'Onenigheid over afspraak van vorig jaar'

BVeenstra, 08-07-2019 om 07:45, 17991 views, FOX Sports, Algemeen Dagblad |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Sjoerd Mossou, journalist van het Algemeen Dagblad, heeft bij FOX Sports aangegeven dat er tussen Ajax en het kamp-De Ligt onenigheid is over een afspraak van vorig jaar. De verslaggever gaat in het praatprogramma van de sportzender in op de transfergeruchten rondom Matthijs de Ligt.

'Het speelt al een tijdje, waarbij Ajax een bepaald bedrag zou hebben toegezegd aan het kamp-De Ligt', stelt Mossou, die ziet dat daarbij een soort welles-nietes-spelletje is ontstaan. 'Ajax zegt dat het een afspraak is van vorig jaar en bovendien staat er niets op papier. Het is een mondelinge afspraak. Er wordt nu een heel spel rondom gespeeld.'

'Feit is dat ze (het kamp-De Ligt, red.) er met Juventus uit zijn', vervolgt Mossou, die op korte termijn een transfer verwacht. 'Ik verwacht dat het eerlijk gezegd linksom of rechtsom vanzelf goed komt. Ajax moet ook door, ze kunnen niet eeuwig wachten. Ze zullen rond de 65 tot zeventig miljoen euro, inclusief bonussen, gaan uitkomen.'

Ronald de Boer

Analist Ronald de Boer vindt dat De Ligt meer waard is dan het genoemde bedrag. Frenkie de Jong werd voor minimaal 75 miljoen euro verkocht aan FC Barcelona, waarbij De Boer denkt dat De Ligt meer moet opleveren. 'Ik vind Matthijs verder dan Frenkie. Ik durf mijn hand in het vuur te steken voor Matthijs dat hij de komende jaren gewoon vaste basisspeler is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Frenkie. Ik vind zijn transferwaarde in principe hoger.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Willamys
Hallo, ik ben Willamys, ik ben een Braziliaanse Ajax-fan. Ik heb er een gemaakt Instagram om mijn nieuwste werk te tonen, realistische tekeningen. Vandaag heb ik De Ligt ontworpen. Ik ga binnenkort tekeningen maken van meer Ajax-spelers. Volg me alsjeblieft op Instagram en help me delen!


