Tagliafico treurt: 'Was onze beste wedstrijd van de Copa'

BartVeenstra, 03-07-2019 om 14:30, 6224 views, TV Pública Argentina |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Nicolás Tagliafico baalt als vanzelfsprekend enorm van de uitschakeling van Argentinië op de Copa América. In de nacht van dinsdag op woensdag (Nederlandse tijd) verloren de Argentijnen van Brazilië, waardoor het de finale misloopt. 'Dit is voetbal. Het doet veel pijn, we waren maar één stap verwijderd van de finale', zegt hij tegenover TV Pública Argentina.

Toch wil Tagliafico niet te veel in het negatieve blijven hangen. 'We moeten geloof blijven houden en verder bouwen', aldus de linksback, die uitlegt waarom er verloren werd van Brazilië. 'Het was een wedstrijd waarin we niet zo effectief als zij waren. We hadden de kansen, maar we konden ze niet benutten.'

De Ajacied vindt bovendien dat Argentinië, ondanks de uitschakeling, kan terugkijken op een goede wedstrijd. 'We speelden onze beste wedstrijd van het toernooi. Het was onze meest complete wedstrijd, maar het einde was niet zoals gehoopt. En we hadden een goede tegenstander, die thuis speelde en dat met al deze mensen.'

Waar Lionel Messi zich negatief uitliet over de arbitrage, doet Tagliafico dat niet. 'Ik praat niet over de scheidsrechter. Ik denk alleen aan het spel, niets meer.'

 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Middenweg401
Waarom dragen de Argentijnen hun shirts binnenstebuiten tegenwoordig? Of is er iets mis gegaan met de was? Ziet er niet uit.
0 0
Red Devil
Van een corrupte scheids en de FIFA Maffia kan je niet winnen ook al verdien je het.
Maar de Argentijnen waren ook erg slordig met de kansen en hadden veel pech.
0 0
Radie125
nu lekker 3 weken genieten van je vakantie.
0 0
Wout1988
Hij moet zaterdag nog
0 0
atalantanio
Hij heeft een mentaliteit waar Messi nog wat van kan leren.
5 -5
Radie125
Amen
0 -1
Ajax#1900
Want Messi heeft geen goede mentaliteit zeker. Hou toch op.
2 -4
OKP-AFCA
Nee, Messi gaat niet voorop in de strijd zoals Tagliafico.

Loopt het niet met het team waarin hij speelt dan slentert Messi ook maar wat, dat hij dan nog iedere seconde dat hij de bal krijgt iets geniaals kan doen en zo toch een wedstrijd beslist maakt dat je hem natuurlijk laat staan en dat het niet zo heel erg opvalt maar dat heeft niets met zijn geweldige mentaliteit te maken.

Dat is ook een van de redenen dat het bij Argentinie nooit zo goed gaat als bij Barca.

Nee, als er al een kritisch punt is aan Messi dan is dat het wel.
2 -2
JesseMKB33
Heb je de wedstrijd wel gezien? Echt je hele verhaal is onzin.
2 0
trooop
Hoe groter de strijder des te kleiner het talent. 9 van de 10 keer is al dat ge-ren en gevlieg pure compensatie. Zo ook bij onze nico: zonder die drive zou hij heel middelmatig zijn. Dus wees alsjeblieft gewoon blij dat messi zo lekker rustig aan doet (al overdrijft hij tegenwoordig een beetje).

Je hebt vannacht overigens duidelijk niet gekeken: messi ging voor de gelegenheid tekeer zoals hij al jaren niet meer doet. Sprints, tackles, verdedigende acties. Maar het huidige argentinie is gedoemd. Ze deden allemaal keihard hun best, maar zo weinig talent was er nooit eerder.
1 -3
Ronaldinho020
Onzin kerel, messi speelde als valse 9 en aguero mocht het lekker opknappen, haal ze pik ff uit je reet man.
0 -2
trooop
Help effe dan. Zit muurvast.
0 0
FlyingDutchMan
Inderdaad, ik vind Messi een geweldenaar en zijn shirt is magisch voor mij. Baal dat hij geen prijs wint met Argentinië, maar wat heb ik mij ook lopen irriteren aan Messi. De hele wedstrijd geïrriteerd janken om kaarten waar vrij weinig aan de hand was, zeker voor Zuid-Amerikaanse begrippen. Had medelijden met Messi, tegelijkertijd gunde ik hem op deze manier ook geen prijs..
0 0
trooop
Ben het hiermee eens. Desondanks deed hij voor zijn doen ontzettend hard zijn best.
0 0
grannig mokum1
Precies D
1 0
Ajaxvooraltijd
Fijn dat hij dus weer snel terug is. Van mij mag iedere basisspeler om meerdere redenen direct uitgeschakeld worden. Zijn ze weer snel terug en krijg je ook niet al die aasgierende olie clubs over je heen als Ajax zijnde, en als laatste en niet onbelangrijk zijn de vermoeidheid en onnodige blessures die vaak optreden bij dit soort idioot getimede toernooien.
0 -1
Mikey Stormram
Ik geloof dat Argentinië zaterdag helaas nog een troostfinale speelt voor plek 3. Had hem het liefst zo snel mogelijk weer terug gezien bij Ajax maar helaas
0 0