'Cerny's keuze zegt iets over drive en sportieve ambities'

ThijsZwagerman, 08-07-2019 om 17:05, 2518 views, FC Utrecht |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Jordy Zuidam, Directeur Voetbalzaken van FC Utrecht, is in zijn nopjes met het aantrekken van Václav Cerny. Zuidam geeft op de officiële website van de Domstedelingen aan dat FC Utrecht al langere tijd bezig was met het aantrekken van Cerny.

'De afgelopen periode zijn we intensief bezig geweest met deze transfer, dus het is mooi om te zien dat de handtekeningen nu onder het contract staan. Ondanks meerdere opties, waaronder ook een aantal buitenlandse clubs, kiest Václav voor het plan wat we bij FC Utrecht voor ogen hebben met hem. Dat zegt ook iets over zijn drive en sportieve ambities', is Zuidam lovend over Cerny's keuze voor FC Utrecht.

De directeur stelt dat de van Ajax overgekomen Cerny de selectie van FC Utrecht van extra kwaliteiten voorziet. 'Václav is een speler met extra kwaliteiten, die onze selectie weer zal versterken. Hij is een technisch vaardige speler met snelheid, die niet alleen een doelpunt kan voorbereiden, maar ook zelf doelpunten kan maken. We zijn blij dat Václav voor FC Utrecht heeft gekozen en zien zijn tijd hier met veel vertrouwen tegemoet.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!