https://www.instagram.com/p/BzrKS8tFrSD/?igshid=1u1xvar7xnr24

Bedankt!
0 0
Cupmetgroteoren
Met andere woorden: Raiola zegt dat ie een afspraak had dat de transfersom 70 miljoen was en Juventus biedt hooguit 70 miljoen inclusief bonussen, terwijl Ajax 70 miljoen exclusief bonussen wil. Raiola is er nu uit met Juve wat betreft salaris eigen fee en zet Overmars onder druk dat ie het bod van Juve moet accepteren. Overmars, dans niet steeds naar de pijpen van Raiola. Je wordt zo langzamerhand wel gek van de spelletjes die Raiola speelt. Overmars, je weet toch nu wel hoe Raiola onderhandelt? Hij zet hoog in, zet dan zelf ook hoog in in plaats van beloven dat het niet meer dan 70 miljoen zal zijn. Die verloren 30 miljoen (100 miljoen zou marktconforme prijs van de ligt moeten zijn) heeft Raiola nu voor zichzelf bij elkaar geschraapt.
0 0
witchmaster11
Neymar heeft die ook soms die piza-bakker ? want die weigert terug te komen bij psg
0 0
Juichtoon
Het hangt er natuurlijk helemaal vanaf hoe die 50 miljoen is genoemd. Als een vaststaand iets dan heeft De Ligt een punt. Mondeling door de juiste persoon is ook bindend. Als een indicatie in de toenmalige markt die nu anders is stijgt de prijs natuurlijk mee. In de trant van je mag weg voor een marktconforme prijs (toen 50 mln).
0 0
Cupmetgroteoren
De vraag is waarom Overmars dit soort toezeggingen doet telkens. Voelt hij zich onder druk gezet door Raiola? Blijkbaar, anders ga je dit soort toezeggingen niet doen. Je weet gewoon dat als je Raiola een vinger geeft dat hij vervolgens je hele hand pakt. Raiola is altijd uit op conflict en hij weet dat bestuurders daar niet tegen kunnen. De ligt is marktconform meer dan 100 miljoen waard, er zijn al genoeg toezeggingen gedaan aan Raiola, onder andere betreft die 70 miljoen. En nu komt Raiola met 'er is vorig jaar een afspraak gemaakt dat de ligt voor 50 miljoen weg kon'. Puur om zijn zin door te drammen. Gewoon poot stijf houden nu.
0 -1
witchmaster11
Overmars KAN niet alleen beslissen hier voor zal je toestemming moeten hebben van de cv dus wel heel raar
0 0
MankeNelis
Altijd gezeik van die miesgasser. Geloof er niets van. Die plofkop probeerd in een goed blaadje te komen bij die doping club. Maar dat ligt gevoelig, omdat die directeur zijn eigen werknemers uitmergeld. Vuile viespeuken.
0 0
dianaajax
die kut van een overmars met zijn beloftes
1 -5
Juichtoon
Als ie inderdaad 50 mln genoemd heeft is dat zeker niet slim. En daar lijkt het wel op.
0 0
Ardoe
die kut van een diana die ongefundeerde conclusies trekt
1 0
dianaajax
daarom zitten we toch lekker op een forum of niet

anders kan je nergens je mening over geven want wij weten nooit over iets de detaisl
0 -1
Schip
Als hij die belofte zou hebben gemaakt, waarom komen ze daar dan nu pas mee?

Waarom zou PSG dan wel een hoger bedrag willen betalen? Omdat ze van het geld af willen?

Waarom zou De Ligt er dan niet met Barca uit zijn gekomen? Dan verlaag je toch de transfersom en betaal je de rest aan Raiola uit?

Of zou het zo zijn dat Barca inderdaad het absurd hoge honorarium van Raiola gewoon weigert te betalen? En dat alleen king of corruption Juve dat wel wil, zodat nu opeens deze kaart wordt getrokken?

Wanneer wordt De Ligt eens gecorrigeerd door zijn omgeving en zegt hij Raiola de wacht aan.
1 0
dianaajax
Wanneer wordt De Ligt eens gecorrigeerd door zijn omgeving en zegt hij Raiola de wacht aan.

helemaaal mee eens- maar wie is zijn omgeving
schoonvader moolenaar vriendin die wannabee model is
0 0
Sproeier
Ik geloof toch echt dat Keje heeft gezegd dat hij naar Barcelona zou gaan om nog met Messi samen te kunnen spelen, als hij in Mathijs zijn schoenen zou staan.
0 0
Cupmetgroteoren
Molenaar zegt wat mensen willen horen.
0 0
Schip
Dezelfde omgeving die hem tot aan een paar maanden geleden echt prima met de voeten op de grond hield.
0 0
dianaajax
blijkbaar dus niet...

