside extra kopen tegen de lampen
1 -2
Radie125
Vond meer de goal van Neres in dezelfde wedstrijd mooier en dan vooral aan wat er aan vooraf ging.
2 -3
Sjalala
Wat is Schöne toch een toffe kerel
3 0
SjonnieV
Na de wedstrijd (en ook tijdens richting Ziyech) gaf hij aan dat het eigenlijk een voorzet was. Neemt niet weg dat hij er prachtig inging en ik uit mijn dak.
2 -1
noppenkoning
Viel letterlijk van de bank na die goal, van vreugde omdat het toen echt definitief was dat we Madrid gingen uitschakelen.
3 0
Ajax27
Gefeliciteerd Lasse! De enige die deze prijs had mogen winnen. Wat een wereldgoal!
3 -1