daty ziet je wel aan zijn gedrag.. en met de keuze van die rioolrat
0 0
Jari_held
Door die belofte bleef Mathijs nog een jaar en wonnen we de dubbel en haalde we halve finale CL. Wat nou domme afspraak? Is de enige manier om dat soort spelers nog een jaar langer te houden... en dan moet je je aan je afspraken houden. Is 50 miljoen te weinig? Ja natuurlijk... maar dan is dat eigen schuld dikke bult...
0 0
fanforeffer
wie zegt dat het waar is ? geloof er niks van !
1 0
petwes
Stel je voor dat Ajax vorig jaar een afspraak met de Ligt heeft gemaakt dat hij deze zomer voor 50 miljoen weg zou mogen. Dan denkt Raiola, hey, wat heeft een ploeg over voor de Ligt inclusief salaris en vergoeding voor mij? 100 miljoen? Dat is dan 100-50=50 over voor de Ligt en mij. Niet zo gek dat Juventus dan een bod doet van precies 50 miljoen, maar niet echt netjes van Raiola om zo samen met Juventus Ajax uit te spelen om zo voor de Ligt en zichzelf de maximale vergoeding te krijgen. Is vrij duidelijk hoe dit gegaan is als de berichten in de media kloppen.
0 0
Cupmetgroteoren
Precies zo is het gegaan.
0 0
theflyingdutchm
Juventus, waren dat niet die gasten die we voetballes gaven in de CL. Leuk land Italie voor op vakantie, maar om er te gaan voetballen. Weinig tegengas zoals in NL, want Juventus wint alles. Ik vraag me af of de Ligt daar een betere voetballer gaat worden.
0 0
witchmaster11
maar als beurs genoteerd bedrijf !!!!! kan je nooit zomaar een besluit nemen ivbm contracten of zelfs mondeling daar zal minimaal iemand van de cv bij moeten , die rare piza vreter moet eens goed om zich heen kijken
1 0
de-Ajacied
Over één jaar gaat de Ligt weer voor 150 miljoen van Juventus naar Real Madrid
1 0
geronimo
Daar is de gelimiteerde transferbedrag van 150 miljoen voor , dan kan Mino weer cashen, de Ligt laat zich gebruiken
0 0
Red Devil
In dat zieke en smerige voetbalwereldje moet je alle afspraken die je maakt op papier zetten dat zou vetklep Raiola toch moeten weten.
0 0
geronimo
Er is geen afspraak,denk ik
1 0
Oliveira
Beetje van beide kanten dit. Ajax had De Ligt gewoon niks moeten toezeggen, beetje dom dit van Ajax om beloftes te maken aan De Ligt die ze niet gaan nakomen. Staat los van het feit dat De Ligt nogal flinke eisen heeft en Riaola als tussenpersoon alles dirigeert.
0 0
aniet
Wie behalve de telegraaf, de fabeltjes krant dus, zegt dat er toezeggingen zijn gedaan?
1 0
Oliveira
Deze informatie komt niet uit de lucht vallen. Dus ik begrijp niet goed waar jouw aannames vandaan komen.
0 -1
Ardoe
Waar komen jouw aannames dan vandaan? Dan had Frenkie nu bij PSG gespeeld...
1 0
3sterrenAjax1
ik vind t maar n raar verhaal. dit omdat psg en barca wel minimaal 75 miljoen boden als we de geruchten mogen geloven. als die afspraak daadwerkelijk bestaat dan zouden zij toch ook maar 50 miljoen hebben geboden? waarom zouden zij dat flink overbieden als die afspraak er ligt?
3 0
AlexIbarra
Hoezo moeten wij door en kunnen we niet wachten?

De transferperiode is officieel pas een week open. En nog lang niet voorbij.
Zelfs als we Pröpper én Alvarez halen hebben we nog een positief saldo deze periode. Het geld heeft geen haast. Alvarez zal wel vakantie, verhuizing, aanpassing, enz nodig hebben.

Schuurs, Veltman en Magallan vind ik allemaal een stuk minder dan De Ligt.
Elke dag dat De Ligt meetraint en elke wedstrijd die hij speelt is eigenlijk gunstig voor ons.
Dus liever op 7 augustus naar City dan vandaag, of lekker op 1 september naar Barca of Juve.

In januari is er trouwens weer een transferperiode.
2 0
Rentokill
Raiola is niet dom. Als Ajax beloofd had om de Ligt voor 50M te laten gaan dan was hij de eerste geweest om dat schriftelijk vast te laten leggen.

Overmars is ook niet dom. Die weet heel goed dat mondelinge afspraken ook rechtsgeldig zijn en gaat natuurlijk niet mondeling een gelimiteerde transfersom beloven.

Raiola weet dat hij geen poot om op te staan heeft, anders roept hij dit niet tegen een journalist.

De Ligt heeft in 2017 (dus niet vorig jaar) bijgetekend tot 2021 (dus niet volgend jaar). Beide partijen wisten toen al dat bijtekenen voor Ajax als voordeel had om meer transferwaarde te krijgen. Dát moment in 2017 was het enige normale moment geweest om het over gelimiteerde transfersommen te hebben.
1 0
petwes
Toch lastig voor Ajax, de speler wil weg, je wil hem ook laten gaan en niet de voorbereiding op het nieuwe seizoen laten verstoren. En dit is ook met nog 2 jaar contract een goed moment om te verkopen. Eigenlijk vind ik hem meer waard dan de Jong, maar als je er hetzelfde voor krijgt op dit moment moet je hem ook laten gaan, anders toch gewoon poot stijf houden.
0 0
Ajax27
Zaakwaarnemers bedingen vaak een percentage over een speler bij een verkoop.
0 0
tyzinho
Ziyech voetbalt al rustig 3 jaar bij Ajax en heeft al meerdere clubs afgewezen terwijl het onze beste speler misschien is. De Ligt wil met zn 19 jaar op een rare manier een transfer afdwingen met een louche zaakwaarnemer....
1 -1
Restored
Denk jij dat Ziyech niet weg was gegaan dan als hij bij Juve of Barca of PSG een contract kon tekenen waarbij hij 10x zoveel kan verdienen? Probleem met Ziyech is dat hij alleen maar aanbiedingen krijgt van 2e hands clubs zoals AS roma en Sevilla
2 -1
AFCAU
Tenzij Ziyech de speler is, die het meeste gedonder op zijn dak heeft gekregen.
0 0
trainerdv
Nou niet allemaal Matthijs afvallen.... Nooit een zakelijk geschil gehad met een werkgever/werknemer? Hij is bezig met een transfer (duhuh). Wat er in de onderhandelingskamer gebeurt, heeft niets te maken met wat hij in het shirt laat zien. De hoogste bomen vangen het meest wind. Al onze legendes zijn uiteindelijk via zware onderhandelingen weggegaan. Dat hoort erbij, maar doet geen afbreuk aan de sportprestaties.
0 -2
Cupmetgroteoren
Raiola is continu bezig met conflicten bij allerlei clubs. Hij creëert overal een conflict. Nu is Ajax weer aan de beurt, omdat Raiola zijn zin wil doordrammen. Eerst dwong Raiola een transfersom af van 70 miljoen bij Overmars, wat PSG en Barcelona wilden betalen, en nu Juve dat niet wil bieden is het volgens Raiola opeens 50 miljoen op basis van een vage belofte van vorig jaar, toen de markt en de vraagprijzen anders waren.
0 0
aniet
Hij een legende? Dat zijn jongens die tot midden 20 bij Ajax hebben gespeeld en prijzen hebben gewonnen. Die waardeerde dat ze een master opleiding bij ons hebben gekregen. Met het aantrekken van die pizzabakker werd alles gelijk duidelijk$$$$$$$
0 0
Huntelaar020
Jee iemand die het snap ,
Ik blijf Mathijs een geweldige sympathieke gozer vinden als je ziet hoe hij feest viert met een goed resultaat enzo bij de fans komt en helemaal los gaat.
Daar straat gewoon de trots uit dat hij hier voetbalt.
Daarom vindt ik hem zo’n leuke gozer.
0 -3
stopperspil
Niet op training verschenen
0 0
Huntelaar020
Ze zijn net binnen,
Misschien komt hij ook wel helemaal niet beeld vandaag ik bedoel bij Ajax komen ze ook wel achter de sfeer die er nu om hem is dus misschien even tactisch?
0 0
MPAjax
dan ben je ook te dom om te poepen als je brievelijk akkoord gaat met een gefixt transferbedrag een jaar van te voren dan weet je toch dat je meer waard bent waarschijnlijk en de geinteresseerde club dat daarom doet
0 0
BrandjeXL
Hoe laat mogen we Mathiis verwachten vandaag op de training?
0 0
Huntelaar020
Nu zie insta of andere sociale media
0 0
aniet
Is dit het nieuwe meedenken met je volgende club?
Of het nog meer vullen van je eigen broekzak?
Word er daarom voor het altijd toch wel schimmige Juventus gekozen?

Imago is ook belangrijk en en het Raiola effect geeft een zure smaak
0 0
BrandjeXL
Die Mossou heeft ooit een keertje moeten rennen omdat ie alleen maar leugens of Ajax schreef en dat zit meneertje zo dwars dat ie alleen maar negatief kan doen over Ajax.
0 -1
Dennis1964
OK 50 miljoen plus strafbonus finale 96 van 30 miljoen. Lullen we nergens meer over.
2 0
Bocarra
Links om of rechts om. Alles dat lager uitkomt dan 85Meuro excl bonussen is een aanfluiting. 1x in de zoveel tijd is Ajax flink aan het blunderen maar het lijkt er nu op dat het nu weer staat te gebeuren.
1 0
Tinus
Raiola speelt eerst alle clubs tegen elkaar uit. Nu schakelt alle media in om bij Ajax de vraagprijs te drukken. Hierdoor blijft er meer over voor salaris De Ligt en commissie voor raiola. Doodzonde dat De Ligt een zaakwaarnemer in arm neemt waarbij altijd gedoe ontstaat en spelers via de achterdeur moeten vertrekken. Dit lijkt me voor De Ligt zelf ook een heel vervelend, je wil op een gegeven moment toch gewoon duidelijkheid? Een vervelende soap is het geworden.
4 0
Ruff Rhythim
Wat Ronald de Boer hier zegt ben ik het volledig mee eens
3 0
Jelephi
Jammer dat Matthijs niet ingrijpt en Raiola terug in zijn mandje zet. Raiola heeft niets te vertellen over de toekomst van Mathijs zou je denken. Maar schijnbaar laat Mathijs zich ook meenemen in de hebzucht van die Italiaanse geldwolf. Ook al doe ik mijn best om aannames te voorkomen, door de laatste berichten wordt het wel erg lastig om te ontkennen dat ook De Ligt hier geen prettige rol in speelt. Het lijkt vooralsnog op iets stuk te lopen waarvan Matthijs kan zeggen; Raiola krijg de t*fus, ik neem wel een andere zaakwaarnemer als jij zulke belachelijke bedragen vraagt en daarmee mijn toekomst in de weg zit.

Ik bedoel, De Ligt heeft Raiola niet nodig om interesse te wekken bij de grootste clubs. Daarvoor is zijn talent voldoende.
4 0
Ajaxadept
Raiola en Juventus kennen elkaar, en Raiola doet graag "zaken" met Juventus. De deal met Pogba naar Man. United leverde Raiola immers 25 miljoen op. Raiola behartigt de zaken van én de Ligt én Juventus. Waarschijnlijk heeft Juventus Raiola een "dikke premie" beloofd als de deal met de Ligt voor de voorgestelde 50 miljoen zou doorgaan! Niemand, met een hart voor Ajax, begrijpt de Ligt meer waarom hij op deze wijze meegaat in dit belachelijke spelletje! Terecht dat Ajax vast houdt aan een minimale transfervergoeding die "marktconform" is. De partijen komen er waarschijnlijk wel uit, maar wat voor imagoschade bezorg je jezelf door met zo'n minkinkel als zaakwaarnemer een transfer proberen af te dwingen. De Ligt straks weg komt wéér de volgende! Gravenbergh zit ook bij deze zaakwaarnemer...! Houdt mijn hart vast.
7 0
L1tman3n
Op één of andere manier moet Ajax niet meer meewerken met spelers die Raiola als zaakwaarnemer nemen. Prima als ze dat doen na hun eerste transfer en weg zijn bij Ajax.
We moeten als Ajax toch een statement maken tegen die misselijkmakende praktijken van deze gozer? Ik gun De Ligt echt het allerbeste, maar je hoopt bijna dat De Ligt mislukt bij Juve, zodat je die rat daar de schuld van kan geven.
Ik zou niet weten hoe, maar in godsnaam overmars en co verzin iets slims om van dit gezwel af te komen.
5 -1
tyzinho
Probleem is dan dat spelers expres naar Raiola gaan om een snelle transfer te kunnen maken. Kapitaalverlies voor Ajax.
0 0
Gerrr
Mondelinge afspraak met betrekking op het jaar 2018.
Raiola moet maar bewijzen dat die afspraak betrekking had op 2019.
Lukt nooit
1 -1
Jelephi
Raiola hoeft niets te bewijzen, als het op arbitrage zaak aankomt.Dat gaat tussen speler en club. Tenzij Raiola als advocaat van de Ligt optreedt.
0 -1
Schip
Leeg gekakel. Raiola beroept zich op die afspraak, dacht je nou echt dat dit uit de hoed van De Ligt komt?

Waarom is dan niet tegen Barca en PSG gezegd dat er een afspraak was? Die gaan onnodig meer betalen wil je zeggen? Waarom komt het nu pas naar voren, nadat Raiola De Ligt naar Juve heeft gebracht en een giga gage heeft geregeld?

Omdat dat in het belang van Raiola is.

Dat Raiola geen partij is, maar niets uit. De Ligt volgt hem en als Raiola dit niet kan hardmaken met een schriftelijke afspraak of betrouwbare getuigen - lijkt me zeer onrealistisch - dan stuurt Raiola De Ligt de vernieling in qua reputatie.

En volkomen onnodig.
2 0
Jelephi
Als je het nou hebt over leeg en ongefundeerd gekakel. Je baseert je alleen maar op aannames.
0 0
witchmaster11
zolang je nog onder contract staat bij een club MAG je niet eens als speler buiten de toestemming van je club onderhandelen , dan moet die rioolrat dus toestemming hebben gehad terwijl Ajax er al uit was met 2 Engelse clubs ..........met andere worden de ligt kan zich laten keuren wat hij wil maar zolang ajax geen krabbel zet gebeurt er niks ook niet in hoger beroep want er is nu eenmaal van tevoren een oke met andere clubs alleen die willen niet het dikke salaris betalen aan die rioolrat en dat is het punt het heeft dus geen enkele zin voor hem Overmars was hem gewoon een stap voor
0 0
Vincenzo3
Dus op zijn 18e was Mathijs al bezig met een transfer? Na 1 volledig jaar in de basis waarin Ajax geen prijs wist te winnen.

Klinkt niet als Mathijs, onze captain.
2 -3
Ajacied33
Ik denk dat wij met zn alleen een rooskleuriger beeld over de Ligt hebben dan hij in werkelijkheid is. Ik kan nog niks kwaads over hem zeggen, maar echt een lekker gevoel hou ik er ook niet aan over. Je bent 19 en hebt nog een hele carrière voor je, dan kun je volgend seizoen toch ook nog verkassen? Het buitenland loopt niet weg, maar ja, iedereen is alleen maar met geld bezig
7 0
Dennis1964
Nederlandse jongen, dan wordt er gezegd: er zit een goede kop op. Heb ik nooit begrepen die uitdrukking. Bij Neres zullen ze dat nooit zeggen. Toch onbewust een beetje................???
1 0
Ozymandias
Volgens mij is De Ligt veel gewiekster dan je denkt. Het is niet voor niets dat De Ligt toen al Raiola als adviserende zaakwaarnemer heeft aangetrokken. Waarom zou hij dat hebben gedaan als hij niet al met een toekomstige transfers bezig was geweest?
4 -2
GC
Juventus had eerst een gesprek moeten aan gaan met Ajax, als zij eruit waren gekomen dan pas mocht de Ligt praten met Juventus. Maar rioolrat doet het expres andersom, omdat dat in zijn voordeel is, en in het voordeel van Juventus.
3 -1
witchmaster11
Laten we eens beginnen , Overmars staat bekent dat van gesprekken tussen gegadigde (doen ook andere clubs) opnames worden gemaakt en bij afspraken staat er altijd een raad man terzijde .
Daarom vind ik het heel raar dat men zulke afspraken zijn gemaakt , dreigen volgens het principe van de pizabakker om toch te proberen via een mondelinge afspraak er onder uit te komen heeft geen enkele nut , want als dit wel het geval was en ze hadden bewijzen geloof me maar dan was de ligt direct vertrokken en die zijn er niet je kan een balletje opgooien via de media in dit geval de telegraaf maar je zal toch als je in beroep wilt gaan papieren en onder tekent moeten hebben , in iedereval zal die rat uit italie zeker gaan proberen dit uit te buiten dit heeft geen enkele zin want er zijn andere aanbiedingen uit engeland was dit niet het geval dan zou de zaak anders lopen en die overmars is zeer zeer geslepen die pak je niet zomaar
0 0
Welja
Rioolratmaffia.
1 0
afca95
Moussou is ook op sensatie uit met zn kamp de ligt vs Ajax.
1 -1
Schip
Vorig jaar was De Ligt aanmerkelijk minder waard. Mocht Ajax bereid zijn geweest hem tegen een bepaald bedrag te laten vertrekken, was dat niet meer dan logisch. Nog geen fenomenale CL campagne gevoerd, nog geen Golden Boy, nog geen NL finale, nog geen dubbel, nog geen Ronaldo, Lewandowski en Benzema uitgeschakeld etc.

Een zaakwaarnemer die verstand moet hebben van transfersommen, marktwaardes en de factoren die dat beïnvloeden, moet een client informeren over die situatie en over de waarde van mondelinge toezeggingen. Uit niets blijkt dat die afspraak, als het al een afspraak is en geen eenzijdig standpunt, ook nu nog zou gelden.

Als Raiola een vakman was, had hij dat als addendum bij een contract laten opnemen.

De zaak is klaar. Stevig vasthouden aan je vraagprijs en Juve laten dokken. En haal die Alvarez alvast maar. Blijft De Ligt, dan moet je Magallan verhuren.
2 0
Huntelaar020
Laten we eerst maar een afwachten wat er idd gaat gebeuren het is en blijven geruchten he...
En wat het ook wordt Mathijs geeft veel voor ons betekend dus laten we niet boos worden op een .... gerucht.
0 0
milanoajaxpiet
Daar begint het gedonder je kon erop wachten.matthijs is weg dat is wel bijna zeker ,nu hoop ik ook op een nette manier.mathijs je zit diep in de meeste Ajaxharten laat dat niet kapotmaken door die zaakwaarnemer van jou.die gast denkt alleen maar aan geld ,dat je uitgekotst word straks na zijn smerige spelletjes intreseerd hem geen moer
2 0
Mocrodammerr
de ligt zal in een pantserwagen gaan vertrekken bij Ajax ipv met een afca vest.
1 -1
TontoKarnaggel
"De dag waarvan je wist dat hij komen ging"
Op het moment dat De Ligt in zee ging met die pizzalul wist je dat er gezeik ging komen. Bizar dat die mafkees zelfs de band tussen Ajax, De Ligt en zijn supporters weet te vergallen. Hoe rijk moet je in hemelsnaam zijn voordat dingen als fatsoen en normen en waarden ook een rol gaan spelen? Of heb je gewoon nooit genoeg?
7 0
Esthas
Matthijs is echt oliedom.. Had lekker met z’n maatje bij Barca kunnen zitten. Nu lekker op de training bij Ajax haha man man
5 0
18-3-1900
Op de training bij Ajax. Niks mis mee
4 0
RusselWestbrook
Een afspraak met Raiola niet op papier zetten.

Leermomentje.
0 -3
Schip
Juist andersom kerel. Raiola beroept zich op een voor hem gunstige afspraak, die hij niet op schrift heeft laten zetten.
4 0
RusselWestbrook
Dat is dus het leermoment. Dat het wel op schrift moet.
0 -2
GC
Wat is er op papier gezet dan?
0 0
altijdwelwat
Hoeveel spelers van Raiola hebben er nou geen gezeik en komen echt goed terecht ? Kishna, Bouy , Bakker, Sandler, Kluivert , Tete allemaal veel te vroeg weg, gek gemaakt door centjes . Pogba, Donnarumma, Balotelli , van der Wiel allemaal gezeik en gezeur nooit tevreden bij hun club. Alleen Zlatan heeft een prima carrière gehad , maar was ook de enige die schijt had aan Raiola.
3 0
Huntelaar020
Eens maar je kan van Mathijs natuurlijk niet zeggen dat het te vroeg is hij is er aan toe.
0 0
altijdwelwat
Voor Matthijs geldt het gezeik verhaal , kon je op voorhand al uittekenen.
0 0
Ardoe
Vraag me af of jongens als De Ligt ook op sites als AS komen. Of zouden ze het tegenwoordig alleen bij Instagram houden? Kan me niet voorstellen dat zulke supporterssentimenten volledig langs die jongens heen gaan met alle sites en social media. Ben benieuwd.
0 0
wolterx
Keek hij vroeger wel vaker volgensmij, in de tijd dat hij zelf zijn Twitter nog beheerde etc.
0 0
Ardoe
Ja precies, daarom. En anders zal op z'n minst zijn omgeving het mee krijgen.
0 0
JSF
Raiola, de geldwolf, kan nog veel leren van de transfer van Frenkie cs. Dat is pas door de voordeur vertrekken. De Ligt kan beter overstappen naar een andere zaakwaarnemer. Hulshof was er toch ook bij betrokken?
4 0
marcoo
De Ligt wilt door de voordeur vertrekken zegt die. Maar dan moet die wl oppassen want hoe hij nu bezig is met zijn team (want Raiola handelt namens hem) is gewoon vuil en zorgt ervoor dar de eens zo geliefde de Ligt een stuk minder geliefd wordt. Zeg tegen je zaakwaarnemer dat die niet alles zo vuil via de pers moet spelen of kom zelf met een statement. Dat je de acties van je zaakwaarnemer afkeurt
2 0
fanforeffer
Dit is weer zo'n toneelstukje van Rioolrat ! Hij herhaalt steeds het zelfde spelletje ,met andere spelers ! eerst veel clubs die weg lopen dan een speler die terleurgesteld is in zijn huidige club ,dan een hoop gekissebis ,Rioolrat doet het telkens weer.
2 -1
AFCA1510
En zo verlies je stilaan maar zeker al het respect dat je voor De Ligt had. jammer dit.
4 0
kaashaas
Titel had moeten zijn:

RAIOLA MAAKT ONENIGHEID OVER NIET DOOR HEM AFGESPROKEN AFSPRAAK VAN VORIG JAAR..

Gewoon als Ajax de regel invoeren.. wie Raiola als zaakwaarnemer heeft word aan zijn contract gehouden..
Daarna bedankt voor je bewezen diensten.. we hebben rustig een adequate vervanger voor je gevonden.
In het laatste half jaar laat je die aangekochte speler in dit geval Mathijs zijn taken overnemen en zet je Mathijs op de bank zakt zijn waarde aanzienlijk en zal.Rioolrat een stuk minder vangen..
4 0
Shardo
Zondagavond laat een persbericht naar buiten brengen is natuurlijk een tactiek. #viesspel
4 0
Toon meer reacties